IN & OUT // Loppukesän trendit

Aletaan olla siinä pisteessä, että tämän kuun IN & OUT-postaukseen pääsee mukaan niin kesän viimeisiä trendejä kuin syksyn uutuuksia. Odotan kyllä innolla, että uuden vuodenajan muoti- ja sisustusjutut ilmestyy kunnolla esille niin pääsen tulevissa osissa listaamaan omia mielipiteitäni niistä! Mutta tässä tämän hetken kooste:

IDKUVA

Bleiserimekot

Tänä kesänä on näkynyt, jos minkälaista mekkotrendiä ja varmaan yhtenä uusimpana on nämä kauniit bleiserimekot. Tietysti näissäkin on monia erilaisia malleja, mutta tällaiset suoralinjaiset naiselliset mallit on just eikä melkein mun makuun! Kuva 1 & 2.

marimekko puff rahi

Marimekko Puffi-istuintyyny

Musta on tullut totaalinen Marimekko-fani, nimittäin tänne uuteen kotiin tekisi mieli ostaa vaikka mitä heiltä. Syksyn uudesta mallistosta löytyi yllätys yllätys toinen toistaan kivempia juttuja! Olisin voinut listata melkein koko malliston tähän, mutta halusin antaa erityismaininnan tälle upealle rahille/istuintyynylle. Tämä näyttäisi Tiiliskivi-kankaisena upealta olohuoneessa! Kuva 1 & 2.

sukkalenkkarit

”Sukkalenkkarit”

Viralliselta nimeltään ilmeisesti muotoon ommellut lenkkarit, mutta helpompi sanoa vain sukkalenkkareiksi. Mä tunnetusti rakastan lenkkareita (tai no kenkiä ylipäätänsä) ja ehkä siitä syystä ihastuin näihin heti! Okei uskon helppoudella ja mukavuudella olevan myös osuutta asiaan ;-) Kuvissa näkyvät kalliit designmallit, joita en itse ostaisi mut ehkä joltain edullisemmalta merkiltä vastaavanlaiset voisi olla kivat. Kuva 1 & 2.

samettihousut

Samettihousut

En tiedä luokitellaanko tämä kuluvan loppukesän vai alkavan syksyn trendiksi… Veikkaan jälkimmäistä! Noh joka tapauksesa trendi ei ole ihan mun juttu, oli housuissa sitten leveät tai kireät lahkeet. Kuva 1 & 2.

hiusklipsit

Hiusklipsit

Nämä, jos mitkä tuo palavasti mieleen lapsuuden! Halusin pitää pitkää tukkaa kiinni vain sen takia, että sain käyttää näitä cooleja hiusklipsejä. Näistä on muodostumassa suuri hitti tänä syksynä (ainakin verkkokauppojen laajan valikoiman perusteella), mutta mä taidan käyttää silti vain normi ponnareita. Sain näistä tarpeekseni nuorempana, haha. Kuva 1 & 2.

polvipituiset shortsit

Polvipituiset shortsit

Toiset housut on nämä polvipituiset ”pyöräilyshortsit”, joita osa on saattanut bongata tänä kesänä festareilta ja Instagramista. Tämä trendi on alunperin lähtöisin Kardashianien siskoksilta eli nyt shortsit eivät ole lyhyet vaan pitkät! Ja mitkä tahansa shortsit; farkkuiset tai kankaiset. Mä oon sen verran lyhyt, että tämä pituus saisi mut näyttämään entistä lyhyemmältä eli sanon omalla kohdallani ei kiitos. Kuva 1 & 2.

Mitäs mieltä te ootte näistä trendeistä? Ootteko yhtään samaa mieltä mun kanssa?

9 Responses to “IN & OUT // Loppukesän trendit”

 1. Avatar Cami sanoo:

  Heh great minds think alike, mäkin julkaisin just tänään pitkästä aikaa IN & OUT-postauksen :D Eipä muuten osunut yhtään samoja meillä näihin!

  Mä näin Zarassa tuollaisen kauniin bleiserimekon vaaleanpunaisena ja sitä pitkään pyörittelin ja hypistelin, mutta sinne se vielä toistaiseksi jäi. Noista kaikista OUT-jutuista oon samaa mieltä ja laittaisin kyllä Marimekon ja sukkalenkkarit myös OUT-puolelle, sillä Marimekosta en tykkää laisinkaan. Mulla on Puman sukkatennarit ja ne on kyllä superhyvät jalassa, mutta jokin niissä tökkii. En oikein tiedä onko ne vaan lenkkarin näköiset kengät eikä niillä ole oikeasti tarkoitus esim lenkkeillä vai mikä niiden oikea tarkoitus on, mutta siis mukavat kyllä on! Harmi, että omani ovat ”valkoiset” ja kuivassa sekä pölyisessä kesäsäässä jo armottoman likaiset heti ensikävelystä lähtien :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mitää eikä :D Vähä mikä sattuma! Täytyykin käydä lukemassa sun versio – nämä on nimittäin mun yksiä suosikkipostauksia. Oi tuo Zaran mekko kuulostaa täydelliseltä, ottaisin itsekin vaaleanpunaisen version jos saisi valita :p Harmi kuulla, että sä et pidä Marimekosta ollenkaan. Mä taas voisin ottaa heiltä vaikka mitä tuotteita :D Joo tuo on noissa sukkalenkkareissa vähän hassua, että aina ei tiedä olisko ne vapaa-ajan käyttöön vai urheiluun. Mutta mielenkiinnosta haluan kyllä kokeilla noita jalkaan, ne näyttää niin mukavilta :D<3

 2. Avatar Nicola sanoo:

  Itse en niin muodista ymmärrä yhtikäs mitään, mutta nuo sukkalenkkarit vaikuttaa todella mielenkiintoisilta. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on kyllä mielenkiintoiset kengät ja vaikka en sellaisia omista niin uskon niiden olevan tosi ”helppokäyttöiset”, kun kengät saa vain vetää jalkaan. Ja ne istuu kivasti myös nilkan kohdasta :)!

 3. Avatar Helmi sanoo:

  Tälläkertaa olen in- kohdista täysin samaa mieltä mutta out-kohdasta olen samaa mieltä vain samettihousujen kans ;) Etenkin klipsit, en tiedä ovatko ne hienot mutta ai että kun ovat käytännöllisiä pitkien hiusten kanssa! Se ainainen ongelma kun haluaisi pitää hiukset auki mutta ovat kokoajan tiellä, niin voi vitsi kun pelastus löytynyt :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että oltiin melkein kaikista kohdista samaa mieltä. Lukuunottamatta muutamaa out-juttua :) Nuo klipsit on kyllä varmasti pelastus tuossa tilanteessa! Nuo on varmasti näppärämpi laittaa paikoilleen kuin jotkut ponnarit yms. Kiitos sulle Helmi kommentista :) xx

 4. Avatar Hemppe sanoo:

  Oon samaa mieltä noista out-jutuista, mut laittaisin noi sukkalenkkarit kans sinne. En tiiä, jokin niissä tökkii mulla (haha katotaa vaa parin kk päästä mulla on jalassa sellaset… :D). Bleiserimekko ois ihana! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Hei tosi kiva nähdä meidän olevan näin samaa mieltä :) Haha joo se on hyvin mahdollista! Mullakin käy aina välillä tiettyjen trendijuttujen kans juuri niin :D Nuo bleiserimekot on kyllä niin kauniita <3

 5. […] tuon Marimekon puffi-rahin kanssa. Pohdin sen ostamista loppukesästä saakka (osa varmaan muistaa tämän postauksen). Nyt sitten tämän vuoden puolella vihdoin päätin tilata sen ja melkein heti paketin saapumisen […]

Kommentoi