Heinäkuun suosikit ’18

Vaikka ollaan ylitetty jo reippaasti elokuun puoliväli niin halusin silti tulla jakamaan edelliseltä kuulta kertyneet suosikit, koska nämä on kaikki niin kivoja juttuja etten halua jättää nästä yhtäkään mainitsematta  Mukana on niin vaatteita, juomapulloja (kyllä, luit oikein) kuin kosmetiikkaa. Eli mennään suoraan asiaan!

ideal of sweden

Puhelimen lompakkokotelo – täältä

Mun suosikkimerkki puhelimen ”asusteissa” (voiko näin edes sanoa?) on ehdottomasti i Deal of Sweden ja se tuskin on jäänyt keltään huomaamatta. Haha! Uusi ihastus heidän valikoimastaan on tämä Mayfair Clutch, joka on siis samaan aikaan puhelimen kotelo sekä lompakko. Kätevä esimerkiksi kauppareissulla, kun kotelon sisään saa tarvittavat kortit mukaan! Muistakaa, että koodilla ”saija20” saatte -20 % alennusta kaikista heidän tuotteista.

fila tuotteet

Toppi täältä | Shortsit täältä (alessa!)

Viime kuulla saatiin nauttia mitä upeimmista hellepäivistä ja sitä myötä myös kesävaatteista. Nämä pastellin sävyiset Filan vaatteet on mun suosikit heidän kesämallistosta. Eikö olekin suloisia?

IDKUVA

Hehkutipat – Dermosil

Kesällä ei tullut sen ihmeellisemmin tehtyä mitään meikkihankintoja, koska helteillä suurin osa olisi valunut pitkin poskia pois :D Yhteen juttuun kuitenkin ihastun ja se on nämä hehkutipat. Niin helppo käyttää; muutama tippa kasvoille, vähän levitystä ja hehku on valmis. Näillä tulee huomattavasti luonnollisempi lopputulos kuin puuterimaisesta highlighterista!

emmaljunga vaunut

College täältä | Housut täältä

Sain tästä tummansinisestä setistä paljon kyselyitä ja koska tykkään siitä itsekin älyttömästi niin nostin sen nyt vielä tässä postauksessa esille. Kyseessä on siis Reebokin college ja housut, jotka myydään erikseen mutta näyttää yhdessä super kivalta. Ihan täydellinen rento asu!

ysl huulikiilto

Huulikiilto – YSL

Toinen meikkisuosikki on huulia hoitavia öljyjä sisältävä huulikiilto Yves Saint Laurentilta. Tässä on hieman persikkainen sävy ja kiiltoa tulee juuri sopivasti pehmeällä applikaattorilla. Oon sitä mieltä, että applikaattorilla on merkitsevä rooli lopputuloksen suhteen.

juomapullot

Juomapullot – täältä

Monet teistä tietää, että mä pyrin juomaan päivän aikana paljon vettä. Mutta mulla on kauan ollut sama ongelma nimeltä pullo. Tähän asti oon käyttänyt milloin mitäkin vanhaa limsapulloa, mutta nyt oon löytänyt käytännölliset (ja kauniit) pullot kuljetettavaksi. Nämä Röhnischin pullot ovat lasia ja niissä on kuminen näppärä korkki. Iso iso suositus!

*sisältää mainoslinkkejä


12 Responses to “Heinäkuun suosikit ’18”

 1. Avatar Annika sanoo:

  Ihanat juomapullot! ❤

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa niin samaa mieltä, nuo on niin käytännöllisiä ja kivannäköisiä :)<3

 2. Ihania suosikkeja! Mulla oli myös ennen joku spessu 20 snt panttipullo missä luki pinkillä olet kaunis-ja sitä käytin loputtomasti jonkun vuoden ennenkuin näin vaivaa etsiä kauniimman pullon pitkäaikaisesti. Rehellisesti siistejä juomapulloja ei oo kovin helppoa löytää.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia Katri :) Oi tuo pullo kuulostaa kyllä kauniilta! Ja oon sun kanssa niin samaa mieltä, harva pullo on miellyttävän näköinen silmään. Onneksi nämä löytyi niin nyt voi vaihdella kahden eri pullon välillä, kun molemmat on kivannäköisiä :)!

 3. Avatar Roosa sanoo:

  Minäkin ihastuin noihin juomapulloihin! On alkanu viimeaikoina vähän epäilyttää muovisten juomapullojen terveellisyys niin tuommoinen lasinen olis paljon parempi. Pelottaa vaan että onnistuisin varmaan särkemään sen :D Tuo kukkakuvioinen on kyllä ihana!

  • Saija Saija sanoo:

   Hei joo sama täällä! Oon lukenut parikin uutista lyhyen ajan sisällä noista muovipullojen terveellisyydestä, joten lasipullo on kyllä parempi valinta :) Ja näissä pulloissa on tuossa mustassa kuminen pinta, joten se suojaa hyvin lasia särkymiseltä. Kukkakuvioinen on myös mun lemppari :)<3

 4. Avatar Jenna sanoo:

  Tällaisia koostepostauksia on aina kiva lukea! Itse tykästyin eniten tuohon collegeasuun, voisin itsekin haluta tuollaisen.

  Sulta on varmaan toivottu jo usesasti vauva- ja kotipostauksia, mutta täältä tulee vielä yksi lisää, joka niitä haluaisi lukea :)

  Mukavaa syksyä sulle!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Jee mahtavaa, että sä Jenna pidät näistä :) En voi kuin lämpimästi suositella tuota collegeasua! Niin käytännöllinen ja mukava päällä. Kiitos toiveista, mä toteuttelen näihin liittyviä postauksia enemmän kuin mielelläni :) Ihanaa syksyä myös sulle <3 xx

 5. Avatar Elli sanoo:

  Rakastuin tohon lompakkokoteloon! Harmi vaan että mulla on sellanne puhelin mihin ei saa tollasta! Pitää mennä selvästi puhelin ostoksille päivittämään uudempaan malliin :) Ja ihana myös tuo pinkki/musta juomapullo!

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo lompakkokotelo on niin näppärä, että aivan harmittaa kun en ole tajunnut hankkia sellaista aikaisemmin :D Eikä! Harmi kuulla, että sun puhelimeen ei saa näitä… Toivottavasti sitten seuraavaan puhelimeen saa tai toivotaan, että iDeal of Sweden suunnittelisi kuoria useammille malleille. Mä kans tykkään tuosta juomapullosta, kyllä sitä kantaa enemmän kuin mielellään mukana :p <3

 6. Avatar Cami sanoo:

  iDealin kuoret on munkin uusia suosikkeja, niitä löytyy kokoelmasta nyt jo viidet, hupsista :D Veikkaan ettei myöskään jää noihin jos tulee uusia ihania kuoseja…..

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on kyllä ihan parhaita :) Ohoh sulla on sitten hyvin valinnan varaa! Joo se on niin paha, kun koko ajan tulee uusia ihania kuoseja – ei niitä voi vastustaa :-D

Kommentoi