Haastattelu raskaudesta

protskupannarit resepti

Heissan Ja ihanaa tiistaita! Mun viikko on alkanut jotenkin extra hyvin – tiedättekö, kun kaikki vaan tuntuu menevän nappiin? Parasta. Oon ottanut tavoitteeksi aloittaa viikon kodin siivouksella, pyykkikorin tyhjentämisellä ja to do-listan vaikeimpien asioiden hoitamisella. Näin fiilis kevenee heti loppuviikkoa kohden. Tämä saattaa olla myös syy onnistuneeseen alkuun, mutta myös tämän viikon kivat suunnitelmat saa hymyilemään. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin, sillä tulin nyt vinkkaamaan teille eräästä artikkelista.

IDKUVA

voittavat tavat kirja

Melkein heti Danielin syntymän jälkeen sain yhteydenoton, jossa mua pyydettiin haastatteluun. Kyseessä oli Helsingin Sanomissa julkaistava Naisten Terveys-kampanja. Ehdottomasti suostuin mukaan ja ei mennyt kauaa, kun olin puhelimessa kertomassa omasta raskausajasta, synnytyksestä ja äitiydestä. Kampanja julkaistiin sunnuntaina Hesarin välissä, mutta se on luettavissa myös digiversiona. Jos sua kiinnostaa nähdä se niin artikkeli löytyy tästä.

pannari ohje

protskupannarit

Nyt mä suuntaan syömään samanlaista settiä kuin kuvissa ja sitten lähdetään Danielin kanssa neuvolaan. Tänään on ensimmäisen rotarokotteen aika, iiks!


4 Comments
 • Katri, More or Less Katri
  Posted at 12:35h, 02 lokakuun Vastaa

  Todella ihana ja hyvin onnistunut haastattelu, jossa tuot myös positiivisuuden esiin! Myös mukavaa että hesarissa noin myönteinen kirjoitus raskaudesta joka kannustaisi nuoria perheisiin.

  • Saija
   Posted at 13:51h, 02 lokakuun Vastaa

   Ihana kuulla sun pitävän haastattelusta :) Se on munkin mielestä todella onnistunut. Ja siinä tulee hyvin esille mun ajatukset. Toivotaan, että tämä kannustaa muita :)!

 • Jenna
  Posted at 12:48h, 03 lokakuun Vastaa

  Ihana kirjoitus ja vinkit tulee tarpeeseen. Toukokuun alussa pitäisi saada oma käärö syliin.

  • Saija
   Posted at 13:20h, 04 lokakuun Vastaa

   Kiitoksia :) Ja ihana kuulla näistä olleen apua! Onnea sinne tulevasta pikkuisesta <3

Post A Comment