THROWBACK STYLE: marraskuu

Jälleen olisi aika kurkistaa kauhun tunteita ja naurun purkauksia aiheuttavien kuvakansioiden sisältöön, kun vuorossa on uusi Throwback style-postaus marraskuun osalta. Tämä tulee myös olemaan toiseksi viimeinen osa tätä postaussarjaa. Mä ajattelin lopettaa tämän joulukuuhun, kun pikkuhiljaa alkaa olla vuosien asut käytynä läpi. Mua kiinnostaisi kovasti aloittaa joku uusi muotiin liittyvä postaussarja, mutta en vielä tiedä mikä se olisi. Jos teillä on joitain toiveita sen suhteen, niin laittakaa ihmeessä viestiä 

musta naisten pipo

2013. Muistatteko, kun oli tuolloin muotia laittaa ruutupaita lanteille? Mä muistan vähän liiankin hyvin, heh. Sitä tuli nimittäin käytettyä ja paljon! Nyt en lähtisi laittamaan paitaa lantiolle, mutta muuten asu on melko neutraali. Mä mietin vaan, että eikö mulla muka ole ollut kylmä, kun oon kulkenut ilman takkia…

kukkahame naiset

2014. Ensimmäisenä huomio kiinnittyy asun sijaan kuvauspaikkaan. Tuolloin oli siistiä, mitä erikoisemman kuvauspaikan löysin. Muistan, kun joskus kuvasin hylätyn bussin sisällä – kuka muu muistaa tämän? Junarata oli myös hyvin yleinen vaihtoehto. Nyt täytyy sanoa, että asu on sellainen mihin en ihan heti pukeutuisi uudelleen. Vierastan ajatusta niittilaukusta ja tuollaisesta tekstipiposta, mutta hame on kyllä suloinen.

camel coat outfit

2015. Mä yksi päivä ikävöin tuota karvakaulusta. Pahus, kun menin myymään sen eteenpäin… Tämä asu on hyvin sitä luokkaa, mitä käytän nykyäänkin perus arkena. Kamelin sävyinen takki toimii aina sekä mustaa nahkaa (tässä tapauksessa tekonahkaa) olevat asusteet ovat klassisen näköiset.

IDKUVA

2016. Tässä asussa yhdistyy kaksi mun suosikkia: neulemekot & ylipolvensaappaat. Kyseiset saappaat on edelleen mulla käytössä ja aion varmasti käyttää niitä niin kauan kuin ne vain kestää. Jos miettii ajattomien saappaiden hankintaa niin tässä yksi hyvä vaihtoehto! Mutta sitten takaisin siihen asuun eli lisäisin tähän varmaan jonkun simppelin mustan laukun. Muuten ei mitään valittamista :)

naiset talvitakit

2017. Viime vuodelta yksi talvinen lookki, jossa näkyy mun ylivoimaisesti lemppareimmat nahkapöksyt! Asu on muutenkin kaikesta yksinkertaisuudessaan niin toimiva, että voisin kuvitella pukeutuvani siihen myös tänä vuonna. Takki on hieman saanut osumaa meikkivoiteesta ja olisi kiva kuulla, että onko teistä jollain hyviä vinkkejä näiden tahrojen poistamiseen? Tuota kyseistä talvitakkia on edelleen saatavilla, jos joku kiinnostui. Se löytyy täältä (mainoslinkki).

leoparditakki

2018. Uusimpana asu eräältä päivältä, jolloin iski kunnon hiuskriisi. Pienen vauvan äitinä tuntuu ettei sitä ehdi värjätä tyvikasvua niin usein kuin haluaisi :D Noh, onneksi tällainen kipparinlakki on täydellinen asuste pelastamaan tilanteen. Vilukissana puin jalkaan nuo vuorelliset aitoa nahkaa olevat nilkkurit, jotka tulee varmasti olemaan talven käytetyimmät kengät. Tästä asusta tulossa vielä lisää kuvia, joten pysykää kuulolla!

En tiedä tuntuuko musta vain vai oliko asut tällä kertaa edes pikkusen parempia kuin edellisissä postauksissa… Noh, hyvä niin! Mutta mitäs te sanotte?

Miltä nämä kuuden vuoden tyylimuutokset näyttää teidän silmään? Entä mikä on teidän lemppari?

17 Comments
 • Avatar
  Sara
  Posted at 17:27h, 20 marraskuu Vastaa

  Meikkivoidetahroihin vinkkinä babywipesit! Niillä lähtee 😊 kunhan muistaa varoa, ettei ole liian öljyinen ja jää öljytahraa.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:08h, 21 marraskuu Vastaa

   Ooh mä testaan heti! Kun näitä löytyy kaapista :p Kiitos sulle paljon vinkistä <3

 • Avatar
  Sara
  Posted at 17:42h, 20 marraskuu Vastaa

  Huikea tuo muutos 2014 ja 2015 välillä. Oot selvästi löytänyt oman tyylisi siinä kohtaa :D Mä tykkäsin erityisesti tuosta 2017 asusta, vaikka se onkin niin simppeli!

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:58h, 21 marraskuu Vastaa

   Eikö!! Tuolloin se selkeästi tapahtui :) Nyt, kun katson noita 2013 ja 2014 vuoden asuja niin en jotenkin osaa edes ajatella niitä mun päälle :D

 • Avatar
  Niina
  Posted at 18:42h, 20 marraskuu Vastaa

  2016 asu on ehdoton lemppari😍

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:57h, 21 marraskuu Vastaa

   Mukava kuulla, että se on sun suosikki :) xx

 • Avatar
  Elina
  Posted at 18:53h, 20 marraskuu Vastaa

  Minkä kokoinen sulla on tuo valkoinen toppatakki? 😊

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:26h, 21 marraskuu Vastaa

   Se on koko S 😊!

 • Avatar
  Anna
  Posted at 19:44h, 20 marraskuu Vastaa

  Meikkivoiteen saa takin kauluksista tosi hyvin pois, kun hankaa sappisaippuaa likakohtaan ja heittää vielä pesukoneeseen! =) myös kynsilakanpoistoaine auttaa ensihätään!

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:23h, 21 marraskuu Vastaa

   Hei kiitos Anna vinkeistä! Tuota sappisaippuaa pitäisi muutenkin ostaa, joten voisin testata sitä jos noilla babywipeseilla ei lähde :)

 • Avatar
  mimmu
  Posted at 22:17h, 20 marraskuu Vastaa

  Ihan mielenkiinnosta kysyn, kun sinusta saa kuvan, että olet eläinrakas ihminen ja kumminkin käytät aidosta nahkasta tehtyjä kenkiä niin mitkä ovat ajatuksesi sen asian suhteen? Itselläni myös koira ja olen todella eläinrakas ja varmistan, että kaikki ostamani nahkatuotteet ovat tekonahkaa. Olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteesi :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:21h, 21 marraskuu Vastaa

   Joo todellakin oon eläinrakas :) Tämä on vähän hankala asia enkä oikein tiedä miten olisi järkevintä toimia. Aina ennen oon ostanut tekonahkaa olevia kenkiä, mutta ne ei ole kestäviä eikä ole ilmaston kannalta nyt järkevää ostaa kuukausien välein uusia kenkiä. Kun sitten taas aidot kestää kauemmin ja on yleensä laadukkaat. Kuten sanoin niin vähän hankala juttu, kun kummassakin valinnassa on hyvät sekä huonot puolet :/

   • Avatar
    mimmu
    Posted at 16:51h, 21 marraskuu Vastaa

    Totta puhut, jos ajattelee tuolta kantilta! :)

   • Avatar
    Jenni
    Posted at 13:18h, 22 marraskuu Vastaa

    Tämä on niin totta! Itse kanssa asian kanssa paininut ja todennut, että ympäristön ja siten eläinkannan puolesta luultavasti parempi ostaa harvemmin ne nahkakengät kuin joka talvi uudet tekonahkaiset. Hankalia asioita nämä, mutta siitä huolimatta hyvin ja rehellisesti vastattu. :)

    • Saija
     Saija
     Posted at 12:46h, 23 marraskuu Vastaa

     Mä kans luulen, että se on edes pikkusen parempi vaihtoehto :) Nämä on niin hankalia juttuja, kun monissa on niin hyvät kuin huonot puolet. Kiitos sulle kommentista Jenni :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 10:29h, 21 marraskuu Vastaa

  Toi 2017 vuoden asu on mun suosikki. Millä kameralla muuten kuvaat sun blogi kuvat? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:55h, 21 marraskuu Vastaa

   Ilo nähdä sun löytäneen oman suosikkisi! Kuvaan Canon 6D:llä ja siihen käytössä on Sigman 50mm 1,4 objektiivi :)

Post A Comment