Moments of Summer

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

farkkushortsit asu

hiusdonitsi

Vielä on kesää jäljellä – näin mä haluan ainakin uskoa koko lopun elokuun ajan. Haluan vielä ikuistaa lisää kesähetkiä, nauttia auringon säteistä kasvoilla ja siinä samalla kerätä D-vitamiinia varastoon talven varalle. Haha en tiedä voiko niin edes tehdä, mutta ainakin voi kuvitella tekevänsä. Voisipa myös kesäfiilistä kerätä talteen, siinä nimittäin on oma taikansa jota tarvisi välillä pimeinä syysiltoina!

daniel wellington

dw kellot

Tämän parhaan vuodenajan kunniaksi klassikko kellomerkki Daniel Wellingtonilla on käynnissä kampanja teemalla ”Moments of Summer”, jossa kellon oston yhteydessä saa rannekorun -50 % alennuksella. Rannekoru korostaa kauniisti kelloa ja yhdessä ne ovat ”täydempi” kokonaisuus, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Moni on saattanut tämän kesän asuista huomata, mikä kello on ollut mun kesän samalla käytetyin sekä pidetyin kellomalli… Vastaus on Daniel Wellingtonin Classic Petite Bondi kello valkoisella nahkarannekkeella sekä kellotaululla. Sen on saattanut bongata mun ranteesta lähes päivittäin! Oon tykännyt erityisesti kellon yksinkertaisuudesta ja monikäyttöisyydestä. Joten voitte vaan kuvitella, kuinka iloinen olin kun näin tästä samaisesta kellomallista ilmestyneen uusi versio; valkoinen ranneke, mutta tällä kertaa musta kellotaulu! Vaikka valkoinen on klassisen kaunis niin joihinkin asuihin tumman puhuva kontrasti sopii paremmin.

IDKUVA

farkkushortsit

Yksinkertainen on kaunista-lause sopii erityisesti kelloihin ja koruihin, sillä niin se menee. Ja jos sulta puuttuu vielä kiva rannekello tai ihastuit tähän uutuusmalliin niin hyödynnä ihmeessä tarjous rannekorusta. Eikä siinä vielä kaikki vaan koodilla ”saijis” saatte lisäksi -15 % alennusta ihan kaikista Daniel Wellingtonin tuotteista. Myös tästä rannekorukamppiksesta!

Mitäs te pidätte tästä uutuuskellosta tai ylipäätänsä koko asusta?

6 Responses to “Moments of Summer”

 1. Nimetön sanoo:

  Mistä hame? :) Miten voit olla jo noin solakka synnytyksen jälkeen :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on itse asiassa shortsit ja löytyvät täältä :) Voi miten kivasti sanottu, kiitos piristyksestä! Kyllä sitä vielä muutama raskauskilo löytyy, mutta pikkuhiljaa alkaa kroppa palautua takaisin normimittoihin :)

 2. Onnistuneet kuvat Todella kaunis asu, selkeästi olet palautunut jo aika hyvin! Ihan toi kello myös mustalla taululla :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia paljon Katri :) Oon kyllä palautunut yllättävän hyvin, leikkauskin on vain muisto enää. Eikö olekin kaunis, tuo musta kellotaulu sopii niin hyvin valkoisen rannekkeen kanssa <3

 3. Annika sanoo:

  Ihana asu ja kello! ❤ Määki uskottelen vielä itelle, et ei kesä oo vielä ohi. Onhan elokuu kesää:D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti sulle paljon <3 Joo ehdottomasti kesää on vielä jäljellä ainakin tämä kuu. Toivotaan, että säät hellii meitä vielä nämä viimeiset kesäviikotkin :)

Kommentoi