Throwback style: JOULUKUU

Vuoden ja samalla koko postaussarjan viimeinen osa on tässä! Nimittäin nyt takana on kaksi vuotta näiden tb style-postausten kirjoittamista ja sen johdosta alkaa menneiden vuosien kuvat olla käytynä läpi. Eli ensi vuodelle täytyy keksiä joku muu kiva muotiin liittyvä postausidea – jos on toiveita niin saa heitellä tulemaan ;-) Mutta nyt viimeisen osan kimppuun, tässä kuuden vuoden ajalta joulukuun asut:

longchamp laukku

2013. Voi tuo collegepaita!! Oli silloin niin ahkerassa käytössä, että huh huh. Suoraan sanottuna en pukisi tällaista yhdistelmää nyt päälleni. Hame ei jotenkin yhtään sovi tuohon vaan tähän olisi sopinut paremmin jotkut housut. Ja kengätkin on vähän eri tyyliä laukun kanssa.

Tummansiniset farkut

2014. Muistan, miten tämä asu oli tuolloin ylivoimainen suosikki. Kamelitakki, tummansiniset farkut, valkoinen pusero ja mustat asusteet. Toimisi edelleen tänäkin päivänä! Tässä asussa olevista vaatteista ja asusteista lähes kaikki löytyy multa edelleen. Onhan ne ollut selkeästi ajattomia.

vest outfit

2015. Lämpimän talven aikaan tekoturkisliivit on ollut kovassa käytössä! Tässä on beige liivi yhdistetty mustaan ja mun mielestä kombo toimii. En varmaan muuttaisi tässä yhtään mitään ja se jos mikä on harvinaista näissä tämän postaussarjan asuissa :D

IDKUVA

2016. Tällaisessa asussa on tullut liikuttua jo tänä talvena eli tämä lookki on ihan nappivalinta  Mä oon sanonut tämän jo aikaisemminkin, mutta sanon edelleen… Mua harmittaa tuon karvahuivin myyminen. Jos joku tietää, missä on tällaisia mustia karvahuiveja (oli malli mikä tahansa) niin saa vinkata. 

vaaleanpunainen takki

2017. Voitteko uskoa, että tämä on kuukauden ainoa asukuva? Ja vielä sellainen, joka näyttää ympäristönsä puolesta siltä kuin olisi otettu keväällä… Mun raskauspahoinvointi oli tuolloin niin paha, että en pystynyt kuvata asuja (kun asuin vessassa, heh). Mutta asussa ei ole mitään vikaa. Tykkään vaaleanpunaisen takin ja mustien farkkujen yhdistelmästä.

punainen takki

2018. Katsokaa tätä takkia?? Niin täydellinen ♥ Joka ikinen kerta, kun mulla on ollut tämä päällä niin oon saanut kehuja tästä niin kasvotusten kuin esimerkiksi Instagramin kautta. Takki löytyy täältä (mainoslinkki) ja on kyllä todella monikäyttöinen. Tällä kertaa yhdistin sen mustaan pooloneuleeseen, sinisiin farkkuihin, tennareihin ja laitoin lisäksi vielä mustavalkoisen pipon sekä mustan shopper-laukun. Tämän tyyppistä yhdistelmää on tullut käytettyä paljon nyt välipäivien aikana, muun muassa meidän Tampereen reissulla.

Nyt on aika sanoa hyvästit sarjalle, sopivasti näiden vuoden lopussa. Ensi vuonna sitten jotain uutta!! Kertokaa ihmeessä, mitä te ootte tykännyt tästä sarjasta? Onko ollut mielenkiintoista seurata vuosien tyylimuutoksia?


18 Comments
 • Avatar
  Roosa
  Posted at 22:27h, 30 joulukuun Vastaa

  Tää oli kyllä kiva postaussarja, hauska ollu seurata miten sun tyyli on vuosien saatossa kehittynyt! Mutta ymmärrän kyllä ettei tätäkään montaa vuotta jaksa tehdä :D Semmoinen postaussarja olis kiva, missä esittelisit eri julkkisten tyylejä ja niistä inspiroituneita asuja!

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:25h, 31 joulukuun Vastaa

   Ihana kuulla sun tykänneen tästä postaussarjasta <3 Joo oot oikeassa, aikansa kaikkea! Kiitos ideasta, mä laitan tämän harkintaan. Tuollainen voisi olla hauska toteuttaa :)

 • Avatar
  Jessika
  Posted at 22:39h, 30 joulukuun Vastaa

  Ihana toi tän vuoden asu! 😍 siis toi takki ja toi pipo, en kestä 😍 sovittelin itsekin vero modassa samantyylistä takkia syksyllä kun tulivat kauppoihin, mutta päädyin kuitenkin jättää ostamatta.. MIKSI!?

  Ei kyllä nyt ainakaan tuu mieleen iutta postaussarjaa..
  jos tolla huivilla sellasta tuubi mallista tekoturkis juttua, niin esim hm:llä on aina silloin tällöin sellaisia näkynyt. Ei tietty laadukkainta kamaa mutta anyway. Voisin myös kuvitella että new yorkerilla, gina tricotilla ja vikka shein:llä voisi olla 🤔 oliko toi vika edes ton niminen 🙈

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:32h, 31 joulukuun Vastaa

   Kiitos hirmuisesti Jessika <3 Tykkään itsekin niin paljon :) Nousi varmaan koko vuoden suosikkiasuksi, haha. Eikä! Mäki kauan mietin tämän ostamisen kohdalla, mutta on tämä sen verran klassisen mallinen, että ajattelin sen menevän pitkään. Eikä kyllä yhtään kaduta, että ostin. Suosittelen lämpimästi tällaista takkia, jos vielä tulee vastaan - tämä menee niin monien erilaisten vaatteiden kanssa :) Kiitos huivivinkeistä! Mä kurkkaan heti nuo mainitsemasi kaupat. Tampereella kävin New Yorkerilla ja siellä ei ollut, mutta toivotaan että noista muista löytyisi :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 07:18h, 31 joulukuun Vastaa

  Hei saman mallisia mustia karvahuiveja sekä kahtaa muuta väriä on myynnissä parhaillaan ainakin h&m ja jossain muuallakin mä niitä jo bongasin :) Nämä tb style- postaukset on ollut kivoja kun samalla tulee muisteltua omiakin tyylikokeiluja :D Hyvää uuttavuotta!

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:49h, 31 joulukuun Vastaa

   Niinkö! Mä suuntaan heti heidän verkkokauppaan katsomaan, jos vielä löytyisi :) Ilo kuulla, että oot tykännyt näistä. Nämä on kyllä tuonut niin vahvasti mieleen kaikki tyylikokeilut :D Kiitos ja samoin sinne!

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 16:46h, 31 joulukuun Vastaa

  Toi punainen takki ihan täykky <3 Ja ihana pipo, mistä oot sen ostanut?

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:01h, 01 tammikuun Vastaa

   Eikö! Se on aivan ihana <3 Ja pipo myös. Se on House of Brandonilta, löytyy täältä :)

 • Avatar
  Henna
  Posted at 16:54h, 31 joulukuun Vastaa

  Tyylisi kehittymisen lisäksi on ollut mielenkiintoista seurata sää- ja lumitilannetta näistä asukuvista 🙂
  Hyvää ja onnekasta tulevaa vuotta sinulle ja perheellesi!

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:37h, 01 tammikuun Vastaa

   Hei tuo on totta, niin jännää nähdä miten toisena vuonna maa on täynnä lunta ja toisena taas aivan vihreä :D Kiitos kovasti ja ihanaa uutta vuotta myös sinne!

 • Avatar
  Tuuli
  Posted at 20:37h, 31 joulukuun Vastaa

  Glittereissä myynnissä karvahuivi, mikä on ihanan pehmee! Kuvasta ei ihan kunnolla nää mutta melko samantyyppiseltä näyttäis tän kanssa https://www.glitter.fi/tuubikaulaliina-pehmea :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:53h, 01 tammikuun Vastaa

   Oi kiitos vinkistä, täytyy käydä paikan päällä katsomassa tuota! :)

 • Avatar
  Cami
  Posted at 21:38h, 31 joulukuun Vastaa

  Heh, toi ekan vuoden asu on kyllä aika hauska :D Tuntuu, että siinä on sekoitettu tyyliä jos toistakin. En ehkä myöskään itse pistäisi tuota asua päälleni, vaikka joskus just tollasia hameita paljon omistinkin. Pinkkitakkinen asu on ihan suosikki, yllättäen <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:41h, 01 tammikuun Vastaa

   Haha tuo on kyllä aivan totta :D Siinä on kyllä menty niin metsään, haha. Mä kans muistan, kuinka omistin monta tuollaista hametta. Ne oli silloin iso hitti! Ei tullut sun valinta yllätyksenä ;) <3

 • Avatar
  xod
  Posted at 19:05h, 02 tammikuun Vastaa

  Tosi kiva ollut seurata tätä! Toi vika takki ja koko asu on täydellinen <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:44h, 03 tammikuun Vastaa

   Huippua kuulla tämän olleen teidän mieleen :) Kiitos paljon! Viihdyin tuossa asussa kyllä niin hyvin <3

 • Avatar
  Iida
  Posted at 09:24h, 05 tammikuun Vastaa

  Moikka, tämä oli kyllä kiva postaussarja! Jos et vielä oo löytäny niin Gina Tricotissa näytti olevan myynnissä noita tekoturkiskaulaliinoja! :) Mukavaa talven jatkoa teidän perheelle!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:31h, 06 tammikuun Vastaa

   Ilo kuulla, että oot pitänyt tästä :) En ole vielä löytänyt! Kiitos vinkistä, täytyy käydä katsomassa. Viimeksi, kun selasin verkkokauppaa niin en löytänyt mutta katson uudelleen ja jos ei ole niin täytyy käydä liikkeessä :)

Post A Comment