Leopard should never go out of style

musta kipparinlakki

guccin aurinkolasit

IDKUVA

vuorelliset nilkkurit vamsko

leoparditakki naiset

marc jacobs kello

leoparditakki

Jacket Bubbleroom, similar HERE | Sweater HERE | Jeans HERE | Shoes HERE | Hat HERE | Sunnies Gucci (adlinks)

Näitä kuvia ja mun tämän hetkistä lookkia verrattaessa kukaan tuskin välttyisi naurukohtaukselta. Istun sängyssä puklussa oleva neule päällä, kulahtaneet leggarit jalassa sekä hiukset puoliksi nutturalla ja puoliksi auki. Jälkimmäinen siitä syystä, että Daniel on alkanut tykätä hiusten vetämisestä imetyksen aikana. Tämä on sitä mommylifea, mutta onneksi on myös vastakohta olemassa aina silloin tällöin :D

Päivänä, jolloin oli aika lähteä kaupungille päälle valikoitui jo viime vuonna hankittu leotakki. Jonka toivoisin pysyvän muodissa aina. Niin kuin koko kuosin ylipäätään. Se jakaa paljon mielipiteitä, mutta mä tykkään jotenkin erityisen paljon.

Entäs te? Ootteko saanut leosta tarpeeksi vai vieläkö iskee?

13 Responses to “Leopard should never go out of style”

 1. Avatar Helen sanoo:

  Iskee. Aina. 😊

 2. Avatar Ottilia sanoo:

  Lukisin mielelläni my day postauksen teidän arjesta! :) Näin toisena pienen poikavauvan äitinä on mukava kuulla millaista toisten äitien arki on ja miten siihen saa mm mahdutettua niin omat ruokailut kuin mahdolliset työhetket!

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on kiva idea, mielelläni laitan sen toteutukseen :) My day-postauksia on ollut kiva toteuttaa ja vauva-arjesta sellaista ei olekaan vielä tullut tehtyä. Kiitos sulle ideasta :) xx

 3. Avatar Roosa sanoo:

  En oikein tiedä mitä mieltä oon leokuosista itelläni.. En ikinä hankkisi aitoa turkkia, niin mietin miksi hankkisin feikinkään :O Toisaalta taas tykkään tosta takista, sopii sulle tosi hyvin ja kiva asu <3

  • Saija Saija sanoo:

   Joo mäkään en ikinä haluaisi aitoa turkkia, mutta tekoturkis menee :) Kiitos paljon, kun Roosa kommentoit omat ajatuksesi. Ja ihana kuulla sun pitävän asusta <3 xx

 4. Kyllä on tullut saatua tarpeeksi :D Tulee semmonen cruella de vil olo kun noita on edelleen kaupoissa. 15-22 vuotiaana mun lempiprintti ofc.

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :D Haha, kieltämättä siitä tulee vähän tuollainen fiilis! Mutta nämä on niin makuasioita, toinen tykkää ja toinen ei :p

 5. Avatar Jensku sanoo:

  Leo kuosi on mulle vähän sellanen että jotku asiat iskee muiden päällä mutta itelle en haluaisi (sopisi tai ei) ja sit myös että ihan kaikesta leo kuosista en tykkää ollenkaan :D mutta meidän 3v tyttö rakastaa leo kuosia ylikaiken ja etenkin jos mahdollista niin pinkki leo kuosi…

  • Saija Saija sanoo:

   Hei, mulla on kans jotkut kuosit ja vaatteet juuri tuollaisia :D Muiden päällä iskee, mutta itsellä ei tai ainakin siltä tuntuu. Voi ei, ihana <3 Pinkki leokuosi oli myös mun lemppari nuoruudessa :p

 6. Avatar Riikka sanoo:

  Hyvältä näyttää! Mut hei mites noi farkut, ootko tykännyt? Uudet mustat farkut olis etsinnässä, ainakin vyötärö näyttää sopivan korkealta. 1v:een kanssa lattialla leikkiessä kaikki tummien housujen polvet alkaa pikkuhiljaa vaalea, varaudu vaan.. Tähän mennessä Ginan mustat housut on ollut parhaimmat.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Riikka :) Oon tykännyt tosi paljon! Nuo farkut on varmaan jo vuoden vanhat ja edelleen noin mustat kuin kuvissa <3 Mä oon kans ennen käyttänyt Ginan farkkuja ja tykkäsin niistä, mutta kyllä nämä vie voiton. Nämä ei ole löystynyt yhtään eikä muutenkaan ole mitään huonoa sanottavaa. Ginan farkkuja sai ostaa monet vuodessa, mutta nämä on kestänyt näinkin kauan :)

 7. […] 2. Leopardia, mustaa ja nahkaa (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Kommentoi