Testissä olevat kosmetiikkatuotteet

Muistatteko, kun alkuvuodesta tein erilaisen kosmetiikkapostauksen, jossa esittelin sillä hetkellä  testissä olevia tuotteita? Tämä postaus oli menestys ja suurin syy on varmasti se, että pääsette kurkistamaan mun testituotteisiin reaaliajassa! Aivan liian usein, kun tulee esiteltyä vain perus suosikkituotteita, joita oon saattanut käyttää jo kuukausia. Tietyistä jutuista on luottotuotteet käytössä jatkuvasti, mutta joillakin osa-alueilla on kiva kokeilla uusia juttuja. Näpyttelin osasta tuotteista ensimmäisiä fiiliksiä ja rehellisiä palautteita:

– sisältää mainoslinkkejä –

dermolociga

Dermologica Multi-Active Toner

Ensimmäisenä tuote, jonka testaamista odotin todella innolla. Nimittäin oon kuullut ja lukenut näistä Dermologican tuotteista super paljon hyvää palautetta, joten odotukset ovat olleet korkealla! Mulla on kuiva iho ja näin kylmien ilmojen saapuessa se korostuu entisestään. Kiinnostuin tästä suihkeesta, jota suihkutetaan kasvoille ennen kosteusvoidetta. Tämä valmistelee ihoa tulevaa kosteutusta varten. Se sisältää Natrium PCA:ta, joka sitoo kosteutta ihoon. Tämä on ainakin vienyt sellaisen inhottavan kireyden tunteen pois.

yves saint laurent

Yves Saint Laurent Top Secrets Lip Perfector

En tiedä, johtuuko tämä kuivuuden tunne imetyksestä vai niistä kylmistä ilmoista, mutta mun huulet on myös alkanut kuivumaan pahemmin kuin koskaan aikaisemmin… Vaikka juon tosi paljon vettä yms. Niinpä päätin kokeilla jotain erilaista huulivoidetta ja testiin pääsi tämä YSL:n huulivoide. Tässä on ihanan pehmeä koostumus ja mikä tärkeintä niin voiteesta on ollut apua huulien kuivumiseen. Plus tykkään siitä, että tämä ei jätä mitään älytöntä kiiltoa huulille. YSL:n sivellinsetti tuli kaupan päälle.

paras concealer

Yves Saint Laurent – All Hours Concealer

Mä oon tähän saakka käyttänyt NARSin tai NYXin peitevoidetta, mutta ensimmäistä ei valitettavasti saa Suomesta ja jälkimmäinen on alkanut lähtemään kesken päivän pois. Törmäsin tähän YSL:n juuri ilmestyneeseen uuteen peitevoiteeseen, joten halusin kokeilla olisiko tästä NARSin haastaja. Ja muutaman käyttökerran jälkeen ei yhtään hassumpi lopputulos!

dkny hajuvesi

DKNY – Flower Pop Pink

Mä tykkään käyttää eri tuoksuja eri vuodenaikoina. Keväällä raikkaita, kesällä makeita, syksyllä vahvempia jne. Nyt mulla on ollut jo viikon verran käytössä tämä suloinen pinkki tuoksu, joka on tosi täyteläinen – tämä jos mikä tuoksuu kukilta!

IDKUVA

G9 3D Volume Gum Mask & G9SKIN
Milk Bomb Mask

Mä oon syksystä erityisesti innoissani myös kasvonaamioiden vuoksi! Kesällä näitä ei tullut tehtyä niin usein, mutta syksyllä on kiva istua sohvalla katsomassa sarjoja ja testailla eri naamioita. Tuota mansikkaa jo testasin, mutta se ei tuntunut tekevän kasvoille mitään. Odotan kuitenkin innolla tuon toisen kangasnaamion testaamista. Se lupaa tehdä kuivasta ihosta kimmoisan.

mac huulipuna

Mac-huulipuna

Tämä ei periaatteessa ole uusi tuote testissä vaan omistan Macin huulipunia jo ennestään, mutta sävy on uusi. Halusin jonkun neutraalin, mutta samaan aikaan syksyisen sävyn ja tämä oli juuri sitä, mitä etsin. Täydellinen puna ihan vaan arkeen! (Niille päiville, kun punaa ehtii laittaa :D)

Tykkäättekö te testailla uusia tuotteita eri vuodenaikoina?

No Comments
 • Essi
  Posted at 17:05h, 28 lokakuun Vastaa

  Siinä missä muut bloggaajat kertoo tällä hetkellä blogissaan siitä, mitä tekevät ilmaston ja ympäristön hyväksi, niin täällä saa lukea postaus toisensa jälkeen tästä järjettömästä kuluttamisesta – ei kukaan tarvitse oikeasti omia meikkejä jokaiselle vuodenajalle, eikä montaa kymmentä erilaista purkkia ja purtiloa erilaisia muoviin pakattuja kemikaaleja 🙁 en tarkoita että kaikesta pitäisi luopua, mutta tämä bloggaajien aikaisemmin harjoittama älytön kuluttamisen esittely alkaa olla vähän vanhanaikaista, ja luojan kiitos monet bloggaajat ovat tähän heränneetkin. Nyt kun sinullakin on lapsi, jolle opetat kulutustottumuksia, niin haluat varmasti että hänenkin ehdittyä aikuiseksi tämä planeetta olisi edes vähän mukavampi paikka elää.

  Tietenkään blogi ei varmasti anna täysin todenmukaista kuvaa ja kuluttaminen varmasti korostuu, mutta tämän vuoksi olisikin mukava kuulla vaihteeksi siitä, mitä sinä olet tehnyt ympäristön hyväksi. Blogillasi on kuitenkin niin laaja lukijakunta, että esimerkkisi varmasti vaikuttaa.

  • Saija
   Posted at 11:17h, 29 lokakuun Vastaa

   On tosi ikävää, että sä koet tarvetta kirjoittaa mulle monia negatiivisia kommentteja eri postauksiin. Se tapa millä sä kommentoit on todella syyllistävä ja voin kertoa, että se ei motivoi mua esimerkiksi kirjoittamaan ilmastonmuutoksesta. Multa löytyy luonnoksista haaste ’#mitäminäolentehnyt, mutta tulee olo ettei sitä(kään) kannata julkaista koska en voi olla täydellinen. Joten miksi edes yrittää, kun siitäkin varmasti väkisin etsisit jotain huomautettavaa. Mutta voin kertoa, että oon tehnyt sen Sitran testin ja tulos oli 5200, mikä on keskivertoa suomalaista huomattavasti pienempi. Sain testin jälkeen kuulla, että meillä on käytössä ekosähkö, joten tulos olisi vielä pienempi. Ainoa pahe testissä oli shoppailu ja tiedän, että aina on parannettavaa niin siinä kuin missä tahansa muussa asiassa. Testin tulokseen vaikutti se, että en ole lentänyt vuoteen, asutaan uudessa rivitalossa, en ole koskaan viihtynyt kauaa suihkussa, kierrätän lähes kaikki mitä voin, suosin lähiruokaa ja oon vähentänyt vuoden sisään lihan ja maitotuotteiden syöntiä, käytän aina kestokassia yms. Siinä muutama esimerkki. Kuten itse sanoit niin blogi ei kerro koko totuutta.

   • Essi
    Posted at 16:19h, 29 lokakuun Vastaa

    Harmi, että sait tuollaisen vaikutelman, se ei ollut aikomukseni. Blogien tarkoitus kuitenkin osaltaan lienee nykypäivänä vuorovaikutus, mielipiteiden vaihtaminen lukijan ja kirjoittajan kesken ja parhaassa tapauksessa molemminpuolinen inspiroituminen. Halusin jättää kommentin, koska mielestäni tämä mainitsemani asia on viime aikoina korostunut blogissasi, vaikka sinulla olisi valtaa myös varmasti vaikuttaa toiseenkin suuntaan. Antaa vain ajattelemisen aihetta, tiedätkö? Mielestäni kommenttini oli kuitenkin perusteltu, eikä vain yksittäinen, haukkumiseksi tarkoitettu tölväisy tyyliin ”oletpa huono esimerkki”, sellainen ei johtaisi mihinkään.

    Mutta on kiva kuulla, että olet tehnyt noin paljon asioita ympäristön hyväksi. Miksi ihmeessä et julkaisisi niitä? Tuollainen ”en julkaise tekstiä koska en ole täydellinen” -tyylinen ajattelu nimenomaan johtaa siihen, että ihmiset ajattelevat, ettei kannata tehdä pieniäkään asioita, jos ei pysty olemaan täydellinen. Olisit hyvä esimerkki siitä, että vaikka jollain osa-alueella on parannettavaa, niin voi sitten olla parempi niillä muilla.

    Loppuun kuitenkin pakko todeta, että muistaakseni olen vain kerran aikaisemmin kommentoinut näin ”negatiivisemmin”, siihen takkipostaukseen. Mielestäni tuo kommenttisi aloitus antaa ymmärtää että olisin harjoittanut jotain laajempaakin nettikiusaamista, mikä on aika kaukana totuudesta 😀 olen kuitenkin kommentoinut blogiisi ja instagramiisikin myös ihan neutraaleja kysymyksiä ja kehuiksi tarkoitettuja asioita 🙂

 • Katri / More or Less Katri
  Posted at 17:55h, 28 lokakuun Vastaa

  Mä kokeilen etenkin juuri syksyllä ja talvella noita naamioita. Kesällä ei tarvitse kun ei ole niin kuiva ilma ja hikoilu hoitaa kosteutuksen omalta osaltaan ja kostea ilmasto. Ainakin kaksi sheetmaskia jo tullut siis tässä kahteen kuukauteen kokeiltua ja kohta olisi aika ottaa kolmas kokeiluun 🙂

  • Saija
   Posted at 21:13h, 28 lokakuun Vastaa

   Mulla on sama juttu 🙂 Ja kesällä ei tunnu ehtivän käyttää kasvonaamioita samaan tahtiin kuin syksyllä tai tavella. Oi sheetmaskit on kyllä niin hyviä, mä tykkään kans testailla aina uusia. Paras ihonhoitokeino syksyn pimeisiin iltoihin, kun voi samalla katsella sarjoja :p

Post A Comment