”Välikausiasu”

ruutubleiseri

levis t-paita

IDKUVA

sandaalit bianco

ruutubleiseri asu

daniel wellington kello valkoinen

bleiseri asu

Blazer Here | T-shirt Here | Jeans Here | Shoes Here (adlinks)

Eletään niitä päiviä ja viikkoja, jolloin ei oikein tiedä että olisko vielä kesä vai ollaanko jo pikkuhiljaa siirrytty syksyyn. Kalenteri liputtaa kesän puolesta, mutta ulkona sää sanoo toista. Nämä ovat myös niitä aikoja, jolloin ei tiedä miten sitä pukeutuisi… Mun tämän päivän asusta löytyykin jo syksyisiä juttuja, kuten uusi upea bleiseri mutta myös ripaus kesää t-paidan ja sandaalien muodossa. Nimesin asun välikausiasuksi, haha. Noh oli mikä oli niin tykkään tästä erityisen paljon, varsinkin tuo bleiseri on mun mieleen. Niin monikäyttöinen ja pehmeämpää kangasta kuin mitä osasin edes odottaa!

Syksyn lähestyminen näkyy myös pienessä hiuskriisissä. Käytin lähes koko kesän pidennyksiä, mutta nyt oon pitänyt taukoa niistä monen monta viikkoa. Sinä aikana oon huomannut omien hiusten kasvaneen huomattavasti, joten oon kokeillut laittaa niitä eri tavoilla. Näin suoristettuina ne näyttää kivalta, mutta en tiedä onko pituus silti yhtään mun mieleen. Haha, naisten ikuiset ongelmat :D

Pukeudutteko te jo syksyisesti? Kertokaa ihmeessä myös mitäs pidätte tästä asusta?

28 Responses to “”Välikausiasu””

 1. Avatar Suvi sanoo:

  Ihanan tyylikäs asu! Helpoilla vaatteilla saa tyylikkään, ei aina vaadi erikoisia asusteita tai muuta! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kuinka kivasti sanottu, kiitos paljon Suvi <3 Joo usein vähemmän on enemmän :)!

 2. Avatar Annika sanoo:

  Kiva asu! Ja samaistun, on hankala valita vaatteita tähän vuodenaikaan ja sit kun on aamulla kylmä esim.5 ja sit myöhemmin päiväl voi olla 18 lämpöä:D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia Annika :) Nojoo sanos muuta! Niin hankalaa aikaa ja just nyt pitäisi osata pukea oikein, että välttyisi mahdolliselta syysflunssalta ja vilustumiselta :D

 3. Avatar Anna sanoo:

  Tosi kiva tukka! Ihanan freesi. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kivasta kommentista Anna! Tämä ilahduttaa hiuskriisin aikana suuresti :p

 4. Avatar Roosa sanoo:

  Ihanan simppeli ja tyylikäs asu!

  Saisinko kysyä, miten olet suojannut ja hoitanut YSL:n shopperia? Oma laukkuni nimittäin saapui juuri minulle ja nyt pohdin, miten suojata se, jotta laukku säilyisi kauniina mahdollisimman pitkään.

  Kivaa ja vauvantuoksuista syksyä teidän perheelle!

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitti kovasti :) En ole suojannut mitenkään! Selvitin silloin, kun ostin sen että siihen on laitettu suoraan tehtaalla suojausaineet eli jos jotain vikaa pinnassa ilmenee niin saa olla suoraan yhteydessä YSL:ään. Tämän vuoksi oonkin ihan huoletta kantanut sitä vesisateessa yms. yhtään varomatta ja hyvänä on pysynyt nämä 1,5 vuotta :)

 5. Avatar Nimetön sanoo:

  Tarttuuko noihin housuihin helposti karvat? :) mistä noita puseroita saa?

  • Saija Saija sanoo:

   Ei tartu! Vaikka meilläkin on koira niin en ole kertaakaan joutunut käyttämään tarraharjaa näiden kanssa :) Voi ne näköjään loppui House of Brandonilta. Kannattaa kuitenkin seurailla sivuja, jos niitä tulisi lisää. Mutta oon nähnyt näitä myös Junkyardilla ja Moda Aukialla, joten kannattaa kurkata niistäkin :)!

 6. Avatar Helmi sanoo:

  noi sun hiukset on just täykyn pituiset :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö! Voi kiitos paljon <3 Mikähän siinä on, että sitä ei ole itse ikinä täysin tyytyväinen hiuksiinsa :D

 7. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Tämä on kyllä tosi hankala aika pukeutumisen kannalta. Aamulla jos lähtee ulos niin on joko kylmä tai sopiva, mutta päivällä paahtuu hengiltä :D
  Tyylikäs asu, niin kuin aina <3

  • Saija Saija sanoo:

   Niin on :D Ja just tuo on pahin, kun sää vaihtelee päivän aikana laidasta laitaan! Pitäisi vaihtaa vaatteet aina kellon ajan mukaan, haha. Kiitos ihana kommentista <3 xx

 8. Avatar xod sanoo:

  Just katoin että onpa kiva tukka näissä kuvissa ! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä! Vitsit en tiedä pitäisikö se ”jättää noin” ja lopettaa pidennyksien käytön kokonaan :p

 9. Avatar Cami sanoo:

  Mun on pakko sanoa, etten tykkää tästä asusta yhtään :D Varmaan arvaatkin, että johtuu eniten tuosta bleiseristä, jonka just listasin OUT-osioon. Noista tulee vaan jotenkin mieleen kasari tai ysäri ja toivoin, että tämä tyyli olisi sinne jonnekin jäänyt. Jos heivaat bleiserin pois, niin sitten kyllä kelpaisi <3

  Nää on kyllä just niin ärsyttäviä aikoja, kun aamulla on kylmä ja iltapäivällä melkeimpä jopa kuuma niin ei tiedä miten itse pukeutuisi saati miten pukisi lapsen päiväkotiin. Voi apua, kohta saat säkin opetella sen jalon taidon! Viime vuosi oli vielä helppo, kun lapsi kulki vaunukopassa, mutta nyt kun lapsi touhuaa itsenäisesti pihalla, on muuten melko vaikea homma!

  • Saija Saija sanoo:

   Haha joo mä ajattelinkin, että sä et varmaan erityisemmin pidä tästä lookista kun katsoin sun in & out-postauksen aikaisemmin :D Mutta kiva kuulla, että ilman bleiseriä kelpaisi! Tämä on kyllä hankalaa aikaa ja mä ainakin pelkään saavani kylmää, kun ei tiedä miten pukeutuisi. Hei joo varmasti, nyt varmaan pitää kiirettä lapsen kanssa ihan eri tavalla. Täytyy nauttia tästä ajasta, kun aivan pian se on mullakin edessä :-D

 10. Avatar sofia sanoo:

  Tosi kiva ja ihanan syksyinen asukokonaisuus :)!

 11. Avatar Nimetön sanoo:

  Ja että sinäkö äsken synnytit? no ei uskois! kiva asu!

 12. Avatar Emma sanoo:

  Miten usein käytät suoristusrautaa/kiharrinta? Ja käytätkö vielä niitä OGX shampoita ja öljyjä, vai mitä tuotteita käytät? Entä pesetkö hiukset miten usein? Tosi ihanat ja terveen näköset hiukset sulla! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Todella harvoin nykyään, noin kerran viikossa tai joskus menee pidempikin väli :) Hiukset pesen 2-3 kertaa viikossa ja joo käytän OGX:n tuotteita. Tällä hetkellä on käytössä heidän Shea soft & smooth-sarjan tuotteet. Varsinkin sen sarjan hoitoaine on super tehokas! Voi kiitos paljon :) xx

 13. Avatar Noora sanoo:

  Wau, näytät upeelta! Oot toipunut raskaudesta ja leikkauksesta todella hyvin (ja nopeesti!). Tai siis ainakin ulkoisesti näyttää siltä, miten oot itse voinut? :) Onko leikkaushaava parantunut hyvin? Oothan päässyt puhumaan synnytyksestä ammattilaisen kanssa? Varmasti traumaattinen kokemus kaiken kaikkiaan. Tsemppiä kovasti asian käsittelyyn

  Oon itsekin parhaillaan raskaana (ihan alkuvaiheessa tosin vasta), ja jännittää mahdollinen sektio. Tuli tässä mieleen sellainenkin hassu kysymys… Kasvoiko sulla rinnat raskauden/nyt imetyksen aikana paljon? Anteeksi jos on liian henkilökohtainen kysymys, ei oo pakko vastata! Oon itse hyvin samankokoinen kuin sinä, enkä haluaisi mitään mahdottoman kokosia rintoja… Toki onhan se aina yksilöllistä.

  Sun blogia on ollut niin ihana seurata ihan sieltä sun ekoista postauksista saakka, ja täytyy myöntää että jännitin mukana kun sun laskettu aika lähestyi… Vauvauutiselle taisin tirauttaa pari kyyneltäkin, tuli niin onnellinen olo sun ja Tatun puolesta :’)

  Innolla lueskelen jatkossakin sun postauksia, niin vauva-aiheisia kuin muitakin. Kiitos kun oot pitänyt blogin sellaisena ”tavallisen elämän makuisena”, vaikka tämä onkin sulle nykyään myös työ. Tarkoitan siis sitä, että kirjoitat ihan tavallisista, monesti hyvin samaistuttavista jutuista etkä yritä ylläpitää mitään täydellisen elämän kulissia. Yhteistyöpostauksiakin on, mutta nekin on toteutettu hyvällä maulla eikä yli-innokkaasti tyrkyttäen ja hehkuttaen milloin mitäkin tuotetta.

  Oho, kylläpäs tämä mun kommentti venähti pitkäksi, sori Tiivistettynä: kiitos ihanasta, helppolukuisesta ja symppiksestä blogista! Vaikutat todella rennolta tyypiltä Kaikkea hyvää teille, koko pienelle perheelle, ja ihanaa syksyä!

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos tuhannesti! Niin ihanaa saada tällainen kommentti <3 Ja ei haittaa yhtään, että venähti pitkäksi vaan päinvastoin :p Joo oon palautunut yllättävän hyvin, leikkaus on vain muisto enää. Leikkaushaava on parantunut lähes kokonaan ja enää ei ole minkäänlaisia kipuja liikkuessa. Joo oon puhunut synnytyksestä neuvolan henkilökunnan kanssa ja pian tilanteessa mukana ollut kätilö soittaa vielä mulle niin jutellaan lisää. Niin kiva kuulla, että siellä on kans pikkuinen tulossa - paljon onnea <3 Ei kannata jännittää sektiota, mulla kokemukset siitä on ainakin tosi positiiviset :) Niin positiiviset, että ei olisi mitään ongelmaa jos joskus tulevaisuudessakin tulisi sektio.

   Rinnat on kasvanut melko paljonkin :) Aluksi hieman raskauden aikana, mutta nyt imettäessä vielä lisää. Toki nyt, kun maidontuotanto on hieman tasaantunut niin ne ei ole enää niin jättimäiset, haha. Mulla on käytössä yhden koon suuremmat imetysliivit.

   Tulee niin hyvä mieli, kun kuulee teidän ilahtuneen vauvauutisista ja seuranneen tätä vauvamatkaa mukana. Ja mahtavaa, että oot tuota mieltä postauksista ja koko blogista. Haluan nimenomaan pitää täällä sellaisen "tavallisuuden" ja normaalin elämän näkymisen. Kiitos hirmu paljon vielä ja tsemppiä sinne odotukseen :) xx

 14. […] 6. Melkein syysasu (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Kommentoi