IN & OUT // Verkkokauppa, erikoinen huivi…

Trendipoliisi täällä hei! Haha, ei vaan arvaatte ehkä mikä postaus on nyt vuorossa? Kyllä, uusi IN & OUT-osa. Joku jo kyselikin tämän kuun osan perään – kiva kuulla näiden olevan niin pidettyjä  Vaikka oon joskus jopa harkinnut tämän sarjan lopettamista… Olisi siis hölmöä tehdä niin. Anyway tällä kertaa in puolelle olisi löytynyt enemmänkin juttuja, joten täytyy kirjata ne ylös seuraavia osia varten. Tässä kuitenkin tämän hetken kuusi kohtaa:

IDKUVA

Louis Vuittonin verkkokauppa

Ensimmäisenä pakko hehkuttaa LV:n verkkokauppaa, josta saa tilattua Suomeen. Vaikka täältä löytyy kyseisen merkin liike niin silti tämä oli tarpeellinen juttu. Nyt sitä voi katsoa heti kotisohvalla, mitä tuotteita on saatavilla tai millaisia malleja heillä ylipäätänsä edes on! Okei, jälkimmäinen on lompakon kannalta myös huono juttu… Löysin nimittäin muutamia kivoja juttuja, joiden olemassa olosta en edes tiennyt :D Mutta tätä tulee varmasti hyödynnettyä joululahjojen hankinnassa. Kuva 1 & 2.

neuleasu

Neulesetit

Tänä syksynä on tullut muutamassakin paikassa vastaan tällaisia ihania neulesettejä, jotka on kyllä täydellisiä syksyn kylmille ilmoille. Yleensä näissä on alaosana hame, mutta näin Instagramissa myös housuversion ja se varsinkin houkuttelisi kovasti. Vilukissan unelma-asu, haha. Kuva 1 & 2.

korkeapohjaiset lenkkarit

”Dad sneakerit”

Kengät, jotka jakaa paljon mielipiteitä puolin ja toisin. Kuten osa saattaa muistaakin niin mä omistan tällaiset Filan versiot ja oon tykännyt niistä älyttömästi. Ne on todella pehmeät jalassa! Niiden kanssa on itse asiassa tulossa asukuvia, joten pysykää kuulolla. Nuo vasemmanpuoleiset on myös tosi kivannäköiset, vähän simppelimmät. Kuva 1 & 2.

silkkipuserot

Kiiltävät silkkipuserot

Ensin pakko sanoa, että pidän silkkipuseroista – mun mielestä ne on mukavia päällä. Siitä huolimatta muhun ei iske nämä kiiltävät versiot :( Jotenkin nämä on omaan tyyliin ”liikaa”. Mä omistan sellaisen enemmän mattamaisen puseron ja se on enemmän mun mieleen. Kuva 1 & 2.

musta huivi vero moda

Puffer-huivi (?)

En tiedä tämän huivin virallista nimeä, mutta nimitin sen nyt puffer-huiviksi :D Eli verkkokauppoja selaillessa tuli vastaan nämä ”ilmavat” kaulahuivit. Tuo näyttää todella lämpöiseltä vaihtoehdolta, mutta on tämä kyllä vähän liian erikoisen näköinen eikä sovi omaan tyyliin… Kuva 1 & 2.

ketju laukku

Ketjulaukut

Jälleen yksi trendi, joka on tuttu jo mun nuoruudesta. Laukut, joissa on näyttävät ketjuyksityiskohdat reunoilla. Mä muistelisin, että yhdessä vaiheessa monella oli tällainen ja juuri tuollainen ”käärmeennahkaa” oleva. Vaikka tykkään monista erilaisista laukuista niin jotenkin tämä ei tunnu iskevän. Kuva 1 & 2.

Ollaanko näissä kohdissa samaa vai aivan eri mieltä? Kerro ihmeessä!

16 Comments
 • RosaL
  Posted at 14:09h, 26 syyskuun Vastaa

  Siis toi puffer huivi näyttää ihan jätrsäkiltä XD

  • Saija
   Posted at 14:55h, 26 syyskuun Vastaa

   No nyt, kun sanoit niin kieltämättä vähän :o

 • Annika
  Posted at 15:17h, 26 syyskuun Vastaa

  Nuista kengistä en pidä, mutta muuten samaa mieltä! Ja nää postaukset on kyl mielenkiintosia:)

  • Saija
   Posted at 17:51h, 26 syyskuun Vastaa

   Kiva kuulla, että kenkiä lukuunottamatta oot muuten samaa mieltä! Ja huippua, että pidät näistä postauksista :) xx

 • Marianne
  Posted at 15:26h, 26 syyskuun Vastaa

  Siis neulesetit housuversioina ovat niiin ihania1 Tilasin juuri cubukselta harmaan 100% merinovillaisen setin ja ai että miten pehmoinen ja lämmin se on! Vietän melko paljon aikaa kotona, että tällainen setti on mitä täydellisin kotihengailuun, tosin yläosaa tulen varmasti käyttämääm myös muutenkin kuin kotona. Ja daddy sneakereille en ole kyllä lämmennyt sitten yhtään :D Ja tollaisesta toppahuivista tulee heti mieleen lähinnä vain se, miten kaikki meikkivoiteet tarttuu siihen!

  • Saija
   Posted at 14:43h, 27 syyskuun Vastaa

   Voi ei tuo setti kuulostaa ihan täydelliseltä!! Pakko varmaan kans ostaa sieltä :D Voin vaan kuvitella, miten lämmin ja mukava se on <3 Totta, tuo huivi ei olisi kauaa musta :/

 • Tiina
  Posted at 16:25h, 26 syyskuun Vastaa

  Haaveilen niiin noista filan kengistä!! Sun kokemukset ei lievennä ostohimoa <3

  • Saija
   Posted at 17:50h, 26 syyskuun Vastaa

   Voi ne on kyllä niin kivat <3 Suosittelen lämpimästi!! Mä lisäilen niiden kanssa kohta asukuvia :p

 • Nimetön
  Posted at 17:14h, 26 syyskuun Vastaa

  Toi huivi ei edes näytä lämpöiseltä :DD isolta kyllä..

  • Saija
   Posted at 17:49h, 26 syyskuun Vastaa

   Haha nojoo ehkä ison huivin mieltää usein myös lämpöiseksi :D Mielenkiinnosta olisi kiva kokeilla, miltä se tuntuu kaulalla. Varmaan ahdistavalta :s

 • ida ihana
  Posted at 09:08h, 28 syyskuun Vastaa

  Noi neulesetit on tosi ihania!:)

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Posted at 12:56h, 28 syyskuun Vastaa

   Ihana kuulla sun kans pitävän niistä :) Tuollainen olisi kyllä täydellinen syksyksi ja talveksi <3

 • Aliisa
  Posted at 14:34h, 28 syyskuun Vastaa

  Kengät näyttävät niin mukavilta että voisin itsekin harkita! Tuo puffer-huivi taas.. tulee mieleen jokin telttaretken varuste jonka joku on hetken mielijohteesta keksinyt ottaa kaulaliinaksi :O

  • Saija
   Posted at 12:18h, 29 syyskuun Vastaa

   Multa iso suositus noille kengille, ne on oikeasti tosi mukavat jalassa :) Haha eikä, vähän hauska kuvaus! Mutta tuolta se kyllä näyttää :o

 • xod
  Posted at 21:39h, 28 syyskuun Vastaa

  Mulla oli just tollanen ketjulaukku :D Ei enää kiitos. Järkytyin myös tosta huivista, en tiennyt että tollasiakin on. Dad sneakersit sen sijaan out mun mielestä.

  • Saija
   Posted at 12:32h, 29 syyskuun Vastaa

   Haha eikö tulekin paljon muistoja mieleen :D Se on jännä, miten sitä ei halua enää pukea tai käyttää kovinkaan monia juttuja kuin mitä on vuosia sitten. Harmi kuulla, että dad sneakerit ei ole sun mieleen :/

Post A Comment