Asukuvia hoitolaukun kanssa

IDKUVA

daniel wellington kellot

by malene birger laukut

nahkahousut naiset

ideal of sweden kuoret

by malene birger laukku asu

new look

Sweater Vero Moda | Pants HERE | Bag By Malene Birger, similar HERE | Shoes New Look | Phone case HERE | Sunnies H&M (adlinks)

Kyllä, luit otsikon oikein. Meillä toimii hoitolaukkuna By Malene Birgerin laukku :D Tämä naurattaa mua itseä, koska missään vaiheessa en suunnitellut siitä mitään hoitolaukkua vaan kaikki tapahtui aivan vahingossa. Raskauden aikana olin satavarma, että tullaan ostamaan pojalle hoitolaukku. Sellainen, jonka saa vaikka rattaiden etuosasta roikkumaan. Silloin, kun ostettiin Emmaljungan vaunut niin mietin kauan, että ostanko samaa sarjaa vaunujen kanssa olevan hoitolaukun. Mutta 150€ hinta ei houkutellut, koska sillä hintaa saa jo vaikka mitä muuta tavaraa vauvalle. Löysin Jollyroomista ihanan mustavalkoisen hoitolaukun puolet edullisemmin, mutta se oli varastosta loppu. Jäin jonotuslistalle, mutta laukkua ei ilmestynyt enää saataville Danielin syntymään mennessä.

Sitten tuli aika lähteä ensimmäistä kertaa pidemmälle ”reissulle”. Noh, mihinkä vaipat pakataan? Nappasin kaapista ensimmäisen laukun, joka tuli vastaan sen enempää asiaa miettimättä. Laukussa oli sopivasti muutamia taskuja tuteille, liivinsuojille yms. Siitä päivästä lähtien laukku on toiminut hoitolaukkuna. Tämä on mun mielestä hyvä juttu, koska nyt laukulle on enemmän käyttöä ja säästin pitkän pennin sillä etten ostanut erillistä hoitolaukkua. Sellainen olisi kumminkin jäänyt täysin käyttämättä sitten, kun ei olekaan enää tarvetta. Tätä laukkua tulee kuljetettua pääasiassa vaunujen alaosassa, kun se mahtuu olla siellä pystyssä. Välillä jos on enemmän tavaraa mukana niin kuljetan puhelinta ja muita tärkeitä pikkutavaroita crossbody-mallisissa laukuissa. Esimerkiksi LV:n reppu on ollut tähän tarkoitukseen todella hyvä!

Kuvaushetkellä laukussa oli pari vaippaa, vaihtobody, tutti, harso ja mun lompakko. Mutta kerran tämä on se todellinen asu, missä liikuin kaupungilla niin mitä sitä laukkua pois kuvista jättämään. Tämä hoitolaukku tulee varmasti näkymään useamminkin kuvissa ;-)

PS. Mä r-a-k-a-s-t-a-n näiden kuvien värimaailmaa.


15 Responses to “Asukuvia hoitolaukun kanssa”

 1. Avatar Milla sanoo:

  Aivan ihanat värit näissä kuvissa! <3 :) Paidan väri korostuu jotenkin entisestään, on tämä ruska- aika niiiiiin kaunis. ^^

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Milla <3 Sanos muuta! Tästä ajasta täytyy nyt nauttia täysillä :)

 2. Avatar ee sanoo:

  Ihana asu! Vitsit miten kivasti toimii kaikki yhdessä :)
  Hyvää Syksyä koko perheelle <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos kovasti, ihana saada tällainen palaute asusta :) Ja hyvää syksyä myös sinne <3 xx

 3. Avatar Nicola sanoo:

  Ihanat kuvat ja tuo hoitolaukku kelpais hyvin itsellenikin.! :)
  7v tytön äitinä mulla on edelleen käsilaukussani lapselle jotain vaihtovaatetta aina, tosin pääsääntöisesti alusvaatetta sun muuta. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti :) Tämä menee kyllä kivasti hoitolaukkuna! Hei, mutta sehän on hyvä – parempi varautua vaihtovaatteilla, koska ikinä ei tiedä milloin niitä tarvitsee. Sitten harmittaa, jos ne on jäänyt kotia :s

   • Avatar Nicola sanoo:

    Juurikin näin, kun koskaan ei voi tietää, et mitä kulkiessaan sattuu ja tapahtuu lapsen kanssa. :) Siksi tästä onkin tullut meille täysin normaalia, ja itselläni on ns orpo olo jos vaihtovaatetta ei ole jostain syystä laukussani.

 4. Avatar Henna sanoo:

  Mahtava hoitolaukkuidea! :)
  Mulla oli joku kylkiäisenä tullut hoitolaukku, mutta se ei miellyttänyt, joten ostettiin suosista Fjällrävenin peruskokoinen Kånken ”hoitolaukuksi” ja nyt se menee päivähoitoreppuna :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos sulle Henna :) Oi tuo on myös hyvä idea! Eipä olisi tullut itselle mieleen. Nuo Fjällrävenin reput on niin suloisia, että sellaista kelpaa kantaa niin hoitolaukkuna kuin päivähoitoreppuna :p

 5. Avatar Hemppe sanoo:

  Niiin upeat värit näissä kuvissa! <3

 6. Avatar Cami sanoo:

  Meilläkään ei ollut erillistä hoitolaukkua ja musta onkin aika älytöntä, että sellaista muka erikseen tarvitsee just tän takia, kun kaikki tavarat mahtuu itselläkin moneen tavalliseen laukkuun :) Evellä oli käytössä omille tavaroilleen pieni reppu ja omat tavarat eli kännykkä ja lompakko kulki helposti siinä mukana.

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta :) Oon täysin samaa mieltä sun kanssa Camilla! Ne tavarat, mitä kuljettaa mukana niin menee varmasti myös normilaukussa tai repussa. Tuo teidän systeemi kuulostaa käytännölliseltä :)!

 7. Avatar Nina sanoo:

  Moikka! Ihanat nahkahousut! ♥ Oliko tuosta kuvatekstistä jäänyt uupumaan housujen linkki/tieto mistä oot ostanut? Pakko saada tommoset itellekin!

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Nuo on kyllä niin kivat! Ei ole vaan tuossa on kyllä linkki? Onko sulla joku adblock päällä? Mutta tässä linkki niihin :)

Kommentoi