Ensimmäisen isänpäivän viettoa

IDKUVA

isänpäivä brunssi

isänpäiväkortti

macarons leivokset

superdry

koiranpentu

proteiinipannukakut

Meillä alkoi eilen aamu aikaisin Danielin ja Nemon kanssa, kun herättiin valmistelemaan aamupalaa Tatulle isänpäivän kunniaksi. Päivä oli vielä erityisen merkittävä, koska tämä oli ensimmäinen isänpäivä, jota saadaan viettää näin  Kirjoittelin viime vuonna siitä, kun isänpäivä ei ole merkinnyt mulle vuosiin sitä, mitä sen kuuluisi. Tämän vuoksi oon niin iloinen ja kiitollinen, että päivä on saanut aivan uudenlaisen merkityksen nyt, kun on oma perhe.

Meidän aamupalalta löytyi banaani-toffee protskupannareita, Nutellaa, marjoja, macaronseja, leipätarvikkeita ja smoothieta. Olin ostanut Tatulle hänen toivomansa Kimi Räikkösen kirjan sekä Superdryn paidan. Oltiin selvästi onnistuttu isänpäivälahjassa, nimittäin hänen ilme oli samaan aikaan yllättynyt ja liikuttunut. Parasta.

Lähdettiin vielä päivällä syömään Tatun puolen suvun kanssa ja illalla katseltiin telkkaria koko perheen kesken ilman kiirettä mihinkään. Ihana päivä kruunasi viikonlopun ja nyt täydellä energialla uuteen viikkoon, xx.


14 Responses to “Ensimmäisen isänpäivän viettoa”

 1. Avatar Cami sanoo:

  Onnea Tatulle ensimmäisenä isänpäivänä <3 Me tehtiin Even kanssa Samille aamupala ja Eve oli askarrellut päiväkodissa ihanan kortin :) Se taisi olla kaikista mieluisin lahja, vaikka sai kylkeen myös viskipullon x)

  • Saija Saija sanoo:

   Välitän nämä onnittelut Tatulle <3 Onnea myös sinne Samille! Voi miten suloista, nuo askarrellut kortit ovat varmasti niitä kaikista liikuttavampia lahjoja :) Niitä on ihana sitten vuosienkin päästä katsella ja muistella. Vaikka ei viskipullokaan varmasti huono lahja ollut :-D

 2. Avatar Annika sanoo:

  Ihania kuvia!

 3. Ihania kuvia ja ihana isänpäivä ollut koko perheellä : )

 4. Avatar Iida sanoo:

  Moikka, ei liity tähän postaukseen, mutta meinaatko tänä vuonna tehdä joululahjavinkki-postausta? Täällä jo innolla odotellaan muitakin jouluaiheisia juttuja 🙈 (nimim. myöskin jouluhullu)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo ehdottomasti :p Itse asiassa oon aloittanut jo yhden tekemisen. Mutta tuun varmasti tekemään useamman. Ihana nähdä, että löytyy muitakin jouluhulluja <3

 5. Avatar Suvi sanoo:

  Teidän Daniel on kyllä niin suloinen tapaus! Ihana tuo kuva Danielista ja Nemosta Tatun sylissä:)

  • Saija Saija sanoo:

   Hän on kyllä niin suloinen :) Eikö! Niin ihana kuva, että tekisi mieli teettää siitä jopa ihan kunnon kuva :)

 6. Avatar Satsu sanoo:

  Onks sulla mitä kaikkia noita marimekon astioita? Tekis mieli itekki alkaa keräilee :)

  • Saija Saija sanoo:

   Multa löytyy vaikka mitä :) Linkitin tähän postauksen, jossa näkyy ensimmäiset astiat mitä oon Marimekolta ostanut. Sen jälkeen kokoelma on kasvanut erilaisilla pienillä kulhoilla, isoilla mukeilla ja syvillä lautasilla. Suosittelen kyllä lämpimästi, nämä on niin ihania ja ajattomia <3 Tässä linkki:

   http://saijis.indiedays.com/2017/02/15/marimekon-astiat/

 7. Avatar Satsu sanoo:

  Kiitos postauksesta! Jäänyt lukematta! Onko tuo teekuppi ja se isompi sit kahville parempi? Onko noista vielä joku ns välikoko?
  :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ei mitään :) Joo nuo on teekuppeja ja isot (4dl) on hyvä isoja kahvikuppeja. Löytyy myös välikoko, joka on samaa kokoa muumimukien kanssa. Meillä on niitä ja Teeman valkoisia niin oon jättänyt sen välikoon hankkimatta :)

Kommentoi