Xmas 2018 presents

Vielä vähän joulutunnelmia, nimittäin pari lukijaa ehti jo toivoa lahjojen esittelyä. Tästä on tullut kyllä jokavuotinen perinne! Täytyy sanoa, että tänä vuonna lahjat meni erityisen nappiin. Näille kaikille löytyy varmasti käyttöä tulevana vuonna. Kiitos kaikille lahjojen antajille, jos luette tätä  Eli tänä vuonna pukki toi:

shepherd tossut

Aamutossut – Shepherd

Ensimmäisenä yllätyslahja Tatulta, nimittäin haaveilemani maailman pehmeimmät Shepherdin tossut. Olin katsellut näitä ennen joulua ja vähän harmitellut, kun en ollut löytänyt mistään kokoja. Mutta Tatu oli löytänyt ja laittanut heti tilaukseen. Paketti oli kuulemma saapunut juuri ja juuri ennen joulua. Mun ilme oli kyllä niin yllättynyt, kun en ollut osannut yhtään odottaa näitä!

marimekko mukit

Mukit – Marimekko

Meidän Marimekon kokoelma sai kaivattua täydennystä kolmella mukilla – nyt näitä on kuusi niin kuin kaikkia muitakin astioita. Näistä on parasta juoda kahvia, kun ei tarvi koko aikaa olla kaatamassa lisää. Näiden mukin lisäksi saatiin täydennystä myös meidän valkoiseen Iittalan Teema-sarjaan.

smoothie kirja

Kirja – Smoothiet ja Mehut

Irikseltä sain just eikä melkein mun näköisen kirjan ;-) Tässä on yli 100 ohjetta erilaisten smoothieiden ja mehujen tekemiseen. Selailin jo vähän kirjaa ja löysin heti pari kivaa ohjetta, jotka lähtee pian testaukseen. Aivan liian usein tulee tehtyä samalla kaavalla, joten tämä motivoi testaamaan uusia versioita!

foreo luna

Ihonhoitolaite – Foreo

Sovittiin Tatun kanssa, että molemmat saa toivoa toisiltaan suurin piirtein saman arvoiset lahjat. Sellaiset, joita oikeasti halutaan ja joille on sitten varmasti käyttöä. Mä ostin Tatulle Helly Hansenin takin ja hän mulle Foreon Luna 2-ihonhoitolaitteen. Ollaan oltu niin kiireisiä nämä välipäivät, etten ole vielä ehtinyt testaamaan tätä mutta tänään ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa. Oon kuullut tästä niin paljon hyvää, että odotan innolla 

kari traa

kari traa kerrasto

Kerrastoasu – Kari Traa

Äidiltä sain upean Kari Traan merinovillaisen kerrastosetin, josta olin puhunut jo viime vuoden Rukan reissun aikoihin. Tällaiselle setille tulee käyttöä ulkoillessa niin täällä kuin pohjoisessa. En vielä tiedä lähdetäänkö ensi vuoden puolella pohjoiseen, mutta jos lähdetään niin tämä setti tulee olemaan todella tarpeellinen.

smeg kahvinkeitin

Kahvinkeitin – SMEG

Meidän Smegin leivänpaahdin ja vedenkeitin sai kaveriksi kahvinkeittimen. Äiti oli haaveillut meidän keittimestä jo pidempään, joten hän sai sen! Se on käsittämätöntä, miten erilaiselta kahvi voi maistua eri keittimillä. Tällä tulee sellaista täyteläistä kahvia.

lui living tuotteet

lui living tossut.

Kylpytossut – Lui Living

Saatiin Tatun kanssa ihanat tossut, joista tuli meidän ”kylpytossut”. Ihana suihkun jälkeen laittaa jalkoihin pehmeät tossut tai jos vaikka saunan jälkeen haluaa käydä terassilla viilentymässä niin nämä on helppo vetää jalkaan. Oon ihastunut näihin Lui Livingin tuotteisiin – niin laadukkaita ja ajattomia.

lakrids

Lakritsit – Lakrids

Salty Caramel Liquorice, nammm! Tarviiko muuta sanoa?? Tatun täti oli ostanut meille näitä ja hän oli osannut kyllä tehdä nappivalinnan. Oon nimittäin niin kauan haaveillut näiden maistamisesta. Ja nämä pakkaukset (+ lakritsien ulkonäkö) on ihan 6/5. Toivottavasti myös maku, nämä lähtee illalla testiin ;-)

Saatiin lisäksi muutamat aineettomat lahjat, kuten leffaliput. Saadaan yhteistä parisuhdeaikaa ensi vuonna!

Mutta mitäs te piditte näistä lahjoista? Entä saitteko te mieluisia juttuja?

16 Comments
 • Avatar
  Posted at 21:51h, 29 joulukuu Vastaa

  Noi lakut on ihan parhaita. :-D harmi vaan kun ei raaski ihan joka päivä ostaa ;)
  Ootko muuten tykännyt noista Smegin muista vempaimista? Kuten siitä leivänpaahtimesta? Ne on ihan super kauniita! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:05h, 30 joulukuu Vastaa

   Oli kyllä tosi hyviä :p Onneksi aika makeita niin ei tule kaikkia vedettyä kerralla, haha. Joo oon tykännyt tosi paljon! Leivänpaahtimella tulee ihanan rapeita leipiä ja parasta, kun sillä saa paahdettua jäisen leivän ihan ”tuoreeksi”. Vedenkeitin on tosi nopea ja kahvinkeitin vaikutta näin muutaman päivän testailun jälkeen myös hyvältä. Niin on, ulkonäkö kyllä kruunaa ne :)<3

 • Avatar
  Jasu95
  Posted at 22:22h, 29 joulukuu Vastaa

  Onkohan tuo smoothie-kirja minkä vuoden painos? ostin kyseisen kirjan jo vuonna 2014 joululahjaksi ystävälleni ja siinä oli juuri sama kansikuva… onkohan mahdollisesti tullut uusia reseptejä..

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:06h, 30 joulukuu Vastaa

   Näyttäisi olevan 2015 vuoden painos! Saattaa olla, että löytyy samat reseptit jos on sama kansikuvakin. Tässä on tarkalleen 112 reseptiä :)

 • Avatar
  Sini
  Posted at 10:36h, 30 joulukuu Vastaa

  Aivan ihania lahjoja, varsinkin noi tossut sekä Foreo! Foreosta ois kiva lukea pidempää postausta :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:07h, 30 joulukuu Vastaa

   Kiitos paljon Sini :) Foreo oli kyllä niin mieluinen juttu, oon halunnut kauan testata sitä. Hei, kiva idea – laitan tämän itselleni ylös. Voisin kirjoitella paremmin hetken testailun jälkeen :)

 • Avatar
  Kaisa
  Posted at 11:17h, 30 joulukuu Vastaa

  Voi että miten kivoja ja tarpeellisia! Sain itse myös Lui Livingin tossut ja ne on kyllä niin pehmeät! Samalta merkiltä äitini oli bongannut hiuksille erikoismuotoillun pyyhkeen, vähän kuin pussukka johon hiukset kääritään pesun jälkeen ja kiinnitetään napilla, todella kätevä! :) <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:23h, 30 joulukuu Vastaa

   Niinpä, kaikki on kyllä niin tarpeellisia :) Oi ihanaa! Ne on kyllä niin super pehmeät. Vitsit mä näin tuollaisen pyyhkeen, kun käytiin Tampereella Lui Livingin liikkeessä – se vaikutti tosi kätevältä. Täytyy katsoa, jos jossain välissä hankkisi kans sen :) <3

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 19:03h, 30 joulukuu Vastaa

  Noi lakut on niin parhaita! <3 Ihania lahjoja oot saanut! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:05h, 30 joulukuu Vastaa

   Oli kyllä tosi hyviä, kun testattiin :p Mä oon kans tosi tyytyväinen näihin, jokaiselle jutulle on käyttöä <3

 • Avatar
  Jutta Eveliina
  Posted at 22:21h, 30 joulukuu Vastaa

  Noi marimekon mukit on kyllä ihania! Minkä kokoisia nuo teidän mukit on?

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:50h, 31 joulukuu Vastaa

   Ne on kyllä niin upeita <3 Ne on kooltaan isoimpia eli olisko ollut 4dl :)

 • Avatar
  Cami
  Posted at 21:41h, 31 joulukuu Vastaa

  Oi mäkin oon rakastanu meidän Smegin leivänpaahdinta ja oon miettinyt sarjan täydentämistä vedenkeittimellä. Välillä ikävöin myös ”tavallista” kahvinkeitintä, kun meillä on vaan kapselikeitin tällä hetkellä käytössä. Tuo samahan sopisi myös meidän keittiöön <3 Mä en jotenkin näe tota Foreota oikeasti toimivaksi kapineeksi, mutta jään odottelemaan sun kokemuksia :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:00h, 01 tammikuu Vastaa

   Nuo Smegin tuotteet on kyllä aivan ihania <3 Tykkään tosi paljon vedenkeittimestä, joten iso suositus sille! Oi, mutta kapselikeitin on kans kiva - tuo luksusta arkeen. Voi ei, onpa harmi kuulla :/ Katsotaan, mitä mieltä mä tuun olemaan :p

 • Avatar
  sofia
  Posted at 17:19h, 01 tammikuu Vastaa

  ihania joululahjoja oot saanut <3 noi marimekon mukit on niin kivoja 8)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:46h, 01 tammikuu Vastaa

   Kiitos Sofia kommentistasi :) Oon kyllä niin tyytyväinen lahjoihin! Ja nuo Marimekon mukit on ylivoimaisia suosikkejani <3

Post A Comment