Shoppailuja uuteen kotiin

Heii ja ihanaa alkavaa viikonloppua  Mulla olisi tänä viikonloppuna suunnitelmissa tehdä kotiin kunnon siivous, hakea pari sisustukseen liittyvää pakettia ja järjestellä vähän lisää paikkoja. Viime viikolla hankittiin sohvapöytä, sängynpääty, uusi iso telkkari (Tatun suurin toive ”sisustuksen” suhteen, haha :D) ja työpöytä. Eli aika valmista alkaa pian olla! Ootte paljon pyytänyt kuvia kesken eräisestä kodista eikä vain täysin valmiista, joten päätin nyt esitellä näitä uusimpia hankintoja sekä hieman kertoa jos kuvasta puuttuu vielä joku suunniteltu hankinta. Toivottavasti pidätte postauksesta!

IDKUVA

Yöpöydät & pinnasänky – Ikea

Oli niin ihanaa saada isomman asunnon myötä makuuhuone ihan vaan ”makkarikäyttöön”… Tarkoitan tällä sitä, kun edellisessä asunnossa makkari toimi nukkumispaikan lisäksi työ- ja meikkauspisteenä. Nyt ne on aivan erikseen, jes! Ja tällä kertaa saatiin myös molemmat omat yöpöydät – luksusta sekin. Löydettiin meidän korkeaan sänkyyn sopivat yöpöydät Ikean uutuustuotteiden joukosta ja hintaa näillä oli noin 60€/kpl. Vielä pitäisi löytää pöydille tai seinään jotkut valaisimet kummankin puolelle. Ikeasta on myös hankittu pikkuisen pinnasänky, joka vilahtaa vähän kuvan alareunassa.

sängynpääty

Sängynpääty Ellos (mainoslinkki) | Tyynynpäälliset H&M Home

Löysin myös aivan täydellisen päädyn meidän sänkyyn aivan sattumalta. Se toi sänkyyn heti sen kaivattua ryhtiä ja valkoiseen seinään kontrastia. Hintaa oli 139€. Pilkulliset tyynynpäälliset löytyi H&M:ltä hintaan 7,99€/kpl.

h&m home matto

Matto – H&M Home

Makuuhuoneessa on sängyn vieressä korkeat peilikaapit, jotka on kokonaan Tatun vaatteille. Edellisessä kämpässä hänellä oli yksi pieni kaappi koko asunnosta, joten nyt tilaa on triplaten enemmän :D Kaappien eteen ostin mustavalkoisen kuvioidun maton hintaan 29,99€. PS. Bongatkaa kuvasta innokas kuvissa poseeraaja, heh.

puutarhatuoli kuppi

Tuoli – Veken Kaluste (saatu)

Terassi meillä on koko asunnon levyinen ja muuton aikaan jokainen taloyhtiön asukas sai itse päättää, että ostaako siihen myös lasitukset. Me päätettiin ostaa ja se oli kyllä ihan paras päätös! Ostettiin sinne myös terassimattoa, joka lämmittää jalkoja kivasti syysiltoina. Nyt terassi on kuin yksi lisähuone. Esittelen sen paremmin tulevassa mahdollisessa koko asunnon esittelyssä, mutta voisin nyt esitellä sen uutuudet. Joita on muun muassa Veken Kaluste-verkkokaupasta löytynyt upea musta puutarhatuoli. Osa teistä saattaa muistaa, kun haaveilin tästä jo viime kesänä. Silloin ei löytynyt oikeanlaista, mutta hyvää kannatti odottaa. Tässä on todella hyvä istua!

kukkalaatikot

Kukkalaatikot – Veken Kaluste (saatu)

Niin etu- kuin takaterassille saapui myös nämä kauniit mustat kukkalaatikot. Mun mielestä nämä ovat todella tyylikkäitä ja kiva tapa tuoda kukat esille. Ainoa ongelma vaan on ne itse kukat, hehe. Kesäkukkia en näin loppukesästä enää viitsinyt ostaa, mutta joitain syyskukkia täytyisi löytää. Jos teillä on vinkata, mitä kukkia näihin voisi laittaa niin kertokaa ihmeessä.

ruokailuryhmä terassi

Pöytä – Prisma | Tuolit – Stemma

Terassilta löytyy samoja juttuja kuin vanhaltakin kämpiltä; sohva, riipputuoli, grilli yms. Mutta nyt, kun täällä on huomattavasti isompi terassi niin saatiin myös ruokailuryhmä mahtumaan toiseen päähän terassia. Tässä on kesän aikana tullut niin herkuteltu grilliruualla kuin kahviteltua vieraiden kanssa.

fokus tarjotin

 

Pyöreä pöytä – Stemma | Tarjotin – Marimekko

Olohuoneeseen ensimmäinen hankinta oli uusi sohva, joka lähti hieman ennen muuttoa Ikeasta mukaan. Ollaan saatu hankittua tänne myös pyöreä sohvapöytä joka löytyi sattumalta Stemman alennusmyynneistä. Pöytä oli jo varastosta loppu, mutta he päättivät myydä meille mallikappaleen vain 40€ hintaan. Siinä oli hieman oranssiin taittuvan puun väriset jalat, jotka maalattiin mattavalkoisella. Pöydän päälle paikkansa löysi Marimekon tarjotin, joka löytyi myös tarjouksesta. Sen päälle ajattelin laittaa kynttilöitä syysiltoja varten sekä mahdollisesti aina silloin tällöin tuoreita kukkia!

marimekko tarjotin

Hylly – String | Tarjotin – Marimekko (mainoslinkki)

Meiltä löytyy myös toinen Marimekon tarjotin – samassa värissä, mutta eri kuosissa ja pienemmän kokoisena. Tämä toinen on saanut paikkansa keittiön pöydän päältä String-hyllystä. Molemmat tarjottimet on ostettu Tuurista Keskiseltä, isompi oli 45€ ja pienempi 30€.

h&m home sisustus

Tyynynpäälliset – H&M Home

Sohva on saanut kaverikseen uudet tyynynpäälliset, jotka tilasin H&M:n Home-puolelta 14,99€ kappalehintaan. Nämä on ihan käsittämättömän pehmeät! Ja toisella puolella värit ovat eri päin eli tarvittaessa olkkarin ilmettä saa muutettua vaihtamalla vain puolen, mikä on esillä. Ei muuten varmaan ole epäilystäkään mikä on mun suosikkikauppa pienissä sisustushankinnoissa ;-)

ikea vittsjö

Lasihyllykkö – Ikea

Keittiötä vastapäätä ostettiin mun kauan haaveilemani Ikean lasihyllykkö, jonka hintaa en nyt valitettavasti muista… Siihen eksyvät koriste-esineet ovat vielä hakusessa, mutta hyllykön päälle ostettiin Jyskistä musta iso metallinen peili. Mietittiin tähän aluksi valkoista, mutta kyllä musta oli huomattavasti parempi valinta. Tämä oli 59,90€.

Mitäs mieltä ootte näistä hankinnoista? Onko joku erityisesti sun suosikki?

18 Comments
 • Avatar
  Greta
  Posted at 09:06h, 01 syyskuu Vastaa

  Ihanalta näyttää teidän sisustus! Noista syyskukista itse ajattelin hankkia hopealankaa ja syklaameja tai Kanervan seuraksi. Se hopealanka on mielestäni nätti ja sopii hyvin moderninpaan tyyliin. Siinä ei siis ole kukkia, mutta on itsessään hieno kasvi

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:48h, 01 syyskuu Vastaa

   Voi kiitos paljon :) Ja mahtavaa, kun vinkkasit kukista! Täytyy tutustua tuohon hopealankaan paremmin, mutta se kuulostaa kyllä jo nimensä perusteella kivalta :p

 • Avatar
  Marine
  Posted at 18:01h, 01 syyskuu Vastaa

  Tosi kivat noi yöpöydät, ihanan kevyet ja ilmavat. Voisi olla vaihtoehtona myös meille jossain kohtaa jos vanhat alkaa kyllästyttää. Lasihyllyä myös meille haaveilen, vielä ei ole vaan paikkaa löytynyt. Muutenkin teidän sisustus ihana ja raikas.

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:36h, 01 syyskuu Vastaa

   Juuri tuosta keveydestä ja ilmavuudesta mäki tykkään älyttömästi :) Iso suositus näille laadunkin puolesta! Toivottavasti teiltä löytyy paikka lasihyllykölle, se on aivan ihana <3 Kiitos sulle kommentistasi :)

 • Avatar
  Nandu
  Posted at 19:15h, 01 syyskuu Vastaa

  Teidän sisutus näyttää ihanan selkeältä ja rauhalliselta! Veken kalusteen puutarhatuolista tuli minun suosikkini:)

  Minä suosittelen hopealangan lisäksi erilaisia koristeheiniä ja saroja joita löytyy esim. upean pronssin värisinä! Ne kestää nättinä koko talvenkin ja on myöskin vähän modernimpia. Samaten marjakanervat (pernettia)on ylisöpöjä.

  p.s Onnea uuteen kotiin!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:24h, 03 syyskuu Vastaa

   Kiitos hurjan paljon :) Juuri tuolta sisustus myös ”tuntuu”. Ollaan viihdytty täällä niin hyvin <3 Ilo kuulla sun pitävän Veken puutarhatuolista - se on kyllä kiva ja niin hyvä istua. Kiitos myös kukkavinkeistä, täytyy tutustua noihin kaikkiin tarkemmin. Varsinkin koristeheinät herätti heti mun mielenkiinnon :p

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 08:29h, 02 syyskuu Vastaa

  Saako tota sohvapöytää enää?

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:58h, 02 syyskuu Vastaa

   Se oli poistunut malli ja ainakin Seinäjoelta loppui nyt kokonaan, kun vietiin mallikappale. Mutta joissakin Stemman myymälöissä saattaa olla vielä varastoissa tätä :)

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 12:59h, 02 syyskuu Vastaa

  Sohvapöytä ja ikean yöpöydät suosikkeja :) kauniilta näyttää:(

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:55h, 02 syyskuu Vastaa

   Kiitoksia Suvi! Ja ihana kuulla, että juuri nuo tuotteet ovat sun mieleen :)

 • Avatar
  Ronja
  Posted at 16:43h, 02 syyskuu Vastaa

  Moi! Pitäisikö myös saadut tuotteet merkitä selkeästi kaupallisena yhteistyönä? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:52h, 02 syyskuu Vastaa

   Heippa Ronja! Ei tarvitse, eri asia toki olisi jos niiden mainostamisesta olisi saanut rahallisen korvauksen mutta mä en ole saanut niin tuo merkintä on oikein :) Tässä vielä virallinen ohjeistus:

   ”Saadut tuotelahjat tulee merkitä selvästi saaduiksi kaikissa kanavissa. Kuluttaja-asiamiehen linjauksen mukaan riittäviä tunnisteita tuotteen arvioinnin yhteydessä ovat:
   –       Saatu blogin kautta yritykseltä X
   
-       Sain tuotteen lahjaksi/ilmaiseksi/arvioitavaksi/lainaan yritykseltä X

   –       Tuote on arvioitu yhteistyössä yrityksen X kanssa
   Nämä kerrotaan tuotteen arvioinnin tai esittelyn yhteydessä esim. suluissa tai ✱-viittauksella.
   Tuotteesta kirjoitettaessa viittaus markkinoivaan yritykseen on tehtävä joka kerta, kun tuote mainitaan tai se liittyy muuten olennaisesti julkaisuun. Riittävää ei ole, että asiasta on mainittu aikaisemmissa julkaisuissa.” 

   • Avatar
    Ronja
    Posted at 19:46h, 09 syyskuu Vastaa

    Kiitos asiallisesta vastauksesta! :)

 • Avatar
  Katri
  Posted at 13:00h, 03 syyskuu Vastaa

  Osta muutama kaverva ne kestävät kuivaa ja kylmää eli menevät läpi talven

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:01h, 03 syyskuu Vastaa

   Tuo voisi olla hyvä idea, kiitos Katri! Mitä kauemmin kukat kestäisivät niin sitä parempi se olisi :)

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 13:29h, 03 syyskuu Vastaa

  Ihana sisustus! Pitäisi kans saada tätä uutta kämppää sisustettua, niin tästä sai kivasti ideoita myös omaan kämppään. :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:01h, 03 syyskuu Vastaa

   Kiitos hirmuisesti :) Oi kuulostaa kivalta, oman kämpän sisustaminen on kyllä kivaa ja varsinkin näin syksyn alkaessa tulee kova sisustuskuume. Ihana kuulla, että sait tästä ideoita :) xx

 • Kodin (sisustus)ostoslista - Saijis
  Posted at 18:10h, 20 syyskuu Vastaa

  […] edellisessä sisustuspostauksessa mainitsin niin meidän uudesta kodista ei puutu enää mitään kovin suuria hankintoja vaan nyt […]

Post A Comment