Weekly phone snapshots

Terveisiä viimeisten jouluvalmisteluiden keskeltä  Tuntuu, että oon koko päivän touhunnut kaikkea, mutta silti tehtävät ei lopu… Mutta onhan tämä ihanaa aikaa ja kiireet ennen joulua unohtuu varmasti viimeistään aattona :) Nyt kuitenkin päivän aiheeseen eli pääsette pitkästä aikaa näkemään puhelimeen tallentuneita kuvia. 

IDKUVA

1. Pieni joululahja Labellolta, uusia huulituotteita testiin kauniiksi pakattuina. 2. On ollut ihana laittaa joulua tänne uuteen kotiin – paljon valoja ja kynttilöitä sekä hillitysti koristeita. 3. Saatiin hetki sitten Julia Kokkolasta vierailulle tänne Seinäjoelle kokonaiseksi päiväksi. Annoin Julian päättää ruokapaikan ja päädyttiin Amarilloon. Se on aina varma valinta! 4. Danielin ilme, kun kerroin että hän voisi nukkua päikkärit. Heh! Hänellä oli hetki sitten vaihe, ettei päikkäreiden nukkuminen kiinnostanut yhtään. Onneksi se ei kovin kauaa kestänyt, nimittäin nyt hän nukkuu jopa 2-3 tuntia putkeen aamupäivisin.

Juicy couture oui hajuvesi

Hajuvesi, joka mätsää kynsiin ;-) Korvikset tulee mätsäämään joulun kynsiin; punaista & kultaista glitteriä.

lämpöpussi

1. Muistatteko, kun kyselin teiltä kokemuksia kaukaloon laitettavasta lämpöpussista? Sain teiltä älyttömästi kokemuksia ja jokainen oli sitä mieltä, että se oli paras keksintö! Kiitos niistä viesteistä, teiltä saadut vinkit ja kokemukset on aina kullan arvoisia. 2. En käsitä, miksi sitä tulee niin harvoin tehtyä itse pizzaa. Vaikka viime kerrallakin niistä tuli aivan liian hyviä. Niin hyviä, että niiden loppuminen harmitti :D 3. Esittelin Julialle myös mun lempikahvilan, jossa otettiin molemmat palat herkkullisia kakkuja ja caramel-juomia. 4. Mun lookki koko joulun yli… Ehkä ei ihan, mutta melkein. Vähän kyllä mietin, että kai mä voin käyttää tätä myös kesällä?

babyshop vaatteet

Pikku hymypoika, joka kasvaa niin nopeasti! Meillä on vuoden alussa 5 kk neuvola, joten voisin kirjoitella sen jälkeen tarkemmin kuulumisia. Viime neuvolakäynnillä oli lääkärintarkastus ja poitsu painoi jo 7kg ja pituutta oli 63cm.

smeg vedenkeitin

1. Koti ennen kuin joulu valtasi sen. 2. Uusi sitruspuserrin, jolla saa tehtyä näppärästi sitruunavettä joka aamu. Ajattelin seuraavaksi kokeilla pusertaa appelsiineja, jos saisi tuoretta mehua. 3. Perjantaina tyttöjen pikkujouluissa Iris oli hoitanut tarjoilupuolen kuntoon. 4. Vaunuttelua kauniissa lumimaisemassa. Ihanaa, kun Tatulla alkaa pieni joululoma niin päästään koko perhe taas lenkkeilemään.

juku sushi lounas

Viimeisenä kuva, jota ei olisi pitänyt laittaa tähän… Nimittäin nyt tuli ihan jäätävä sushin himo! Pakko saada tätä vielä viikonloppuna ennen jouluruokia.

Otin ensi vuodelle tavoitteeksi jakaa teidän kanssa useammin näitä puhelimella otettuja kuvia. Mutta jos haluatte nähdä jo lisää niin kannattaa ottaa seurantaan mun Instagram-tili (@saijis). Sieltä löytyy kuvia ja tykkään muuten myös päivitellä storya!


4 Responses to “Weekly phone snapshots”

 1. Avatar Sini sanoo:

  Ooi tuo joulupyjama on niin ihana! ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin!! Onneksi löysin sen, sitä on nimittäin tullut käytettyä päivittäin <3 :)

 2. Avatar Cami sanoo:

  Pikkumies on niin söpö, en kestä <3 Onko teillä reissua suunnitteilla tänne Helsinkiin? Ois kiva taas nähdä! Oikein ihanaa joulua teidän perheelle jo näin etukäteen <3

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, sitä hän kyllä on <3 Joo tammikuulla olisi varmaan muutamakin eri reissu tiedossa sinne päin. Pitää kyllä sitten nähdä! Kiitos paljon ja samoin myös sinne teille <3 :)

Kommentoi