Viime viikkojen sekalaiset -/+

mustat farkut naisille

Muistatteko, kun jossain vaiheessa toteutin muutamankin kerran tällaisen huonot & hyvät-jutut mun arjesta? Niistä pidettiin älyttömästi, koska näiden kautta saa taas enemmän kosketuspintaa siitä bloggaajan normaalista arjesta. Ajattelin nyt pitkästä aikaa toteuttaa tällaisen kokoamalla yhteen viime viikkojen negatiiviset ja positiiviset. Pieniä juttuja, mutta niitä kuuluu jokaisen arkeen :) Toivottavasti pidätte tästä!

musta takki naiset

musta takki karvavuorella

Ikean kaluste, jossa oli jo valmiina pieni jälki, ärgh. Syöntikypsä avokadopussi, jossa puolet oli raakoja ja puolet mädäntynyt. Danielin rokotteista saamat oireet, jonka vuoksi yöunet on jäänyt viime aikoina vähäisiksi. Koiran kakkaan astuminen. Synkät sadepäivät. Sähköpostin roskapostiin mennyt lasku, jota en tietenkään ollut tajunnut maksaa ajoissa. Puhelimen täyttynyt muisti juuri sillä hetkellä, kun olisit halunnut ottaa Danielista hyvän videon. Iholla kutittava villaneule. Aivan liian usein tukkoon menevä pesukone. Kuivat kädet, joihin tulee päivittäin pieniä haavoja.

vaaleanpunaiset tennarit

IDKUVA

Aamupalaksi tehdyt banaaniletut Nutellalla. Danielin leikkimatolla kääntymisten seuraaminen. Uusi super tehokas imuri, jolla voisi imuroida monta kertaa päivässä. Tieto siitä, että tällä viikolla laitan ensimmäiset jouluvalot. Nettiarvasta voitettu 5€. Uusi kasvi, joka sattui vielä sopimaan aikaisemmin ostettuun ruukkuun. Kotona kokkailuun päätyminen ravintolaillallisen sijaan. Nopeasti kasvavat kynnet, joista kuuluu kiittää varmaan jotain hormoneja? Perheen kesken vietetty laatuaika. Rahaan liittyvä kiinnostava podcast. Syksyiset illat kynttilänvalossa. Vihdoin kasassa oleva Ikean Pax-vaatekaappijärjestelmä. Ihanat viestiketjut seuraajien kanssa Instagramin directissä. Ihan reiteen kiinni nukkumaan tuleva Nemo. Ensimmäiset joulukalenterit (kosmetiikkainen ja kartonkinen versio, suklainen ei vielä säilyisi). Täydellisesti istuva pipo, joka pelastaa huonot hiuspäivät. Mielenkiintoinen kirjalöytö, joka on pakko päästä pian lukemaan.

harmaa neule

pinkki pipo

Jacket Vero Moda, similar HERE  | Sweater House of Brandon (sold out) | Jeans HERE | Shoes Bianco | Beanie HERE (gifts/adlinks)


10 Responses to “Viime viikkojen sekalaiset -/+”

 1. Avatar Annika k sanoo:

  Nää on kyllä kivoja postauksia!

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas mukava kuulla sun pitävän näistä ! Tykkään nimittäin itsekin tosi paljon toteuttaa näitä :) xx

 2. Todella ihanat kuvat ja teksti, hyvä että on välillä näitä arjen normaalia inhon aiheita avattu eikä kaikki vaan oo niin helppoa kuin kuvissa näyttää :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia paljon Katri <3 Sanos muuta, hyvä muistutus siitä ettei kaikki ole niin helppoa vaan jokaisen elämään kuuluu välillä myös niitä negatiivisia juttuja :)

 3. Avatar Katja sanoo:

  Tää oli tosi kiva! En muistanut tätä postaussarjaa yhtään ennen kuin aloit listata noita asioita, sit palasi ne vanhemmatkin postaukset mieleen :D
  nää on semmosia asioita, joita ei tule muuten blogissa kerrottua, mutta mitkä just lisää sitä mainitsemaasi kosketuspintaa. Arjen pieniä juttuja, ei yksistään postaamisen arvoisia mutta tälleen koottuna joo! Ja tän tekeminen saa varmasti kertaamaan niitä kivoja pientä juttuja uudelleen, mistä tulee hyvä mieli. Luin juuri yhdestä kirjasta tekniikasta, jolla nostetaan yleistä mielialaa ja kiitollisuutta listaamalla joka ilta päivästä kolme kivointa asiaa (lasten kanssa paljon myös käytetty), ajattelin ottaa käyttöön ihan! Tän postauksen teossa sitä toisaalta tasapainottaa se negatiivisten asioiden läpikäynti, joten se on tavallaan plus miinus nolla hahah.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Katja :) Sä sanoit juuri sen niin kuin mä ajattelin. Harvemmin sitä miettii niitä arjen hyviä juttuja (aivan liian usein tulee takerruttua niihin negatiivisiin juttuihin), mutta tällaisen listan avulla sitä oppii taas arvostamaan enemmän niitä pieniä hyviä juttuja. Tuo kolmen kivan asian listaaminen täytyy ottaa heti tavaksi! Vitsit, miten paljon kivempi fiilis päivästä varmasti tulee, kun löytää siitä noinkin monta hyvää juttua ja ylipäätään se, että tajuaa listata ne. Kiitos tästä, mä aloitan heti tänään listaamaan näitä :) xx

 4. Avatar Annika sanoo:

  Moi!

  Pidän blogistasi todella paljon. Oikeastaan tämä on enää ainut, mitä seuraan säännöllisesti :)
  olen viime aikoina kuitenkin kiinnittänyt huomiota siihen, että postaukset päättyvät hieman tylysti. Yleensä on aina alustus ja sitten itse postauksen asia/aihe, mutta postaus loppuu kuin seinään aiheen käsittelyn aikana. Kaipaisin jotakin loppukappaletta, jossa vaikka lauseella tiivistettäisiin koko postauksen idea. Nyt johdattelet postauksen alulla mukavasti itse asiaan, mutta lopussa jää vielä kaipaamaan jotain. Esimerkiksi tässä postauksessa olisi voinut vielä viimeisen kuvan jälkeen kirjoittaa vaikka ”arkihan on täynnä pieniä iloja ja suruja, mutta onneksi enemmän niitä ilonaiheita”.
  Ehkä tämä esimerkki nyt oli hieman filosofinen, mutta ymmärrät varmaan ajatukseni sen takaa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Voi kuinka ihana kuulla sun pitävän tästä blogista. Tällaisesta palautteesta tulee niin hyvä mieli <3 Niinkö! Tosi hyvä, että kommentoit tästä aiheesta. Nimittäin tämä on juuri niitä juttuja, joita ei bloggaajana itse tule edes ajatelleeksi. Sitä katsoo postausta niin eri näkökulmasta kuin lukija, joten kaikkea ei osaa hahmottaa. Eli tällainen palaute on enemmän kuin tärkeää ja mä otankin tästä heti "opikseni". Kiinnitän asiaan varmasti jatkossa enemmän huomiota, kiitos sulle Annika palautteesta :) xx

 5. Avatar Roosa sanoo:

  Mikä on toi podcast mistä kirjoitit? Alkoi ihan itseäni kiinnostamaan :) Tämmöset postaukset on kyllä kivoja, kun kerrot rehellisesti myös ärsyttäviä asioita, mutta toisaalta osaat myös arvostaa niitä elämän pieniä iloja!

  • Saija Saija sanoo:

   Se on Julia Thurénin Melkein kaikki rahasta :) Siitä on tullut vasta pari jaksoa, mutta tosi kiinnostava jo tähän asti. Hän on myös kirjoittanut sen kirjan Kaikki rahasta ja se on pakko päästä lukemaan mahdollisimman pian :) Kiva nähdä, että tällaiset postaukset on sun mieleen. Oot oikesssa, näiden listausten kautta pystyy ihan eri tavalla taas arvostamaan niitä ihan pieniä hyviä juttuja <3

Kommentoi