Vauva-arjen parhaat palat

Vauva-arkea on nyt takana reilut kolme kuukautta! Sillon kesällä ennen Danielin syntymää mietittiin Tatun kanssa, että millaistakohan meidän ihan normi elämä on sitten, kun poika syntyy. Ja aika hyvin olin osannut kuvitella, koska tämä on ollut juuri sellaista mitä silloin ajattelin. Vaikka moni asia on muuttunut niin kyllä mä tykkään tästä arjesta ihan älyttömästi  Yksi monista asioista, minkä oon oppinut vanhemmuuden myötä on ehdottomasti entistä enemmän niistä ihan perus päivistä nauttiminen. Enää sitä ei mene läpi päivien odottaen aina jotain vaan se elämä on tässä ja nyt. Kirjoittelin teille muutamia pikkuisia juttuja, jotka vauva-arjessa on parasta:

IDKUVA

adidas huppari

– Päikkäreiden ottaminen vauva kainalossa mihin kellon aikaan tahansa

– Se, kun voi hengailla oloasuissa tai yökkäreissä vaikka koko päivän ;-)

– Muodostuneet rutiinit, jotka rytmittää päivää ja ovat myös tärkeitä vauvalle.

– Ihanat vieraat, joita meillä käy viikottain.

papun housut

junkyard alekoodi

– Iskän tullessa kotiin: yhdessä syöty, mun valmistama ruoka.

– Yksikään päivä ei ole samanlainen vaan joka päivä tehdään ja opitaan uutta.

– Aamupäivän vaunuttelulenkit hiljaisilla lenkkipoluilla.

– Tunne, kun pyykkikori on tyhjä ja puhtaat vaatteet on viikattu kaappeihin :D #voittajafiilis

adidas junkyard

adidas housut

Hoodie HERE | Pants HERE | Hair donut HERE (gifts/adlinks)

– Pieni oma hetki, vaikka kahvia juoden vauvan nukkuessa.

– Koskaan ei ole tylsää hetkeä :D

– Asioiden kanssa ei ole minuuttiaikataulua. Meillä harvoin on kiire mihinkään!

– Kokonaisuudessaan tämä pieni pakkaus, jonka kanssa ei huonoa päivää ole! Hänen hymy, liikkeet, höpöttelyt jne. Parasta.

Tietysti vauva-arjessa on omat haastavat juttunsa eikä se missään nimessä ole helppoa, mutta kyllä positiivisia puolia on paljon enemmän 

Hei ootte paljon kysellyt alekoodeja niin nyt saisi -15 prossaa alea Junkyardilta yli 50€ tilauksista koodilla ”SAIJA15”. Sieltä löytyy muun muassa nämä suloiset mintun väriset Adidaksen tuotteet!


22 Comments
 • Avatar
  Julia
  Posted at 22:13h, 14 marraskuu Vastaa

  Onpas ihana tuo sinun oloasusi 😍 olisi muuten mukava kuulla tällainen samanlainen postaus myös päinvastaisena, mitä on vauva-arjen niitä ei kaikkeista hehkeimpiä asioita tai mitä on sellaista mitä ei osannut odottaa tai mikä ei ole mennyt ihan niinkuin olisi etukäteen suunnitellut :)?

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:23h, 15 marraskuu Vastaa

   Eikö olekin! Se on kyllä niin kaunis setti <3 Mä suunnittelin kans jo mielessäni sellaista, että ”Mikä vauva-arjessa yllätti”. Eli joku tällainen postaus lähtee ehdottomasti toteutukseen :) xx

 • Avatar
  Iina
  Posted at 23:58h, 14 marraskuu Vastaa

  Onko ihan pakko aiheuttaa mulle kokoajan lisää ja lisää vauvakuumetta??😂 Ihankun tässä ei sitä olis jo kolmisen vuotta kärvistelty, nii ei kyllä hirveesti helpota noi sun lisäämäs aivan yli-ihanat kuvat teijän pikkuperheestä! :D

  Mut hei oikeesti, en kestä Danielin söpöyttä <3 Miten voikaan olla noin hellyyttävän näköinen pikkumies. Pakko kyllä mainita vielä poitsun ainaisesta tyylikkyydestä.. On tullut ihan äitiinsä ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:25h, 15 marraskuu Vastaa

   Haha voi ei :DD Pahoittelut! Sen riski on kyllä suuri näissä vauvapostauksissa :D Mutta vauvakuume on kyllä niin ihanaa <3 Ja kiitos paljon, Daniel on kyllä sellainenkin hurmuri. Mukava kuulla, että oot tuota mieltä - täytyy varmaan tehdä jossain välissä joku postaus Danielin asuista tänne blogiin :p

 • Avatar
  emma
  Posted at 07:46h, 15 marraskuu Vastaa

  parasta on nähdä sen pikkusen kehitys aina tarttumisen opettelusta kävelyyn ja juoksemiseen saakka <3 mulla ei omia lapsia vielä sentään oo mut aina välillä harmittaa kun ei pääse osallistumaan esimerkiksi oman veljentytön kasvatukseen päivittäin :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:57h, 15 marraskuu Vastaa

   Se on kyllä älyttömän hienoa seurata kehitystä <3 Meillä Daniel oppi juuri pari päivää sitten tarttumaan roikkuvaan leluun leikkimatolla ja vitsit, miten innoissani olin :D Kiva kuulla, että vaikka ei ihan joka päivä näe kehitystä niin oot silti päässyt seuraamaan sitä silti noin läheltä :)

 • Avatar
  Vivi
  Posted at 12:22h, 15 marraskuu Vastaa

  Tosi kiva myös tällainen positiivisessa mielessä tehty kirjoitus vauva-arjesta! Vaikka niitä vaikeitakin puolia ihan varmasti on, on kiva kuulla myös näitä hyviä puolia.

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:53h, 15 marraskuu Vastaa

   Ihana kuulla, että sä pidit tästä :) Joo vaikeita puolia on myös eikä tämä homma helppoa aina ole niin kyllä niin positiivisia juttuja on eniten ja tässä listaamalla sitä vasta tajusi, miten paljon niitä onkaan <3

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 12:43h, 15 marraskuu Vastaa

  Heippa!oon viimeksi kommentoinut yleensä johonkin blogiin viimeksi tosi tosi kauan sitten, mutta nyt tuli olo että pakko kirjoittaa sulle. Oon seurannut sua ihan alkuajoilta, ja sun blogisi enää onkin ainoa mitä seuraan. Nykyään tuo youtube on suosiossani enemmän, mutta sun postaukset luen aina kaikki.

  Halusinkin vaan tulla kirjoittamaan,että miten kovasti ihailen sun jaksamista ja ahkeruutta päivittää tätä edelleen vauvan syntymän myötä näin aktiivisesti ja yhtä panostaen. Kun juuri tuolla tuben puolella muutamat isot nimet joita seuraan on nykyään vaan pettymyksiä, kun edes sitä 1-2 videota ei sinne viikossa saada mitä on kuitenkin luvattu. Ja heidän blogit päivittyy ehkä kerran kuussa niin arvostan kyllä että vaikka on elämä teillä muuttunut varmasti kiireisemmäksi osaltaan ja yöt jäävät vähemmälle jaksat silti tehdä tätä näin sydämestäsi. Kaikkea hyvää teidän perheelle ja etenkin sulle jaksamista, täälä sun työtä arvostetaan todella paljon ♡ odotan jo innolla kaikkia joulupostauksia, ne on aina niin ihanan tunnelmallisia ja saa hyvän mielen.

  Terkuin amiksesta asti sua seurannut ja vakkari lukija jatkossakin <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:38h, 16 marraskuu Vastaa

   Voi vitsit, miten ihana huomata täällä tällainen kommentti <3 Et arvaakaan kuinka hyvä mieli tuli sun kommentista ja näistä sanoista. Välillä itsestä tuntuu, että vuorokaudesta loppuu aika kesken eikä sitä ehdi panostaa blogiin niin paljon kuin haluaisi. Sisällä asuu joku perfektionisti, joka haluaisi olla parempi ja parempi :D Joten tämä palaute lämmitti sydäntä erityisen paljon. Pitäisi kyllä kans alkaa tehdä videoita useammin. Vaikka elämä on kyllä radikaalisti muuttunut ja välillä on rankempia/väsyttävämpiä päiviä niin haluan silti panostaa tähän niin paljon kuin pystyn <3 Ja jes, mahtavaa kuulla sun odottavan joulupostauksia! Oon niin innoissani joulusta ja melkein tekisi mieli jo koristella kuusi :D Tiedossa on paljon joulupostauksia ja jos on jotain toiveita niiden suhteen niin saa heittää tulemaan :) Kiitos sulle tästä piristyksestä <3

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 13:15h, 15 marraskuu Vastaa

  Teidän vauva on kyllä älyttömän söpö! :D <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:51h, 15 marraskuu Vastaa

   Aww kiitos paljon Roosa :) Hän on kyllä niin suloinen <3 xx

 • Avatar
  Miia
  Posted at 17:14h, 15 marraskuu Vastaa

  Voi miten suloinen Daniel on😍
  Ihanaa miten susta huomaa, kuinka onnelliseksi Daniel ja äitiys sut saa!❤️

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:38h, 16 marraskuu Vastaa

   Oi ihanasti sanottu Miia!! Kiitos hirmu paljon tästä kommentista :) Tulipas hyvä mieli <3

 • Avatar
  Rosa
  Posted at 18:00h, 15 marraskuu Vastaa

  Koska olette ajatelleet aloittaa hänelle kiinteät :) ihan näin asiasta kukkaruukkuun😂 hänessä on paljon enemmän nyt vanheten niin tatun näköä!

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:39h, 16 marraskuu Vastaa

   Ollaan ajateltu aloittaa pikkuhiljaa neljän kuukauden ikäisenä :) Valmiuksia näyttäisi vähän tulevan, joten hyvillä mielin voitaisiin sillon kokeilla. Eikö olekin! Pikkuhiljaa tullut enemmän ja enemmän Tatun piirteitä :)

 • Avatar
  Cami
  Posted at 18:03h, 15 marraskuu Vastaa

  Mä kans rakastin vauva-arjenrutiineja! Musta oli jotenki tosi ihanaa, kun kaikki päivät oli pääosin samanlaisia. Me herättiin aina sitten kun satuttiin heräämään ja syötiin aamupala sängyssä katsoen Ruotsin paratiisihotellia 🙈 Päiväunia otettiin aina molemmat ja nähtiin myös paljon kavereita :)

  En kestä miten söpö Daniel on ❤️😍 halit teille molemmille 🥰 Toivottavasti nähdään pian 😘

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:52h, 18 marraskuu Vastaa

   Ooh teidän vauva-arki oli varmasti ihanaa <3 Kuulostaa niin hyvältä! Päikkärit on kyllä parasta, aina kun malttaa itse nukahtaa :p Kiitos ihana ja halit takaisin! Niinpä toivottavasti nähdään pian <3

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 19:07h, 15 marraskuu Vastaa

  Voi kuinka ihana postaus, tuli jotenkin hyvä fiilis lukemisen jälkeen! Ja tuo sun oloasu on kans erittäin ihana <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:40h, 16 marraskuu Vastaa

   Tuhannet kiitokset <3 Mukava kuulla, että tämä postaus on ollut mieluinen! Tätä oli niin kiva myös toteuttaa :) xx

 • Avatar
  Mummuilija
  Posted at 19:02h, 17 marraskuu Vastaa

  Erittäin kaunis sinun oloasusi on, istuva, ei uskoisi että olet vasta saanut vauvan! Odotapa kun vauva tulee taaperoikään kuten meillä, naurua riittää koko ajan, meidän 2 vuotias on niin puuhakas. Nytkin hän keksi ostoskärryt työnnettävästä työkalupakintasosta jossa on pyörät ja laittoi minun kassini siihen ylätasolle, menee ja morjestaa vastaan tullessaan pienellä kädellään ja sanoo: Hei hei..aivan ihana, tai kun hän vie pehmoapinan meidän sängyn päälle ja alkaa laittaa talkkia ja vaippaa sekä pyllyrasvaa ja taputelee välillä apinaa, tämä on tätä mummun onnea kun saan hoitaa häntä paljon! Kivoja hetkiä teille sinne myöskin.

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:26h, 20 marraskuu Vastaa

   Voi kiitos ihana mummuilija <3 Sun kommentit sitten ilahduttaa suunnattomasti! Mä odotan jo kauhulla ja innolla tuota taaperoikää :D Teidän meno kuulostaa niin kivalta! Ihanaa, kun saat hoitaa häntä niin usein :) Kiitos ja samoin sinne, xx.

Post A Comment