Kodin (sisustus)ostoslista

Kuten edellisessä sisustuspostauksessa mainitsin niin meidän uudesta kodista ei puutu enää mitään kovin suuria hankintoja vaan nyt voidaan keskittyä pieniin juttuihin. Mä oon nykyään älyttömän tarkka sisustaja tai paremminkin tarkka sisustusjuttujen shoppailija – haluan tehdä harkittuja hankintoja. Niinpä mulla on ollut muutosta lähtien tapana pitää tällaista kodin ostoslistaa, josta on ollut suuri apu. Tämän voi ottaa esille jokaisessa potentiaalisessa kaupassa ja katsoa, löytyisikö listalla olevia juttuja juuri siitä kaupasta. Ja näin ei tule ostettua mitään ei harkittua!

Ajattelin nyt jakaa tämän hetkisen listan teidän kanssa, tosin jätin tästä roskiksen yms. muut tylsät jutut pois :D Syksy on sisustuksen parasta aikaa, joten ehkä tästä löytyy inspistä muillekin!

kodin ostoslista

Pyyhe | Maljakko | Keittiöpyyhe | Kirjainmuki | Vaaterekki | Keinutuoli | Pussilakanat | Valaisin | Muki | Tossut | Kynttilänjalka pieni & iso | Torkkupeitto (mainoslinkkejä)

Kylpypyyhkeet – Mä kävin meidän pyyhkeet läpi vähän ennen muuttoa karsimalla huonokuntoiset pois, joten nyt tulisi löytää uusia tilalle. Saatiin joululahjaksi Marimekon Räsymatto-kuosiset kylpy- ja käsipyyhkeet, joiden laadusta on pelkkää positiivista sanottavaa. Niinpä ajattelin ostaa meille nämä saman merkin uudet tasaraita-kuosiset versiot.

Flower-maljakko – Tämä kaunokainen olisi täydellinen mun yöpöydälle ja näen jo silmissäni, miten siihen sopii esimerkiksi eukalyptuksen oksa.

Keittiöpyyhe – Pienillä tekstiileillä saa nopeasti uutta ilmettä kotiin. Keittiössä tällaisia tekstiilejä on muun muassa keittiöpyyhe. Tämä mustavalkoinen kuvioitu versio sopisi hyvin meidän keittiön teemaan.

Mukit – Muistatte varmaan, kun viime vuoden alussa aloin keräämään meille Marimekon astiastoa. Oikeastansa kaikki tarvittavat astiat on hankittu, lukuunottamatta muutamaa isompaa mukia. Meillä Tatu tykkää älyttömästi tästä koosta, kuulemma näppärä aamukahvissa kun ei tarvitse täyttää mukia montaa kertaa ;-) Lisäksi haluaisin Danielille Design Lettersin melamiinimukin ja siihen sinisen juomanokan.

Vaaterekki & keinutuoli – Kuten Instagramin storysta saatoitte huomata niin Danielin huone on nyt tapetoitu. Se on silti vielä kaukana valmiista, nimittäin tarkoituksena olisi hommata vielä ainakin vaaterekki sekä joku noja- tai keinutuoli. Tuo kuvassa oleva on tosi kaunis, mutta jos teillä on vinkata paikkoja mistä saa kivannäköisiä nojatuolia niin saa vinkata tänne päin!

Pussilakanat – Tein myös pussilakanoille saman operaation kuin pyyhkeille, joten tarvetta olisi ainakin yhdelle setille. Pussilakanoissa saa olla väriä, joten ehkä sitä täytyisi etsiä jotkut syksyiset versiot?

Työvalaisin – Ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen koulupöydän, mulla on työpöytä! Nämä kaikki vuodet on tullut näpyteltyä konetta milloin missäkin… Sohvalla, sängyllä, keittiönpöydän ääressä yms. Uusi työpöytä vaatii tietysti valaisimen ja pitkän etsinnän jälkeen löysin täydellisen. Tässä valkoisessa valaisimessa on jalusta marmoria ja siinä hopea ”teline” papereille/kirjeille.

Aamutossut – Okei nämä ei periaatteessa kuulu sisustushankintoihin, mutta nämä ovat näkyvällä paikalla eli siltä osin osa sisustusta ;-) Etsinnässä on ollut meille molemmille samantyyliset aamutossut ja uskon, että nämä ne on!

Kynttilät – Mitä olisi syksy ilman kynttilöitä ja upeita kynttilänjalkoja. Nämä kromiset sopisivat niin hyvin olohuoneen pöydälle. Oon myös todella innoissani siitä, että Jo Malone saapui Suomeen. En malta odottaa, että pääsen etsimään heiltä uuden tuoksukynttilän.

Miltäs lista näyttää? Löytyykö teitä miellyttäviä juttuja?

8 Comments
 • Avatar
  Koti
  Posted at 11:43h, 21 syyskuu Vastaa

  Sinulla on kyllä hieno koti, mutta eikö se vaikuta hieman pelkistetyltä kun kaikki on vain mustavalkoista. Eikö kodista tulisi vielä kotoisampi kun kaikki ei olisi niin yksinkertaisen värisiä ? Onko lastenhuoneeseen tulossa muita värejä kuin mustavalkoista? Tarkoitus ei todellakaan ollut kritisoida, haluan kuulla mielipiteesi kun itsellä kodissa värit ovat kaikki kaikessa kotoisan tunnelman luomiseksi :)?

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:55h, 22 syyskuu Vastaa

   On meillä mustavalkoisen lisäksi myös harmaata ja Danielin huoneeseen tulee vaaleansinistä :) Me tykätään molemmat mustavalkoisesta + harmaasta ja sellaisesta pelkistetystä tyylistä, joten me koetaan tämä kaikista kotoisammaksi. Se on vähän makuasia – toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta. Tärkeintä, että koti on jokaisella sellainen missä itse viihtyy :)

   • Avatar
    NK
    Posted at 14:39h, 24 syyskuu Vastaa

    Mielestäni lastenhuone voi huoletta olla sisustukseltaan ”väritön”, ajan kanssa leluista tulee aivan varmasti väriä ihan migreeniin asti :D

    • Saija
     Saija
     Posted at 15:34h, 24 syyskuu Vastaa

     Tuo on kyllä täysin totta! Sitten siinä jo unohtuu, että mitkä värit sisustuksessa on alunperin ollut edes :-D

 • Avatar
  ida ihana
  Posted at 21:32h, 21 syyskuu Vastaa

  Mun mielestä noi Marimekon astiat on tosi tyylikkäitä :) Ihastuin niihin kulhoihin myös, kun sain syödä lohibowliani sellaisesta sushibar & winessa. Siitä ja muusta lisää blogissani: https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:57h, 22 syyskuu Vastaa

   Ihana kuulla, että sä kans pidät niistä :) Ne on kyllä tyylikkäitä ja samaan aikaan ajattomia! Oi oonkin katsonut, että siellä käytetään niitä – hyvä valinta ravintolalta :p

 • Avatar
  Minna
  Posted at 11:47h, 22 syyskuu Vastaa

  Tuollainen samantyylinen keinutuoli (tosin mustana) tuli vastaan Veke-nimisen huonekaluliikkeen nettisivuilla. Sivuilla tuli vastaan myös kuva teidän kodin keittiöstä, joten liike taitaa olla sinulle jo ennestään tuttu:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:44h, 24 syyskuu Vastaa

   Joo on tuttu liike, täytyykin käydä katsomassa se :) Kiitos sulle paljon vinkistä! Näistä on suuri apu <3

Post A Comment