Christmas (always) on my mind

IDKUVA

valkoinen puu seinäjoki

britakakku

tandoorikanasalaatti

valkoinen puu tapahtumat

Heipsan tyypit  Miten teidän itsenäisyyspäivä sujui? Mä hoidin blogijuttuja, nukuin päikkärit ja kuten Instagramia tai snäppiä seurailevat huomasivat niin illalla pystytettiin Linnanjuhlien katsomo sohvalle juustolautasten kera. Parasta! Tuntui, että oli miniviikonloppu keskellä viikkoa. Se on muuten hassua, että vaikka vauva-arki on melko samanlaista niin silti viikonpäivillä on iso merkitystä arjessa. Tai varmaan tähän vaikuttaa myös omat rutiinit, joita sitä on itse luonut.

rocky road jouluversio

valkoinen puu juomat

neuletakki helmikoristeilla

Cardigan HERE (gift) | Shirt Vero Moda

kanasalaatti ohje

valkosuklaajuustokakku

Tällä hetkellä uunissa paistuu joulutortut mansikkamarmeladilla (koska ei kumpikaan tykätä luumuhillosta) ja aion muutenkin ehdottomasti pyhittää viikonlopun kaikelle jouluhössötykselle. Paljon joululeffoja, glögiä ja niitä torttuja. Näissä kuvissa näkyy vähän erilaisia herkkuja, nimittäin olin sunnuntaina suosikkikahvilani jouluisella pr-brunssilla. Aluksi päästiin maistamaan uutuuksia, kuten ihania raikkaita salaatteja ja sen jälkeen jälkiruokien kimppuun! Voin kertoa, että ähky oli suuri tapahtuman päättymisen jälkeen :D

Osa jo kyselikin, että eikö multa tule tänä vuonna ollenkaan joulukalenteria niin valitettavasti ei. Ajattelin jättää sen tänä vuonna välistä ja keskittyä lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen. Ja haluan keskittyä entistä enemmän fiilistelemään täällä sitä itse joulua. Eli jos sulla on jotain toivepostauksia jouluisten juttujen suhteen niin kerro ihmeessä.

Nyt äkkiä ottamaan tortut pois uunista – ihanaa viikonloppua just sulle!


4 Responses to “Christmas (always) on my mind”

 1. Cami sanoo:

  Me kyllä osataan tää suht samantyylisten postausten ajottaminen :D Mä kirjoittelin nimittäin just myös jouluhössötyksiä blogiin <3 Tosi ihana tuo sun neuletakki! Oon kattonut vähän samanlaista neuletakkina ja mekkona Chicwishin valikoimasta. Sieltä on kyllä tulossa mulle jo megaiso vaatetilaus, joten ei ehkä nyt enempää uusia vaatteita, hups!

  Ja hei, lisää jouluhössötystä blogiin kiitos <3

  • Saija Saija sanoo:

   Ei vitsit niin kyllä osataan :D Selkeästi samat ajatukset <3 Eikö olekin! Voi vitsit tällainen mekko on varmasti aivan ihana. Kuvittelin sen jo mielessäni :D Ooh, mä jään innolla odottamaan tuleeko tilauksesta esittelyä blogiin ;-)

 2. Nää joulupostaukset sulla kyllä niin överi jouluisia et huhhuh! Ku tääl vaa ois lunta ni sillä sais jo tota fiilistä, pidän kyllä joka hetki kun oon olkkarissa kuusen valoja myös päällä tunnelman luomista varten :D

  • Saija Saija sanoo:

   Hahah toivottavasti ei kuitenkaan huonolla tapaa kovin övereitä :D Sanos muuta! Lunta saisi kyllä tulla jo ja paljon niin olisi vielä jouluisempaa. Pidetään peukut pystyssä, että saadaan valkoinen joulu <3

Kommentoi