20:59 Sunday

IDKUVA

michael kors laukku

Mitä…

… teet juuri nyt? 

Katson Kaikki Vastaan 1-ohjelmaa, silitän toisella kädellä Nemoa ja välillä toisella kädellä yritän kirjoittaa tätä postausta.

… on päälläsi?

Urheilutrikoot, Niken collegepaita, sukat (joista löysin juuri kaksi reikää :D) ja jalkojen päällä lämmin viltti.

kipparinlakki

nilkkurit naiset

… ostit viimeksi kaupasta?

Tänään mukaan lähti ainekset nachosalaattiin, kauramaitoa, jugurttia, pieni pussi karkkia ja iso pussi avokadoja.

… olet tehnyt tänään?

Aamulla järjestelin Danielin vaatelipaston uuteen järjestykseen, kuvasin pari Instagram-kuvaa, käytiin lenkillä, leikin Danielin kanssa, pesin pyykkiä, tyhjäsin astianpesukoneen yms. muita kotitöitä. Myöhemmin lähdettiin kaupungille; käytiin huonekaluliikkeessä, Mustissa & Mirrissä sekä ruokakaupassa. Samalla reissulla kuvattiin myös nämä tämän postauksen asukuvat. Nämä on otettu itse asiassa erästä Zadaan kamppista varten (kaikki asussa nahkatakkia lukuunottamatta on sieltä käytettynä). Halusin kuitenkin tulla jakamaan nämä kuvat myös tänne blogiin! Myöhemmin tehtiin ruokaa ja nyt ollaan katsottu perinteisiin sunnuntain tapaan Kaikki Vastaan 1-ohjelmaa.

… olet syönyt tänään?

Neljä kauraleipää, mustikka-kaurajugurtin, palan Barebellsin protskupatukasta, nachosalaattia, kaksi kuppia kahvia kauramaidolla, paljon vettä ja iltapalaksi syön vielä varmaan smoothieta tai banaanin. Yleensä syön päivän aikana paljon enemmän imetyksen vuoksi (koko ajan on nälkä!), mutta tänään on ollut niin kiireinen päivä että syömiset on vähän jäänyt.

kukkamekko naiset

musta hattu naiset

… päivän ohjelmaasi vielä kuuluu?

Daniel juuri nukahti, joten vastaan viimeisiin Kaikki Vastaan 1-kisan kysymyksiin puhelimen sovelluksessa (kisataan aina Tatun kanssa keskenään), seuraavaksi syön sitä iltapalaa ja yritän mennä aikaisin nukkumaan.

… on TO DO-listallasi?

Muutamiin sähköposteihin vastaaminen, parin kuvan ottaminen, vakuutusyhtiölle tilinumeron ilmoitus (voitteko kuvitella, että olin maksanut kahteen kertaan vakuutusmaksuni enkä tiennyt tätä ennen kuin he soittivat, heh) ja parin tekstiilipussin kierrätykseen vieminen.

… hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut?

Hyvää ehdottomasti pikkumiehen hymyt ja naurut, puhdas ja siisti koti sekä yhteinen aika Tatun kanssa nyt illalla. Huonoa jäätävät niska -ja hartiakivut, jotka vaivasi aamusta saakka. Onneksi nyt on alkanut helpottamaan!

Ihanaa sunnuntain jatkoa & hyvää yötä  xx


8 Responses to “20:59 Sunday”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Mistä mekko?

  • Saija Saija sanoo:

   Se on tosiaan Zadaasta, mutta alunperin Mangon. Siinä roikkui vielä hintalappu, joten voi hyvinkin olla vielä saatavilla – kannattaa katsoa heidän valikoima :)

 2. Avatar Annejanina sanoo:

  Pitänyt jo kauan sitten laittaa tämä kommentti, mutta sun postauksia on aina niin mukava lukea! Kiinnostava blogi kaikinpuolin <3

 3. Avatar Janika sanoo:

  Kiva postaus! Vähän erilainen. Toivottavasti ei haittaa, että voisin varastaa postauksen idean? :D
  https://perhosensiipiensuojassa.blogspot.com/

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti paljon Janika :) Ihana kuulla sun pitävän tästä! Ja ei haittaa yhtään, päinvastoin <3

 4. Avatar Sopo sanoo:

  Hei, syötkö vauvan vuoksi maidottomia tuotteita vai ihan muutenki vaan?
  Nimittäin postausta lukiessani kiinnitin huomiota noihin kauratuotteisiin, sillä itse oon joutunut vauvani masuvaivojen takia jättämään maitotuotteet kokonaan. (Hän nyt 1kk vanha) Ja maidottomalla ruokavaliolla ei olla kärsitty enää mahavaivoista ollenkaan! Joka on ihan parhautta!! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mä syön periaatteessa muuten vain, söin jo ennen raskautta :) Edelleen kyllä syön maitorahkaa ja muita normirahkoja. Mutta mä oon vauvan vuoksi luopunut ”raakamaidosta” eli maidon käytöstä ruokajuomana. Mä jotenkin huomasin, että meillä oli itkuisuutta (varmaan juurikin niitä mahavaivoja) silloin, kun olin juonut monta lasillista maitoa. Nimittäin joskus saatoin juoda kolmekin lasillista päivässä… Nyt tuntuu, että itselläkin on olo parantunut luopumisen jälkeen. Oi tosi hyvä, että teillä on mahavaivat helpottanut maidon jättämisen myötä! Se on kyllä parhautta, kun pikkuinen ei kärsi :)

Kommentoi