Alennusmyynnit alkoi jo!

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Polarn O. Pyretin kanssa

vauvanvaatteet poika

vauvanvaatteet pojalle

Vaikka joulu ei ole edes ohitse niin tosi monessa paikassa on alkanut jo alennusmyynnit. Jos joulupukin listalta jäi puuttumaan jotain tai muuten tuntuu olevan tarvetta, esimerkiksi uusille vaatteille niin nyt on hyvä tilaisuus suunnata ostoksille. Ennen kuin kaikki koot myydään loppuun! Varsinkin lastenvaatteet on sellaisia, joita kannattaa bongailla alesta – he, kun kasvavat niin nopeasti ja vaatteita saa olla ostamassa monesti vuoden aikana. Mä pääsin hetki sitten tutustumaan Polarn O. Pyret-nimisen merkin lastenvaatteisiin. Olin aikaisemmin nähnyt kyseisen merkin lastenvaatteita muun muassa Instagramissa, mutta sen kummempaa kokemusta niistä ei vielä ollut… Mutta hetken testailun jälkeen näistä tuli meidän koko perheen suosikkeja  Kirjoitin sen vuoksi, että koko perheen koska jopa Tatu kehui bodyjen pehmeää kangasta.

vauvan yöasut

polarn o. pyret ale

Pyjamahaalari – täältä

Yöasut on sellaisia, joita ollaan hankittu kaikissa kokoissa tähän mennessä aivan liian vähän. Vaikka niitä tarvitsee päivittäin. Vaipan vaihdon (ja myös pukemisen helppouden) kannalta parhaat vaihtoehdot on sellaiset, joissa on vetoketju. Vaippa vaihtuu niin näppärästi! Tämä tummansini-valkoraitainen pyjama on niin tyylikäs, että voisin ottaa tällaisen itsellekin, heh. Toisessa hihassa on myös kiva yksityiskohta.

polarn o. pyret sukat

Vaaleansiniset sukat – täältä | Raitasukat – täältä | Siniset sukat – täältä

Laadukkaita sukkia tarvitsee aina ja parhaimmat on sellaiset, jotka pysyy jalassa! Nimittäin kaikki ei pysy, ilmeisesti ne ei istu tarpeeksi hyvin vauvan jalkaan. Ja se on kiva, että sukkia löytyy vähän joka värissä niin niitä saa yhdisteltyä kaikkien erilaisten bodyjen sekä housujen kanssa. Etsin jo ennen Danielin syntymää vaaleansinisiä sukkia ja mistään muualta ei löytynyt kuin Polarn O. Pyretiltä!

jarrusukat

Mustat sukat – täältä | Punamustat sukat – täältä

Lisää sukkia ja nämä on jarruversiot. Eikö olekin mageet? Harmi, kun meidän nuoruudessa ei ollut näin tyylikkäitä jarrusukkia. Monesta paikkaa ei löydy myöskään mustia sukkia. Vaikka vauva onkin kiva pukea väreihin niin kyllä sitä aina joskus tarvitsee mustia sukkia.

polarn o. pyret housut1

polarn o. pyret vauvanvaatteet

Harmaat housut – täältä | Mustat housut – täältä

Kasvavalle poitsulle simppeleitä housuja. Mun mielestä näyttää niin kivalta yhdistelmä, jossa on esimerkiksi tummansinien body + harmaat housut. Nämä housut on itse asiassa yhdet Polarn O. Pyretin suosituimmat tuotteet. Eikä ihme, nämä istuu paremmin kuin mitkään muut housut.

IDKUVA. pyret nalle

Pehmonalle – täältä

Nämä Polarn O. Pyretin pehmolelut on suloisia! Niitä löytyy ainakin punaisena, tummansinisenä sekä harmaana. Tämä lelu sai oman paikan uusilta hyllyiltä, jotka asennettiin viikko sitten. Täytyy esitellä ne myös jossain välissä paremmin.

vauvan uimahousut

Uimahousut – täältä

Danielin ensimmäiset uimahousut  Nämä ovat kyllä isoa kokoa, joten housut menee kaappiin odottamaan. Mutta eikö olekin suloiset? Näistä löytyy kuminauhavyötärö sekä solmittava vyötärönauha. Heiltä löytyy myös kuviolliset versiot, mutta nämä raidalliset oli jotenkin hauskat kun raitaa on vain toisessa lahkeessa.

polarn o. pyret bodyt

Tummansininen body – täältä | Harmaa body – täältä | Harmaa kaulalappu – täältä

Tässä näkyy vielä paremmin heidän bodyt. Kietaisubodyt on eniten meidän mieleen, mutta näitä kuoseja löytyy myös toisessa ”perus mallissa”. Samassa harmaa-valkoisessa raitakuosissa löytyy myös kaulalappu, joka on täydellinen apu päivittäisessä käytössä. Daniel nimittäin kuolaa tosi paljon (saa nähdä, tuleeko pian ensimmäiset hampaat), joten tätä kun käyttää niin ei tarvitse olla bodya vaihtamassa heti parin tunnin päästä bodyn pukemisesta.

vauvanvaatteet

Nyt täällä ollaan ihan joulumoodissa ja yläpuolella oleva ilme kuvastaa hyvin mielialaa :D Edessä on tänään leivotut ja koristellut piparit, kuppi kuumaa glögiä ja joululeffa pyörii tunnelmallisessa valaistuksessa. Niin ja joulupyjamaa unohtamatta! Vielä hetki rauhassa hengailua ja sitten nukkumaan, xx.


2 Comments
 • Avatar
  Jensku
  Posted at 14:54h, 25 joulukuun Vastaa

  Moikka, popilla on myös aikuisille pyjamia ja ne on ihanan tuntuisia päällä! ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:27h, 25 joulukuun Vastaa

   Tiedätkö mä just tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen näin kuvia niistä! Oli mennyt ihan ohi aikuisten versiot, mutta aion varmasti testata niitä joskus :)!

Post A Comment