Vauvan vaatekaapilla

Kaupallinen yhteistyö: Babyshop

Moni teistä tykkäsi, kun jaoin kuvia Danielin vaatekaapin uutuuksista. Oon myös saanut paljon kyselyitä, että missä on paras valikoima tai mistä itse tykkään katsoa lastenvaatteita. Mä tykkään älyttömästi tehdä lastenvaateostoksia verkossa, koska yleensä vaatteiden koot täsmää aina ja usein verkossa on huomattavasti laajempi valikoima. Mun uusi suosikkiverkkokauppa on Babyshop.com. Sieltä löytyy tuotteita muun muassa merkeiltä Mini Rodini, Adidas, Nike, Papu, Mainio, Gugguu sekä arvokkaammilta brändeiltä, kuten Burberry, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Armani ja niin edelleen. Tässä kaupassa on takuuvarmasti myös laajin valikoima, nimittäin vaatteiden lisäksi löytyy niin leluja, asusteita, sisustustuotteita, lastentarvikkeisiin kuin jopa vaunuja. Tässä muutamia mun erityisiä suosikkeja valikoimasta:

tommy hilfiger

Sukat – täältä

Danielilla on tosi vähän sukkia, joten ne kaipasi täydennystä! Otin kokoa isommat kuin mitä muut meidän sukat on, koska poitsun jalka kuitenkin kasvaa aivan kohta siihen sopivaksi. Nämä Tommy Hilfigerin sukat osui heti mun silmään – yksinkertaiset, mutta kivannäköiset. Eikä nämä todellakaan ole hinnalla pilattu!

papu syysmallisto

Housut – täältä

Muistatte varmaan, kun hetki sitten esittelin teille yhdet Papun polvipaikat jotka olin ostanut Danielille? Niistä on lyhyessä ajassa tullut meidän ylivoimaiset suosikit  Ne menee kaikenlaisten bodyjen kanssa, ne on helppo pukea jalkaan ja yksi juttu, mikä yllätti mut positiivisesti oli näiden laatu. Ollaan pesty housut jo monet kerrat ja edelleen ne on kuin uudet! Voitte siis vaan kuvitella, kuinka innoissani olin Papun uudesta syysmallistosta, josta löytyi nämä syksyyn sopivat polvipaikat.

papu mustavalkoiset polvipaikat

Housut – täältä

Toiset polvipaikat samasta uudesta mallistosta on nämä mustavalkoiset kuviolliset. Meidän käytössä olevat polvipaikat on koko 50/56 ja Daniel käyttää muuten jo melkein kaikista vaatteista kokoa 62, mutta nämä polvipaikat menee edelleen. Nämä on siis todella pitkäkäyttöiset! Otin näistä uusista nyt koot 62/68 ja odotan innolla, että pysyykö ne käytössä yhtä pitkään.

adidas vauvan kengät1

IDKUVA

Kengät – täältä

Eikö olekin suloiset pikkuiset Addut? Nämä on hankittu tulevaa kevättä varten odottamaan. Samalla nämä on Danielin ensimmäiset kengät! Testattiin näitä jo jalkaan ja nämä on kyllä niin helppo pukea (helpommat kuin talvitöppöset), joten nämä tulee varmasti olemaan kovassa käytössä. Otin koon, joka menee varmasti heti alkukeväästä saakka.

mainion body

Yksivärinen body – täältä | Leopardibody – loppuun myyty

Muutama body kasvavalle pojalle eli ensimmäisenä Mainion hauska yksivärinen. Tämäkin on ihan täydellisen värinen syksyyn! Ja Mini Rodinin leopardibody isommassa koossa, koska meillä oleva pienempi on nyt jo ollut kovassa käytössä.

elodie details

Tutti – täältä (alessa!)

Oon kuullut näistä Elodie Detailsin tuteista paljon hyvää ja koska Daniel täyttää viikonloppuna 3 kuukautta niin päätin tilata tämän mustavalkoisen tutin hänelle. Tämä on tosiaan suunniteltu juuri tästä iästä eteenpäin, mutta käsittääkseni heiltä löytyy myös ihan vastasyntyneille omia versioita.

gugguun housut

Siniset housut – täältä | Mustat housut – täältä

Housuista on ollut pulaa, mutta ei enää kun saadaan nämä Paput ja Gugguut käyttöön niin on tarpeeksi. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että käytössä olevia saa koko ajan pestä kun sopivia on heikosti. Nyt asia on korjattu ja on muuten sitten älyttömän mageet pöksyt vai mitä? Mun mielestä lastenvaatteissa on kivoja kaikki tällaiset leikittelevät yksityiskohdat!

Mikä näistä esitellyistä jutuista on juuri sun suosikki? Teettekö te lastenvaateostoksia verkossa?

Postaus sisältää mainoslinkkejä


16 Responses to “Vauvan vaatekaapilla”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Miksi pitää ostaa vaan merkkiä.. Eikö tavalliset vaatteet käy?

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä käy :) Jos oot mun blogia tai näitä Danielin vaatepostauksia lukenut niin mukana on ihan tavallisia vaatteita H&M:stä, Lindexistä kuin esimerkiksi Prismasta. Vähän kaikkea sekaisin. En osta merkin takia vaan sen, mikä näyttää kivalta. Ja esimerkiksi Papun tuotteita on kiva käyttää, kun on suomalainen merkki :)

   • Avatar Linda sanoo:

    Ihan turha syyllistää merkkivaatteiden käytöstä, kun taustalla on usein paljon muutakin, kuin se merkki :)Tykkään ostaa suomalaisten merkkien lastenvaatteita, usein facen kirppareilta eli ei välttämättä kovin kalliilla. Ainakin ne on laadukkaita eikä niitä oo tehty epäinhimillisissä oloissa kuten ketjuliikkeiden vaatteet usein. Ihania vaatteita oot löytäny Danielille!

    • Saija Saija sanoo:

     Sanos muuta :) Mäki oon ostanut sieltä juuri esimerkiksi Mini Rodinin tuotteita ja niistä ei ole mitään huonoa sanottavaa. Ja kuten tekstiin kirjoitin niin Papun housut ovat osoittautuneet todella laadukkaiksi. Kiitos sulle Linda kommentistasi :) xx

  • Avatar Nimetön sanoo:

   Yllättävää, että kateellinen ja kenties vähävarainen (?) vinkumassa muiden merkkivaatteiden ostelusta. Mun mielestä on hienoa, että Saija suosii kotimaisia yrityksiä ja myös ekologisesti valmistettuja tuotteita, eikä lapsityövoimaa.

 2. Avatar Jessika sanoo:

  En kestä noita sukkia! Niin söpöt. Voisit aloittaa myös Danielin asukuvat postaussarjan :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin niin suloiset <3 Hei tuo on tosi hyvä idea! Ehdottomasti voisin, jos teitä kiinnostaa :)

 3. Avatar Höh sanoo:

  Milloin tulee tyyliin omista ostoksista jotka on sulle niin postausta?

  • Saija Saija sanoo:

   En ole hetkeen shoppaillut itselle mitään, mutta sitten kun niitä seuraavan kerran tulee niin esittelen varmasti :) xx

 4. Avatar Emma sanoo:

  Mistä muista marketin shampoista/hoitoaineista oot tykännyt kun OGX? :)

  • Saija Saija sanoo:

   En oikein muista :/ Dovella oli hyvä tehohoito, mutta sitä ei enää valmisteta. Lidlin Cien-sarjan shampoosta ja hoitoaineesta oon kuullut paljon hyvää, joten niitä täytyy varmaan testata jossain välissä :)

   • Avatar Milla sanoo:

    Etkös kehunut Garnierin Goodbye damagea joskus?

    • Saija Saija sanoo:

     Joo sitä oon suositellut täällä blogissskin, mutta en tiedä valmistetaanko sitä enää? Meidän lähimmästä Cittarista oon ostanut sitä, mutta pari kertaa kun oon meinannut ostaa niin niitä ei ole ollut :o Varsinkin tehohoitoaine oli hyvä! Eli jos niitä löytyy niin kannattaa kokeilla. Mä oon käyttänyt nyt pitkään OGX:n ja Balmainin tuotteita, joten ei ole tullut sitten muuta edes testattua :)

 5. Avatar Nimetön sanoo:

  Kaikki ei kuule voi valita sitä ovatko vähävaraisia vai ei.. Aika törkeää tekstiä taas nimettömältä :/

 6. Avatar Zelinda sanoo:

  Ihania vaatteita :) meillä myös papun polvipaikkoja vähän joka värissä, kun ne sopii kaiken kanssa yks oma suosikki on nykyään myös Omin, tamperelainen lastenvaatemerkki. Tykkään heiltä palapelibodyista kun on yksivärisiä, mutta kuitenkin jotain jujua vaatteissa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Oi kiva kuulla, että siellä on kans Papun polvipaikat käytössä! Tuo Omin on mulle aivan tuntematon merkki, mutta kuulostaa sen verran hyvältä, että täytyy käydä tutustumassa heidän valikoimaan. Just tuollaisen vaatteet on parhaita, jotka on yksivärisiä, mutta niissä on joku juju :p

Kommentoi