Syksyn trendikkäin yhdistelmä

IDKUVA

leohame

musta neule

cluse kello

leopardihame naiset

sukkanilkkurit

gucci laukku

Sweater Gina Tricot | Skirt HERE (adlink) | Shoes HERE (adlink) | Watch Cluse (gift)

Heissan! Mites teidän viikonloppu on sujunut? Me ollaan muun muassa vietetty koko perheen shoppailupäivää Vaasassa, pidetty pitkästä aikaa leffailta, siivottu kotia ja tehty tulevan viikon kaikki (toivottavasti) ruokaostokset kerralla. Jälkimmäisin on parasta ajan organisointia arkipäiville, haha. Nyt kirjoittelen teille sängystä tuhiseva pikkuinen sylissä  Pian hän näyttää nukahtavan, joten voisin kans yrittää mennä aikaisin nukkumaan.

Sitten itse asukuviin, joissa näkyy viikonlopun suosikkiasu. Kuten aikaisemmin mainitsin niin mä oon ihastunut neuleen + hameen yhdistelmään. Täydellinen kombo alkusyksyyn, kun on saman päivän aikaan kylmä ja kuuma. Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. Leokuosi on jälleen suuri hitti ja oon tästä innoissani. Jotenkin tähän kuosiin ei vaan koskaan kyllästy! Salaa jo odotan kylmempiä päiviä, jotta pääsen käyttämään leotakkiani.

Mitäs mieltä te ootte asuyhdistelmästä ja leokuosista? Iskeekö vai joko tökkii?

9 Comments
 • Hemppe
  Posted at 12:22h, 24 syyskuun Vastaa

  Ihana asu, minä tykkään! <3

  • Saija
   Posted at 13:29h, 24 syyskuun Vastaa

   Ihana nähdä tämän asun olevan sun mieleen :) Kiitos kommentistasi <3

 • Nimetön
  Posted at 13:13h, 24 syyskuun Vastaa

  Leo kuosi on niitä harvoja jotka ei ole iskenyt muutakuin ala-asteella :D

  • Saija
   Posted at 13:29h, 24 syyskuun Vastaa

   Voi ei :D Harmi kuulla! Mutta ymmärrän hyvin, onhan tämä melko näyttävä kuosi ja jakaa varmasti paljon mielipiteitä :p

 • Sara
  Posted at 14:18h, 24 syyskuun Vastaa

  Hitsi mulle tulee tästä yhdistelmästä vaan mieleen mun ala-asteen opettaja! :D sinun päällä näyttää kyllä silti hyvältä!

  • Saija
   Posted at 15:35h, 24 syyskuun Vastaa

   Mitää eikä, haha :D Mutta kiva kuulla, että pidät kuitenkin siitä miltä se näyttää mun päällä. Kiitos kommentistasi Sara :)!

 • ida ihana
  Posted at 11:04h, 25 syyskuun Vastaa

  Tää hame ja neule -yhdistelmä on se, jonka itse otan tänä syksynä ehdottomasti käyttöön!:) Itse tykkään myös käyttää legginssejä, tunikaa, ja siinä päällä jotankin pidempää neuletta kylmemmillä keleillä. Mun mielestä noshin leggarit on muuten ihan ykköset!:)

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Posted at 13:38h, 26 syyskuun Vastaa

   Ehdottomasti kannattaa :) Tämä on kyllä niin ihana yhdistelmä! Ja kylmillä ilmoilla tähän voi yhdistellä juuri leggingsejä tai esimerkiksi sukkahousut. Mä olin hetki sitten Noshin vaatekutsuilla ja siellä tuli tutustuttua myös noihin leggareihin – vaikutti kyllä laadukkailta ja mukavan tuntuisilta :)!

 • Sweater + skirt season - Saijis Neule + hame yhdistelmä
  Posted at 17:38h, 18 elokuun Vastaa

  […] kovassa käytössä jo viime syksynä ♥ Silloin sitä tuli yhdisteltyä korkojen kanssa tähän tyyliin, mutta nyt päädyin kenkien osalta rennompaan vaihtoehtoon eli […]

Post A Comment