Decorating the christmas tree

jouluyöpuku

valkoinen joulukuusi

IDKUVA

kaakao vaahtokarkeilla

koiran joulupaita

baby's first christmas pallo

lasten joulupallo

joulukuusen koristeet

lasten jouluhousut

Tämä jouluhullu malttoi odottaa…

Marraskuun puoleen väliin saakka. Nimittäin tällä viikolla se päivä koitti, kun vihdoin kävin hakemassa varastosta joulukuusen  Laitettiin joululaulut soimaan, keitettiin kuumaa kaakaota ja avattiin koristelaatikot. Mulla oli vähän kriisi koristeiden suhteen, koska viime vuonna meillä oli valko-kultainen kuusi… Mutta sain kesällä yliannostuksen kultaisen sävystä sisustuksessa ja tilalle tuli takaisin raikas hopea. Hetken mietinnän jälkeen kuuseen pääsi samaa hopean sävyä + vielä kaveriksi punaista.  Seuraavaksi vuorossa olisikin ensimmäisten piparien leipominen ja kuusen alle ilmestyvien lahjojen paketointi.

Vaikka oon aina ollut yhtä jouluhullu niin tänä vuonna tämä aika tuntuu vielä pikkusen kivemmalta, kun on oma lapsi. Hän ei vielä täysin ymmärrä joulun ideaa, mutta haluan ehdottomasti jo nyt aloittaa luomaan tästä tunnelmallisen ja ikimuistoisen ajan. Ehkä hänestä vielä tulee yhtä jouluhullu kuin äidistänsä, haha. Paitsi huomasin juuri, että viimeisen kuvan käsimerkki kertoo muuta :D

Joko te ootte koristellut kuusen tai laittanut muuten joulua esille?

18 Responses to “Decorating the christmas tree”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Mistä tuo asu? 😊

 2. Avatar Cami sanoo:

  No meillähän tuli kuusi jo yli viikko sitten :D Sami erehtyi olemaan poissa viikonlopun, niin kosto oli suloinen <3 Koristeita ollaan laiteltu vasta vähän, mutta pikkuhiljaa nekin lisääntyy kuusessa. Valkoinen kuusi valoineen on itsessään myös jo tosi kaunis ja tuo kivasti valoa <3 Ihanaa, kun säkin oot niin jouluhullu!

  • Saija Saija sanoo:

   Jee :D Mahtavaa, että sä oot kans jouluhullu! Koska joulu on ihan parasta aikaa <3 Mä kans tykkään valkoisesta kuusesta jo sellaisenaan - se olisi kiva lisä pihalla vaikka terassilla :p

 3. Avatar Meeva sanoo:

  Joulu on aivan parasta aikaa! Nyt lapsen kanssa (2v) se tuntuu vielä jännemmältä, koska saa iloita myös hänen innostaan. Täälläkin himoitaan jo ekoja joulutorttuja. :P

  Ihana kuusi. Mäkin varmaan otan hopeiset tai kultaiset koristeet tulevaan kuuseen, jota tosin ei ole vielä hommattu. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kuulostaa ihanalta <3 Voin vaan kuvitella, miten innoissaan teillä ollaan joulusta! Pikkuisten ilo ja odotus on kyllä parasta seurattavaa. Oi joulutorttuja, pakko kyllä saada kans pian :p Hopeiset ja kultaiset on molemmat tosi kivoja sävyjä kuusessa :)

 4. Avatar Salama sanoo:

  Hei laittoit igssä kysymyksen muistatko sä iloita pienistä asioista? Itselläni vastaus oli kyllä muistan. Hyvä esimerkki oli tänään kun kävin kurkkaan blogiasi ja olit postannut uuden postauksen. Siitä tuli hyvä ja iloinen fiilis! Kiitos siispä sulle. Nimittäin sun postauksiin voi usein samaistua ja niistä tulee hyvä fiilis, miltei aina :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Miten ihana kommentti <3 Nyt täytyy sanoa, että mun päivään tuli yksi ilo lisää tästä sun kommentista :) Kiva kuulla, että iloitset pienistä jutuista. Se on todella hyvä ominaisuus! Kiitos, kun tulit kommentoimaan ja huippua, että näihin postauksiin voi samaistua <3

 5. Avatar Laura sanoo:

  Ihanan tunnelmallista! 😍 Meille myös tuli kuusi viikonloppuna, en millään enää malttanut odottaa sen laittamista. Danielin käsimerkki tosin kuvastaa miehen suhtautumista joulukoristeisiin, hän ei ikinä oo perustanut niistä. Joulunpyhät kuluvat omien ja miehen vanhemmilla joten ihanaa päästä fiilistelemään joulua ajoissa myös omassa kodissa.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Laura <3 Ihana kuulla, että teille on kans jo tullut kuusi! Haha eikä :D Oon sun kanssa samaa mieltä. Meidän joulu menee kans aina niin, että mennään molempien porukoiden luo joten ihanaa päästä nauttimaan joulusta kotona jo näin etukäteen ja mahdollisimman pitkään :)

 6. Ihana joulukuusi, meillä myös valkoinen! Kiva pyöreä kuusen matto tohon alle ja lahjat koristamaan kunnes jakaa ne sukulaisille nii tulee kyllä kaunis!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Katri :) Joo totta! Ensimmäiset lahjat on jo tilattu, joten täytyy pitää paketointi-ilta pian. Sitten saa kuusi lisää ”eloa”. Lahjojen antaminen on kyllä parasta :)!

 7. Avatar Nimetön sanoo:

  Itse en oo niinkään jouluihminen – johtuen varmasti siitä, kun pikkuveli syntyi just 24.12. joten se päivä on aikalailla aina ollut hänen päivänsä, joten multa menny osittain se sivusuun. Vasta myöhemmällä iällä vanhemmat tajus siirtä silleen, että juhlittiin synttäreitä vasta 26.12. mutta se oli jo vähän myöhästä. Oon nyt viettänyt yhden joulun itsekseni kotikotona (mies ollut usein töissä) ja heti tuli tosi kiva olo :D joten ehkä mäki kohta oon jouluhullu!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :/ Tulipas paha mieli sun puolesta <3 Mutta ihanaa, että sitten myöhemmin synttäreiden juhlinta siirtyi niin itse joulun tarkoitus korostui. Ja mukava kuulla, että kun oot viettänyt itseksesi joulun niin on tullut kiva olo. Eiköhän sustakin vielä jouluhullu saada :p <3

 8. Avatar Jensku sanoo:

  Mä oon jouluhullu! Mut vielä en oo raaskinut kuusta laittaa, itellä 3v, 4v ja 8kk lapset ja koira (suht iso) ja tiedän että ainakaan noi isommat ei anna kuusen olla rauhassa, joten se saa vielä vähän aikaa odotella, mutta lasten huoneessa ja keittiössä on jo jouluvalot, pihalle, makkariin ja olkkariin pitäis ensviikolla laittaa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että löytyy muita jouluhulluja! On se vaan niin parasta aikaa :) Joo se on ymmärrettävää ja kyllähän siitä ehtii nauttia myöhemminkin. Kiva, että jouluvalot ovat jo löytäneet paikkansa. Ne kyllä piristää niin paljon pimeitä iltoja <3

 9. Avatar Miia sanoo:

  Rakastan joulua!😍 Ensimmäiset koristeet laitan kuitenkin ”vasta” joulukuun alussa tai ihan marraskuun viimeisillä viikoilla😀 Ja tapana on ollu laittaa joulukuusi noin viikko ennen joulua!

  • Saija Saija sanoo:

   Ihanaa nähdä muitakin, jotka rakastaa joulua <3 Se on vaan niin vuoden parasta aikaa! Ja hei sehän on kiva, että fiilistelet joulukoristeita -ja kuusea sitten myöhemmin. Eipähän ainakaan ehdi kyllästyä koristeisiin :)

Kommentoi