Lastenhuoneen sisustus

Kaupallinen yhteistyö: Babyshop

half moon tapetti

Heissan tyypit ja ihanaa viikonloppua  Mun viikonloppu on täynnä jouluhömpötyksiä, nimittäin tänään ollaan menossa äidin kanssa jouluostoksille ja huomenna meen erääseen jouluiseen pr-tapahtumaan. Tulee varmasti onnistunut viikonloppu! Tänään ajattelin jakaa teidän kanssa lisää kuvia meidän kodista tai no tarkemmin sanottuna Danielin huoneesta. Saan tosi paljon kyselyitä hänen huoneen huonekaluista ja sisustusjutuista aina, kun ne vilahtavat mun Instagramissa. Niinpä se on nyt oman esittelyn ansainnut. Vielä se ei ole täysin valmis vaan puuttuu verhot, eräs hylly ja juttuja seinältä, mutta muuten ollaan kaikki on niin kuin alunperin suunniteltiin.

Väreinä Danielin huoneessa on mustavalkoinen, ripauksella harmaata ja vaaleansinistä. Ennen kuin joku sanoo, että lapsi tarvitsee värejä niin niitä kyllä riittää! Nimittäin kaikki värit tulevat hänen värikkäistä leluista niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Eräs lukija joskus sanoi hyvin, että värit lapsen huoneeseen tulevat leluista ja hänestä itsestä. Meiltä löytyy jos minkälaista värikästä nallea ja vauvalelua, joilla on kiva leikkiä mustavalkoisella matolla.

Suurin osa pienistä hankinnoista on tehty mun suosikki lastenvaateverkkokaupasta, Babyshopista. Kuten aikaisemmin kerroin niin heillä on monia vaatebrändejä, joista pidän… Mutta myös monia brändejä, jotka myyvät ihania lastensisustusjuttuja. Muutamia erityisiä lemppareita on Ferm Living, Design Letters ja Bloomingville. Osa tässä postauksessa esitellyistä sisustusjutuista on saatu, mutta osa on ostettu ihan itse. Laitoin itse ostettuihinkin linkit, koska niissä on myös monia kyselyitä aikaan saaneita tavaroita.

IDKUVA

reunapehmuste pinnasänkyyn

Mustavalkoinen krokotiili – täältä

Vaikka en olekaan lapsi niin mä oon tällaisista isoista pehmoleluista niin innoissani :D Mutta niin on myös Daniel, haha. Tämä mustavalkoinen krokotiili on niin kiva lastenhuoneen lattialle, mutta sen voisi myös kietoa johonkin kiemurtelemaan. Ja oon myös nähnyt kuvia, jossa tätä on käytetty pinnasängyn reunapehmusteena. Kätevää!

design letters

Melamiinimuki – täältä

Osa teistä varmaan muistaa mun S-kirjainmukin! Ehdottomasti halusin Danielille oman, mutta lasten version. Tämä on valmistettu melamiinista, joten se kestää lasten käytössä. Täytyy ostaa tähän vielä nokkakansi sekä kahvat. Niitä myydään monessa  eri värissä, joten varmasti tulee valinnan vaikeus!

panda lasten sisustus

Pieni pussukka – täältä | Iso pussukka – täältä

Niitä leluja alkaa olla, joten joku säilytysratkaisu niille täytyi löytyä. Bongasin Liewoodin tällaiset pandapussukat ja tiesin heti, että nämä ne on. Meille on tulossa naulakkotyyppiset koukut seinään, joten pienempi pääsee roikkumaan siitä. Isompi sen sijaan saa jäädä tuohon arkun päälle ja sen sisälle mahtuu kätevästi isommat lelut.

gant lastenvaatteet

Body – täältä

Danielin huoneen nurkkaan ostettiin Hay Heen vaaterekki, josta roikkuu vähän milloin mitäkin vaatteita. Nämä pienet henkarit on niin suloisia ja varsinkin sillon, kun niissä roikkuu minivaatteita :D

vita eos

Valaisin – täältä

Kuten joskus mainitsin niin meillä on kaikkialla kattoon upotetut ledit, joten muut valaisimet on vain sisustuselementteinä. Mietin, ettei hankita valaisimia ollenkaan, mutta huoneet tuntui tyhjiltä ilman niitä.

helistin vauvalle

Helistin – täältä

Daniel rakastaa helistimiä ja niitä löytyy lähes jokaisessa värissä, haha. Tässä on yksi puinen versio hollanilaiselta Bam Bam-merkiltä. Siitä saa kätevästi lapset kiinni pienillä sormilla.

pallomeri lapsille

Tapetti – täältä

Ajattelin jossain välissä kuvata tästä koko asunnosta oman esittelyvideon, mutta tuun varmaan silti tekemään erilaisia sisustuspostauksia pienistä yksityiskohdista. Jos teillä on jotain toiveita näiden suhteen niin saa heittää tulemaan.

Nyt valmistautumaan lähtöön, ihanaa päivää!

Mitäs piditte tällaisesta esittelypostauksesta?

6 Comments
 • Avatar
  Cami
  Posted at 21:24h, 02 joulukuu Vastaa

  Teilläkin on (vielä) ihanan siisti ja pelkistetty lastenhuone, kun miljoonat lelut ja tavarat ei ole sitä vielä vallanneet :D Meilläkin Eve viettää suurimman osan ajasta alakerrassa eikä juuri leikitä edes omassa huoneessa, joten sielläkin voi vielä sisustaa oman mielen mukaan eikä mennä pelkästään käytännöllisyyden ehdoilla xD Toki siis voi sisustaa jatkossakin, mutta sitten siellä huoneessa ei vaan melkein koskaan oikeasti näytä siltä :D You know what I mean!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:39h, 03 joulukuu Vastaa

   Joo ei vielä :D Mutta sekin päivä varmasti tulee, haha! Noni sehän on hyvä, että pystyy vielä sisustaa. Odota vain niin kohta neiti alkaa sitten valita omat sisustusjuttunsa. Äiti on kertonut, että mä oon ainakin ollut kova ”sisustamaan” mitä hulluimmillakin prinsessavirityksillä :D

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 22:32h, 02 joulukuu Vastaa

  Kyllä on lapsella synkän värinen elämä. Mustaa ja valkoista.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:13h, 03 joulukuu Vastaa

   Jos olisit lukenut tekstin niin sieltä oli suoraan löytynyt mun vastaus tällaisiin kommentteihin :)

 • Avatar
  A
  Posted at 08:41h, 03 joulukuu Vastaa

  Hei! Näin ihab off topic mutta mielenkiinnosta kysyn että miksi sinulta ei tullut joulukalenteria tänä vuonna, odotin sitä niin paljon :(

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:12h, 03 joulukuu Vastaa

   Voi onpa kiva kuulla sun odottaneen sitä <3 Pahoittelut, etten sitä toteuttanut! Mä ajattelin tänä vuonna lahjoittaa enemmän hyväntekeväisyyteen, joten siitä syystä jätin sitten kalenterin toteuttamatta. Mutta katsoaan, jos taas ensi vuonna tekisin sellaisen :)!

Post A Comment