Vaatehankintoja kasvavalle vauvalle

Hei  Tuntuu, että vasta eilen höpöttelin teille viikon alusta ja nyt se on taas! Aika menee niin hurjaa vauhtia. Ja sen huomaa myös meidän kasvavasta pikkumiehestä. Danielilla on jäänyt pieneksi jo 50-koon vaatteet ja ei mene kauaa, kun myös 56-koon omat. Osa käytössä olevista vaatteista  on jo vielä isompaa kokoa (riippuu aina vähän vaatteen mallista ja valmistajasta, mitkä on mitoitukset). Ollaan saatu tosi paljon vaatteita lahjaksi, mikä on ollut älyttömän kiva ja ne on helpottanut tässä nopeassa kasvussa. Silti jotain puutteita on ollut, joten ajattelin nyt esitellä teille hänen uutuuksia. Osa on syksyksi ja osa on jo tulevan talven varalle.

vimma_

Bodyt – Vimma

Vimman vaatteita on tullut esiteltyä blogissa aikaisemminkin. Tykkään heidän kuoseistaan ja erityisesti siitä, kun suurin osa on niistä on unisex. Mustavalkoinen näyttää kivalta, mutta odotan vielä enemmän tuon keltaisen käyttöönpääsyä. Tilasin nämä Nuttulux-nimisestä verkkokaupasta ja pakko muuten kehua tämän verkkokaupan toimitusta – nämä tuli yhdessä päivässä!

newbie

Neuletakki – Newbie (second hand) | Collegetakki – Kappahl

Tähän asti ”yläosina” on toiminut ainoastaan bodyt, mutta nyt ollaan hankittu muutama oikea sellainen. Villatakki on löytö Facebookin kirppikseltä kuudella eurolla ja collegetakin Danielille osti mun äiti.

mikki hiiri

Mikki Hiiri-tossut H&M

Nämä pienet tossut vilahti mun ig storyssä ja sain niistä paljon kyselyitä. Ostin nämä Danielin ristiäisiin ja vaikka ne jää nyt pieneksi niin mun mielestä nämä on aivan ihana muisto kyseisestä päivästä/juhlasta.

minirodini

Leopardibody – täältä | Musta body – täältä

Ostin uusia bodyja poitsulle Mini Rodini-merkiltä. Oon totaalisesti ihastunut heidän tuotteisiin Erityisesti tuo leopardikuvio iskee, koska sitä pystyy yhdistellä vaikka vaaleansiniseen tai mustaan alaosaan. Mustan bodyn kanssa taas menee mikä muu väri tahansa!

Tupsupipo – Pono Design

Pipo, joka kerää kehuja niin tutuilta kuin tuntemattomilta. Nämä pipot tuli ihan sattumalta vastaan Instagramissa ja löysin itseni verkkokauppaan nimeltä Pono Design. Siellä oli näitä suloisia pipoja eri väreissä ja mikä plussaa niin kyseessä oli vielä suomalainen yritys. Tilasin Danielille tämän harmaan. Eikö olekin suloinen?

tuttinauha marmori

Marmorinen tuttinauha – Raskauskeiju (saatu)

Niinkin yksinkertainen juttu kuin tuttinauha on paljon kivempi käytössä, kun se näyttää hyvältä :D Tämä harmaa marmorinauha on ihanan mattapintainen ja niin kaunis!

IDKUVA

Mustat leggingsit – Papu | Leopardiset leggingsit – Täältä

Alaosissa uusimpia hankintoja on nämä Papun söpöt polvipaikat ja Mini Rodinin leopardiset pöksyt. Nämä menee myös ylempänä esiteltyjen bodyjen kanssa.

rodidas housut

Verkkarihousut – Mini Rodini (second hand) & Cubus

Sillon, kun näin kuvan näistä Adidaksen ja Mini Rodinin ”Rodidas” yhteistyömalliston housuista niin päätin, että haluan sellaiset meidän pojalle. Tätä mallistoa ei enää uutena myydä, mutta onnistuin löytämään 74 koon pöksyt Facebook-kirppikseltä. Jos löytyy samankokoinen verkkatakki niin täytyy harkita senkin ostamista, kun sitten olisi koko setti. Toiset housut löytyi sattumalta Cubukselta. Oli positiivinen yllätys, että sieltäkin löytyy näin pienten vaatteita!

lindex lastenvaatteet

Huppupyyhe – Lindex

Kylpyhetkiin Danielille suloinen huppupyyhe, jossa on koira (?). Tämä on ostettu jo hetki sitten ja ollut käytössä monesti. Ihanan pehmeä! Voisiko näistä tehdä myös aikuisten version??

vauvan college

Collegesetti – Name It

Ollaan viime aikoina käyty monesti Tuurissa Keskisellä shoppailemassa, viimeisimmän kerran eilen. Yhdellä kerralla mukaan lähti aika magee collegesetti, jonka osia voi käyttää yhdessä tai miksei myös erikseen!

levis vauvan vaatteet

Housut – täältä | Bodyt – täältä (saatu)

Koska äidillä on Levistä niin pitäähän pojallakin ;-) Nämä House of Brandonin vauvanvaatteet näkyikin jo hetki sitten täällä blogissa Danielin päällä eli ainoat vaatteet näistä, jotka on nyt täydellisen kokoisia käyttöön. Ja nämä onkin ollut aktiivisessa käytössä viikottain. Tuo bodysetti on muuten aivan ihana lahjaidea!

mini rodini pico

Neulehaalari H&M | Musta haalari – Mini Rodini (second hand) täältä

Syksyn tullessa ja vauvan kasvaessa täytyi myös uudistaa haalarikokoelma. Tällä hetkellä käytössä on ollut H&M:stä ostettu neulehaalari fleecevuorella ja aivan pian otetaan käyttöön Mini Rodinin musta pjco-haalari, joka on vähän isompi ja myös vähän paksumpi.

gugguu haalari

Talvihaalari – Gugguu

Talveksi puolestaan on hankittu lämpöpussi (täytyy esitellä se myös jossain välissä) ja tämä söpö Gugguun toppahaalari. Jonotin tätä dropista ja onnistuin saamaan sen heti! Onhan tämä arvokas, mutta oon kuullut näistä niin hyvää palautetta ja voihan tämän sitten säästää mahdolliselle seuraavalle lapselle tai myydä eteenpäin.

vauvan pipot

Leopardipipo – Täältä | Musta pipo – H&M

Lisää pipoja! Vauvan päätä ja korvia tulee suojata hyvin, joten mun mielestä on kiva että näistä on vähän vaihtoehtoja. Nämä on myös niin pieniä, että paniikki tulisi jos olisi vain yksi ja se menisi hukkaan.

Mitäs te piditte tällaisesta postauksesta?

Postaus sisältää mainoslinkkejä


17 Comments
 • Avatar
  Sonja
  Posted at 11:51h, 08 lokakuu Vastaa

  Ihan superkivoja vauvan juttuja oot hommannut. :) Ite oon myös meidän tulevalle pienelle hankkinut tuon Lindexin supersuloisen huppupyyheen ja oon aina ajatellu, että siinä olis nalle. :D Tiedä sitten, mikä otus siinä oikeasti on. Haha! Noi pienet Mini Rodinin adidaspöksyt on myös mielettömän ihanan näköset. Ite oon tehnyt ihan huippuja second hand löytöjä Seinäjoen kirppiksiltä, joissa vauvan vaatteiden valikoima ja laatu on yllättävän hyvä. :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:48h, 08 lokakuu Vastaa

   Kiitos paljon Sonja :) Mukava kuulla sun tykkäävän näistä! Haha, voi olla nalle :D Mä ensimmäisenä ajattelin noista korvista, että se on koira mutta ei kyllä tiedä sanoa. Mutta eipä sillä väliä, kiva pyyhe se on silti :p Eikö olekin ihanat, en malta odottaa noiden pöksyjen käyttöönottoa <3 Mä tein kans muutaman löydön ennen Danielin syntymää, mutta nyt ei ole hetkeen tullut löydettyä mitään. Täytyisi varmaan käydä kiertelemässä useammin Seinäjoen kirppiksiä. Mistä sä oot tehnyt parhaimmat löydöt tai mitkä koet parhaimmiksi kirppiksiksi lastenvaatteita ajatellen? :)

   • Avatar
    Sonja
    Posted at 20:59h, 08 lokakuu Vastaa

    Ykkösbasaarilta oon helpoiten vaatteita löytänyt. Siellä tuntuu olevan hyvin mm. newbien vaatteita ja noita arvokkaampia merkkejä kuten juurikin mini rodini. Ullakolta oon tehnyt myös satunnaisesti ihan ok löytöjä, mutta sieltä on tullut usein lähdettyä ostamatta mitään. Nyt ootan innolla kun viikonloppuna aukeaa uusi Piritan kirpputori rengastielle- mielenkiintosta nähdä millanen valikoima siellä tulee olemaan. :)

    • Saija
     Saija
     Posted at 14:38h, 11 lokakuu Vastaa

     Oi kiva tietää :) Viimeksi, kun kävin Ykkösbasaarilla niin oli tosi paljon tyttöjen lastenvaatteita, mutta täytyisi käydä useammin kun parhaat tietysti menee aina heti. Ullakolla en ole käynyt pitkiin aikoihin, mutta viikonloppuna voisi. Ja ehdottomasti täytyy kurkata myös tuo uusi. Toivotaan, että sinne tulee hyvä valikoima lastenvaatteita ja miksei muutakin tavaraa :)!

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 12:35h, 08 lokakuu Vastaa

  Tää oli tosi kiva postaus. Ja mukavaa että ostat myös kirppiksiltä. Pakko antaa vinkki (jonka olisin halunnut itsekin tietää etukäteen ) 74 ja 80 kokoa ei hirveästi kannata ostaa valkoisena koska syömisen opettelu ja ryömiminen. Mä olin ostanu valkoisia bobyjä noissa koossa, mut eihän niitä tuu käytettyä kotona. Meillä on koira ja vaikka siivoan tosi usein valkoiset bodyt oli ihan harmaita masusta. Toisaalta onhan niitä tahranpoistoaineita, mutta kun valkoisessa bobyssä on enemmän ruokatahroja kuin valkoista näkyvissä tahranpoistoainetta kuluu eikä kaikki edes välttämättä lähde pesussa. Varsinkin jos ajattelitte myös sormiruokailla (mitä suosittelen).

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:30h, 08 lokakuu Vastaa

   Kiitti Heidi :) Joo ehdottomasti, oon kokenut nuo Facebookin kirppisryhmät tosi käteviksi! Hei tämä oli tosi hyvä vinkki, jota en olisi tullut edes itse ajatelleeksi. Kiitos siis tuhannesti tästä. Valkoisia bodyja meillä on tosi vähän, mutta muita vaaleita kyllä löytyy :/ Täytyy muistaa ettei hanki enää tuossa koossa kovin arkoja värejä. Kyllä ehdottomasti aiotaan sormiruokailla :)!

 • Avatar
  Janika
  Posted at 12:45h, 08 lokakuu Vastaa

  Nää Danieliin liittyvät postaukset on niin kivoja, kun oottaa esikoistaan! https://perhosensiipiensuojassa.blogspot.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:51h, 08 lokakuu Vastaa

   Ihana kuulla, että nämä on pidettyjä postauksia! Toteuttelen näitä mielelläni myös jatkossa :) xx

 • Avatar
  Katri / More or Less Katri
  Posted at 19:35h, 08 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti omat lempparit noi mikkihiiritossut. Tosi ihanaa ja karmivaa kun lapselle löytyy noita merkkituotteita ja tulee se pikkuvanha olo. Mutta varmaan tommosia haluaisin myös omalle lapselleni sitten joskus.

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:31h, 08 lokakuu Vastaa

   Ne on kyllä ihanat tossut <3 Haha joo oot oikeassa! Mäki välillä mietin, että onko järkeä ostaa joku merkkituote mutta onhan niillä sit enemmän jälleenmyyntiarvoa :)

 • Avatar
  Tiina/Fit Fat Mama
  Posted at 22:28h, 08 lokakuu Vastaa

  Ihania vaatteita,löytyi meidänkin lemppari merkkejä joukosta :). Papun polvipaikkoja löytyy kummaltakin muksulta ja bebeltä myös ne raidalliset,niin ihanat :). Hyvä postaus,siulla on niin kivoja omia vaatteita, niin kiva kun kerroit poitsun vaatteista :)

  Pakko muuten vinkkaa tuohon tahranpoistoon,että sappisaippua on ihan paras! Meillä Miina sormiruokailee ja sotkee ihan hemmetisti,mut melkein kaikki on saatu sappisaippualla pelastettua :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:40h, 11 lokakuu Vastaa

   Kiitos paljon Tiina :) Mukava kuulla, että näistä löytyy teidänkin lempparimerkkejä. Papun polvipaikat on kyllä ihan kärkisijoilla, niin kivat. Täytyy ostaa niitä lisää nyt, kun syksyn valikoima saapuu. Ja kiitos vinkistä, sappisaippua lähtee ostoon heti seuraavalla kauppareissulla. Meillä on nyt jotain uutta hajusteetonta tahranpoistonestettä, mutta se ei ole kovin hyvää :/

 • Avatar
  mirvaannamarian
  Posted at 17:58h, 10 lokakuu Vastaa

  Maailman söpöimpiä!!! Lastenvaatteet on niiiiin ihania, niin kauan kun niitä saa ite valita. Yritä sit neljävuotiaalle ostaa jotain kivaa mustavalkoista.. ”eiiii äiti mä haluun ton liskokuvioisen paljetein koristellun dinosaurushaalarin ja surffilippiksen” -lokakuussa.

  Mun on pakko ostaa noi leopardihousut mun kummitytölle jos löydän jostain.. Hän ei vielä osoita omaa mielipidettään ;)

  mirvaannamarian.indiedays.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:37h, 11 lokakuu Vastaa

   Eikö olekin!! Lastenvaatteet on kyllä niin ihania ja vaarallisia, tekisi mieli ostaa kaikki :D Haha eikä, voin vaan kuvitella. Meillä on aivan varmasti sama edessä :D Täytyy nyt yrittää nauttia vielä tästä ajasta, kun saa äiti päättää. Ja hei ehdottomasti, näistä leopardihousuista ei voi olla tykkäämättä <3

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 21:44h, 11 lokakuu Vastaa

  Mulla on myös Mini rodinin bodyjä meidän pienelle, tykkään tosta kankaasta ihan hirveesti mutta toinen iso pettymys taas oli tuo Pico haalari, se kerää aivan kaiken pölyn ja sitä saa olla harjaamassa tarrarullalla ihan kokoajan! lähtee meillä kyllä kiertoon heti ensi keväänä.

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:39h, 12 lokakuu Vastaa

   Nuo Mini Rodinin bodyt on kyllä ihania :) Voi eikä! Meillä on haalari ollut vasta muutaman kerran käytössä, joten en ole vielä huomannut tuollaista… Mutta onpa inhottavaa, jos saa koko ajan harjata :(

 • Nettikirppiksellä huijatuksi tuleminen - Saijis
  Posted at 22:22h, 18 lokakuu Vastaa

  […] tarkoitetut Facebook-kirppikset, mutta kivoja juttuja on löytynyt myös Torista. Kuten täällä postauksessa kerroin niin osa siinä näkyvistä vaatteista on ostettu FB:n kautta eri myyjiltä. […]

Post A Comment