Kooste kesän viimeisistä

Huomenta  Pikkuinen meni juuri päikkäreille, joten mä otan tähän väliin hetken omaa ”blogiaikaa”. Suunnittelen täällä tämän viikon postauksia ja ajattelin heittää heti tähän maanantaille paljon tykätyn asukoosteen. Kalenterin mukaan nyt on virallisesti syksy, joten aika kurkistaa viimeisiin kesäasuihin ennen tulevia syysasuja (joiden kuvaamisesta oon niin innoissani!). Toki juuri telkkarissa pyörineen sääennusteen mukaan päästään nauttimaan pienistä kesän tuntemuksista vielä kerran, kun pieni helleaalto saapuu Suomeen. En varmaan silti mitään kesämekkoa enää pue päälle, mutta en pistä yhtään pahitteeksi nauttia aurinkoisista syyspäivistä ;-) Nyt kuitenkin niihin asuihin…

PS. Onko ok jo ikävöidä tuota masua?!

Mikä tai mitkä näistä asuista nousi sun suosikiksi? Jos mun täytyy sanoa omat lempparit niin ne on numerot 4 ja 6.

louis vuitton pochette metis

1.  Hempeää vaaleanpunaista (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

reebok tuotteet

2. Astetta rennompi asu (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

punainen mekko

3. Helppo ja monikäyttöinen kietaisumekko (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

IDKUVA

4. Suosikkifarkkushortseissa (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

raskausmekot

5. Näyttävä maksimekko (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

levis t-paidat

6. Melkein syysasu (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

na-kd kukkamekot

7. Vaaleanpunaista päästä varpaisiin (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)


14 Responses to “Kooste kesän viimeisistä”

 1. Avatar Annika sanoo:

  4 ja 7 on mun lempparit

 2. Avatar -mimmu sanoo:

  Suosikit ovat numerot 6 ja 5 :)

 3. Avatar Hemppe sanoo:

  Ihania asuja, mä tykkään sun tyylistäs tosi paljon! <3 Mun lempparit on numerot 6 ja 7. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä oli niin kiva kuulla, kiitos hirmuisesti <3 Tuo numero 6 näyttäisi olevan monen suosikki :)!

 4. Avatar H sanoo:

  Hei! Voisitko kirjoittaa uudestaan miten unipesä on ollut teillä nyt käytössä? Oletko kuullut että jossain maissa ne ovat kiellettyjä? Eli kerro ihmeessä omia kokemuksiasi uudemman kerran siitä, oletko kokenut unipesän käytännössä hyödylliseksi ja oletko nukuttanut siinä ihan yöuniakin?

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa! Joo kyllä voin jossain postauksessa kertoa aiheesta lisää :) Kyllä oon kuullut ja olin alunperin sitä mieltä, että me ei sitä tarvita, mutta nyt kun se on ollut käytössä niin oon onnellinen että se löytyy meiltä :)!

 5. Avatar Petra sanoo:

  Minun suosikkejani ovat 4 ja 5. Tuo 4. asun kietaisumekko näyttää todella kivalta, varsinkin sinun vauvamasusi kanssa.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Petra kommentistasi <3 Tuo kietaisumekko oli kyllä kesän yksi suosikkimekoista! Se meni niin kivasti masun kanssa ja monikäyttöisyyden vuoksi ensi kesänä ilman sitä :)

 6. Avatar Sara sanoo:

  Sun tän kesän asut on kaikki ollut niin ihania että vaikea valita tiettyjä lemppareita :D Sulla on tosi kivoja kesämekkoja jotka näyttää niin hyvältä vauvamasun kanssa ja noi vaunukuvat on kans ihania

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö <3 Voi kiitos kovasti Sara näistä sanoista :) Nuo kesämekot oli kyllä pelastus loppuraskaudessa, kun ne oli niin helppoja käyttää ja meni monessa eri tilanteessa :p

 7. Avatar Ellunen sanoo:

  6 ja 7 on lempparit :)
  Oon jo piiitkään seurannut blogiasi, mutta oon niin huono kommentoimaan. Ihana blogi ja innostuin vaan enemmän kun tänne saatiin vauva-aiheisiakin postauksia. Itselläkin poika, joka tosin täyttää kohta 1 v. <3 Nauttikaa vauva-ajasta, nyt sen todellakin ymmärtää, kuinka älyttömän nopeasti se meneekään.

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä sun löytäneen parikin eri suosikkia :) Voi kuinka ihana kuulla tällainen kommentti! Piristit niin paljon mun päivää <3 Kiva, että siellä ruudun toisella puolella on muitakin äitejä ja tällainen palaute innostaa kirjoittelemaan lisää vauva-aiheesta :) Joo tuntuu, että tämä ensimmäinen kuukausi meni kuin yhdessä silmän räpäyksessä. Ne kasvaa niin nopeasti <3

Kommentoi