Kuluneiden kuukausien uutuuksia

Moi! Ja ensimmäisenä huippua sunnuntaita kaikille  Mä oon aloittanut aamuni pyykkirumballa, jota tässä taloudessa riittää loputtomiin :D Samalla sain idean koota yhteen vaatekaappiin eksyneitä uutuuksia. Eräs lukija jo kyseli mun ostosten esittelyiden perään, kun viime kuukausina täällä on näkynyt vain Danielin hankintoja. Mä oon tosiaan shoppaillut todella, todella vähän kesän jälkeen. Vaikka mulla on nyt vaatehuone, jossa on enemmän säilytystilaa niin tykkään siitä ettei paikat ole täynnä turhia juttuja. Ja kuten ilmastonmuutos-postaukseen kirjoitin niin shoppailussa oli parantamisen varaa eli siitäkin syystä on tullut vähemmän shoppailtua. Kokosin kuitenkin näiden monien kuukausien uutuudet yhteen niin sain kasaan oman postauksen. Osa on saatu yhteistyönä ja osa on itse ostettu, mutta nämä on tarkemmin merkitty tuotteiden kohdalla. Laitoin mukaan myös suoria linkkiä tuotteisiin, joihin löysin!

– sisältää mainoslinkkejä –

harmaa neule naiset

Harmaa neule – täältä | Musta neule – täältä (saatu)

Basic neuleista on ollut pulaa, varsinkin tällaista vähän paksummista. Harmaa & musta toimii aina, joten oli ilo löytää nämä kaksi neuletta. Kummassakin on kivana yksityiskohtana tuollaiset ”viivat”, jotka tekee niistä astetta paremman näköiset. Nämä löytyi House of Brandonin valikoimasta. Huomatkaa, kuka aina asettuu makoilemaan sinne missä mä kuvaan :D

leopardi yöasu

Yöasu – H&M

Tämä yöpaita vilahti eräässä postauksessa sekä mun Instagram-tilillä (@saijis) ja se sai viestitulvan aikaan. Kyseessä on tosiaan H&M:n yöasu, johon kuuluu niin pitkähihainen pusero kuin rennot housut.

IDKUVA

Tupsupipo – House of Brandon | Vaaleanpunainen pipo – täältä (saatu)

Muistan kuinka yläasteella ajattelin pipon käyttämisen olevan noloa… En tajua, miksi ihmeessä?? Nyt taas voisin käyttää niitä päivittäin. Tai no niin oon käyttänytkin, heh. Varsinkin näistä tuo oikeanpuoleinen vaaleanpunainen on ollut kovassa käytössä jopa sadepäivinä, kun se menee näppärästi takin hupun alle.

longchamp laukku

Laukku – Longchamp (second hand)

Aina tasaisin väliajoin tulee selailtua Zadaa-sovellusta, jossa mulla on itselläkin joitakin tuotteita myynnissä. Hetki sitten bongasin sieltä juuri myyntiin tulleen Longchampin laukun edulliseen 40€ hintaan. Laukku oli uudenveroisessa kunnossa, joten en millään malttanut jättää sitä ostamatta!

ruutumekko vila

Ruutumekko – täältä (saatu)

Nämä Vilan mekot on ollut mun suosikkeja jo pitkään. Nämä on samaan aikaan helppoja käyttää, mutta silti tyylikkään näköisiä – maailman helpoin asu koostuu tällaisesta mekosta + sukkiksista. Mä tykkäsin käyttää näitä myös raskaana ollessa. Tämän syksyn uutuus on ruutukuosi ja vitsit tämä on just eikä melkein mun makuun!

adidas puserot

Adidaksen pusero – täältä (saatu)

Ohuet collegepuserot on täydellisiä niin arjessa kuin esimerkiksi lenkillä takin alla. Erityisesti Niken ja Adidaksen omat on mun suosikkeja. Tässä on kivan simppelit yksityiskohdat ja onhan tuo possun punainen väri nyt ylisöpö!

Koodilla ”SAIJA15” saa -15 % alennusta Junkyardilta yli 50€ tilauksista. Ja se on voimassa 16.12 saakka eli nyt on hyvä tilaisuus hyödyntää tätä vaikka joululahjoihin!

leopardihame

Leopardihame – täältä

Tämä kaunis hame on ostettu jo alkusyksystä ja se on ehtinyt näkyä täällä jo asukuvissakin, mutta halusin ottaa sen vielä tähän esittelyyn mukaan. Rakastan tämän hameen materiaalia! Kangas on ihanan hengittävä ja niin miellyttävän tuntuinen päällä, että tämä menisi jopa yövaatteesta. Haha.

superdry housut

Superdryn housut – täältä (saatu)

Kuten aikaisemmin mainitsin niin kotona on parasta hengailla oloasuissa Nämä Superdryn pöksyt on siitä kivat, että ne on naisellisen istuvat ja niiiin pehmeät. Mä aina joskus ihmettelin, miksi Tatu tykkää niin paljon Superdryn vaatteista… Mutta nyt, kun oon omistanut nämä niin en ihmettele enää yhtään. Nämä on mun ensimmäiset merkin tuotteet (jos erästä takkia ei lasketa) ja oon aivan myyty!

Mitäs te piditte näistä jutuista? Löytyikö erityisiä suosikkeja?

12 Responses to “Kuluneiden kuukausien uutuuksia”

 1. Avatar emma sanoo:

  sun blogi on yks niistä harvoista joka vielä julkaisee old school ostospostauksia, älä ikinä luovu näistä :) yhtiä mun lemppareita!

  • Saija Saija sanoo:

   Ei vitsit, mä just tänään mietin tätä tehdessä että oon varmaan ainoa, joka tekee näitä :D Ihanaa, että pidät <3

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Miks nää on aina loppuunmyyty, kun esittelet näitä?

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei, nämä taitaa olla aina niin suosittuja juttuja että ne ehtii mennä :( Mikään ei taida olla täysin loppu, mutta kokoja voi olla heikommin. Harmaasta neuleesta näytti olevan hyvin kokoja, kun tein tätä, mutta nyt näyttää olevan melkein loppu. Mutta Adidaksen puserosta löytyy ainakin kokoja :)!

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Saakohan tuota hm asua enää?

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä pitäisi saada! Siitä ei kauaa ole, kun tilasin tämän ja se kuului syksyn uutuuksiin :)

 4. Avatar Annika sanoo:

  Kiva, et sää teet viel tälläsiä postauksia! Mun lemppari nuista on varmaan tuo adidaksen paita, niin kiva:)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että pidät näistä ja mukava nähdä sun löytäneen oman suosikin näistä :)<3

 5. Hei! Mulla oli toi superdry boomi joskus 3-4 vuotta sitten, mä ostin ihan sikana niiden tuotteita sillä ne on niin hyviä, normaalisti aina 100% puuvillaa jolloin ne kestävät pitkään hyvän näköisinä eivätkä mene pilalle. Nyt tulee vanhin huppari 4 v ja se voisi näyttää siltä että se on ostettu hetki sitten :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kuulostaa hyvältä :) Toivotaan, että nämä housut kestää kans yhtä kauan! Mä huomasinkin, että tosi moni heidän tuotteista on 100% puuvillaa ja se on kyllä tosi iso plussa <3

 6. Avatar Meri sanoo:

  Anteeks kommentoin tähän, mutta kumpi lokki-valaisin teillä on keittiössä? :)

Kommentoi