Joulufiiliksen varmasti nostattavat leffat


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa

tonttuasu

hobstar lasit

Pitkän työpäivän jälkeen illalla, viikonloppuna rakkaan kanssa tai perheen kesken, kipeänä vaikka koko päivän… on vain parasta katsella sarjoja ja leffoja. Vai onko joku eri mieltä? Veikkaan, että ei ;-) Nykyään on kätevää, kun on olemassa suoratoistopalveluita, joista saa kätevästi valita illan leffan lähtemättä leffavuokraamoon paikan päälle. Me aloitettiin loppukesästä käyttämään Viaplayta, kun saatiin synnäriltä lahjaksi 2kk:n ilmainen katselujakso – siinä oltiin selkeästi ajateltu vanhempien yhteistä aikaa ja pitkiä imetyshetkiä. Ihana lahja, josta on ollut enemmän hyötyä kuin oltaisiin edes osattu odottaa! Ollaan siitä hetkestä saakka käytetty Viaplayta niin sarjojen kuin leffojen katsomiseen. Tatu on katsellut Leathal Weapon-sarjaa sekä Pakon uusinta kautta. Mä taas oon aloittanut juuri Scream Queens-nimisen sarjan, jossa näyttelee muun muassa yksi lempinäyttelijäni Emma Roberts.

Viikolla me molemmat keskitytään omiin sarjoihin aikoina, jolloin kumpikin kokee niiden katselun parhaimmaksi. Mä katselen aina välillä päivisin Danielin nukkuessa ja Tatu taas painottaa katselunsa iltaan juuri ennen nukkumaan menoa. Eli arvatkaa vaan, saanko joka yö sammuttaa tabletin jossa pyörii kesken jäänyt jakso… Haha. Sarjojen yksin katselun sijaan tykätään katsoa kaikki leffat aina yhdessä. Meidän viikonloppuissa onkin lähes poikkeuksetta aina joku rako edes yhden leffan katsomiselle. Usein jo viikolla jompi kumpi heittää ideoita viikonlopun leffavalinnaksi. Ja yleensä nämä ideat tulee mieleen Viaplayn sivuja selaillessa. Lähes joka kerta sieltä löytyy, jonka kohdalla ajattelin ”tuo on pakko katsoa”. Tällä hetkellä meidän leffalistalla odottaa vuoroaan Molly’s Game, Black Panther, The Post ja Itse Ilkimys 3. Oikeasti jälkimmäinen kiinnostaa, koska kaksi edellistäkin osaa on tullut katsottua :D

viaplay ilmaiseksi

IDKUVA

iittala nappula kynttilänjalat

popcorn kulho

Koska ollaan lähestymässä kovaa vauhtia vuoden parasta juhlaa niin päätin nyt listata teille ”takuuvarmat joulufiiliksen nostattavat-leffat”.  Jos sulla on joulufiilis vielä kadoksissa, illan leffa päättämättä tai haluat muuten vain nauttia tähän tunnelmalliseen aikaan sopivista leffoista niin katso vähintään yksi leffa tältä listalta. Mutta mieluiten kaikki.

Takuuvarmat joulufiiliksen nostattavat leffat ovat:

Joulu Ihmemaassa

Leffassa sisarukset löytävät ostoskeskuksesta repun, jonka sisältä paljastuu väärennettyjä rahoja. He tietysti innostuvat tuhlailemaan rahoja vaatteisiin ja ruokaan, mutta ei mene kauaa kun he saavat peräänsä rikolliset veljekset joille rahat kuuluu. Takaa-ajoa suoritetaan ostoskeskuksessa, mutta toinen sisaruksista luottaa joulun tuomaan taikaan, mikä mahdollisesti auttaa.

Napapiirin pikajuna

– Leffa, joka tuo mulle ihan mieleen lapsuuden Voi pojat, kuinka monta kertaa tämä on toistettu dvd:llä! Tämä jouluinen animaatioleffa kertoo pojasta, joka hyppää jouluaattoyönä pikajunan kyyttiin. Junassa hän tapaa niin erään tytön kuin laulavat kokit ja tarjoilijat. Junamatka on tarkoitettu kaikille, jotka uskovat joulupukkiin ja junan päätepysäkki on näkemisen arvoinen.

One Christmas Eve

Leffa kertoo perheestä, jossa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheen äiti haluaa luoda lapsilleen täydellisen ensimmäisen joulun ilman isää. Kaikki ei kuitenkaan mene aivan niin kuin oltiin suunniteltu! Mutta mitä tapahtuu? Se selviää katsomalla ;-)

Mutta mitä tapahtui joulupukille, osat 1, 2 ja 3.

Kolme erilaista osaa, mutta kaikissa on pääosassa tietysti itse joulupukki Scott Calvinn. Hänellä riittää töitä joulun lahjojen kanssa, mutta valitettavasti hänellä on jokaisessa osassa haasteensa. Milloin vaimon etsiminen, milloin Pakkasherra kiusaa, milloin oma lapsi on joutunut tuhmalle listalle jne. Käänteitä ei näistä leffoista puutu!

Yksin kotona, osat 1, 2, 3 ja 4

Legendaariset, mutta aina niin hyvät Yksin kotona-leffat. Mä oon usein miettinyt, että mikä näistä osista on mun suosikki, mutta en osaa valita. Kaikissa on jotain parasta, mutta jos pitää jotain sanoa niin kallistun hieman joko ykkösen tai nelosen puoleen. Mutta jos et ole vielä katsonut niin kyseessä on leffat, joissa perheen pikkupoika jahtaa kotiinsa joulun alla saapuvia roistoja ja nimensä mukaisesti hän on aina jostain syystä yksin kotona.

LG televisio

joululeffat

leffasuositukset

joulutortut marmeladilla

Näin joulun alla on ihana katsella leffoja kotisohvalta, mutta samaa voi lahjoittaa myös jollekin toiselle – nimittäin Viaplayn lahjakortin avulla. Täydellinen lahja jokaiselle, koska laajasta valikoimasta löytyy kaikille jotain katsottavaa. Voit ostaa lahjakortit joko 2kk Leffat- ja sarjat-paketin tai urheilun ystävälle 1kk Viaplay Urheilu-paketin. Ja näitä lahjakortteja myydään K-kaupoissa.

Käy ihmeessä myös tutustumassa paremmin Viaplayn valikoimaan täällä.

Tykkäättekö te katsella joululeffoja? Entä onko teillä kenties Viaplay käytössä?

12 Responses to “Joulufiiliksen varmasti nostattavat leffat”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Hei! saako kysyä mistä tuo ihana popcorn kulho on ostettu? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on muistaakseni Stockmannilta, mutta taitaa löytyä muualtakin :) Merkki on Bruka Design <3

 2. Avatar M sanoo:

  Kuulostaapas mielenkiintosille kaikki noi elokuvat! En ookkaan kuullu kun ainoastaan noista yksin kotona leffoista (joista en niinkään piittaa), täytynee laittaa itelle ylös, jos tässä sais noiden avulla joulufiilistä! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei tosi kiva, että löytyi entuudestaan tuntemattomia leffoja :) Kannattaa katsoa, jos jostain tulisi uusi suosikki! Ja toivotaan, että ainakin joulufiilis nousee :) xx

 3. Avatar Iida sanoo:

  Teillä ei vissii oo sitä ns. normaalia viaplayta koska mää en ainakaa löytäny sieltä nuita yksin kotona -leffoja :/

  • Saija Saija sanoo:

   Joo nuo Yksin kotona-leffat on vuokrattavissa muutaman euron hintaan. Löytyy, kun kirjoittaa hakuun englannin kieliset nimet Home alone 1 jne. :)

 4. Avatar Cami sanoo:

  Mä kun luulin, että oon nähny jo kaikki mahdolliset joululeffat, mutta katinkontit! Tässä oli vaikka mitä uusia ja äh, meidän Viaplayssä ei näy leffat enkä viittisi vielä siitäkin maksaa enemmän kun meillä on jo Netflix, Cmore, HBO ja myös Ruutu+ tällä hetkellä ”normi”-Viaplayn lisäksi käytössä. Mulla on myös työn alla Netflixin joululeffat-postaus :D

  Toi sun joulupynis on vaan niin söpönen <3

  • Saija Saija sanoo:

   Hei mahtavaa, että löytyi vaikka mitä uusia :) Ohoh, teillä on sitten jo paljon paikkoja mistä näkyy ohjelmia! Mä jään innolla odottamaan sun joululeffa-postausta, jos saisin itse vielä uusia vinkkejä. Haha eikö olekin, voisin olla tuossa vaikka joka päivä :p <3

 5. Avatar Pinjamariia sanoo:

  Oi joululeffat on parhaita! Rakastan varsinkin juuri Yksin Kotona leffoja. Ne on nähty monet kerrat mutta aina ne jaksaa naurattaa. Ehdoton suosikki on 2 osa! :D Pitäisi kyllä testata viaplay kun netflix ja c more aikalailla jo kahlattu läpi.

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä kans pidät joululeffoista <3 Ne on kyllä parhaita! Ja hei kiva, että Yksin kotona-leffat on myös sun mieleen. Suosittelen lämpimästi Viaplayta, me ollaan ainakin tykätty tosi paljon :)

Kommentoi