Ensimmäiset viikot vauva-arkea

Meidän pikkumies täytti perjantaina kaksi viikkoa, hullua miten nopeasti tämä aika menee! Mutta on kyllä ihana joka päivä seurata hänen kehittymistään ja viettää aikaa yhdessä koko perheen kesken  Tatulla on vielä ensi viikko isyyslomaa, joten sitä voisi keksiä jotain spesiaalia tekemistä vaikka perus vauva-arki on jo itsessään ihan parasta. Ajattelin nyt kertoa vähän, että mitä kaikkea ollaan näiden kuluneiden viikkojen aikana tehty:

unipesä vauvalle

Unipesä* (Raskauskeiju.fi)

– Ollaan saatu nauttia lukuisista eri vieraista lähes päivittäin. On ollut ihana huomata, miten kaikki on innokkaana aina tulossa katsomaan pikkuista.

– Pesty monta koneellista pikkupyykkiä, tehty muutamia ostoksia ja saatu aivan ihania lahjoja. Hänelle menee tällä hetkellä 50 senttiset vaatteet, joita onneksi tuli muutamia ostettua etukäteen vaikka moni aina sanoo ettei niitä tarvita :D

vauvakortit

– Käyty vaunuttelemassa koko perheen voimin. Oon kyllä ainakin tähän mennessä ollut todella tyytyväinen meidän vaunujen mallivalintaan. Ja huomiselle on jo ensimmäiset vaunuttelutreffit sovittuna!

– Saatu kotiin neuvolatädit vierailulle ja pikkumies sai kehuja erityisesti tasaisesti nousevasta painosta. Saadaan antaa hänen nukkua pidempiä pätkiä yöllä, jos hän nukkuu kun painoa tulee niin hyvin.

vimma lastenvaatteet

Lettihousut House of Brandon | Seeprahousut House of Brandon (mainoslinkkejä)

– Suunniteltu ahkerasti ristiäisiä, joita juhlitaan ensi kuulla. Tällä hetkellä on tehtävälistalta kuitattu paikan vuokraus, tarjoilut ja tänään pitäisi vielä lähettää viimeiset kutsut.

– Totuteltu kylpemiseen, voi sitä ihmettelyn määrää ammeessa kun sinne pääsee. Ensimmäisestä kotikylvystä tuli kyllä ihan parasta kuvamateriaalia muistoksi, haha!

vauvakylpy

– Vierailtu vauvakuvauksessa ja meidän poitsu on myös ehdolla valokuvausliikkeen Elokuun Vauvaksi, joten olisinkin iloinen jos haluaisitte käydä antamassa äänenne hänelle TÄÄLLÄ. Äänestys tapahtuu tykkäämällä kuvasta ja tykänneiden kesken arvotaan myös korupalkinto. Kiitos jo etukäteen 

– Liikuttu autolla viime aikoina melkein joka päivä, milloin kauppaan ja milloin mummolaan. Hän selkeästi nauttii autokyydistä! Eikä kyllä äitikään laita pahitteeksi uudella autolla liikkumista ;-)

koukussadesign

– Täytetty lastenkirjaa erilaisilla muistoilla niin raskausajalta kuin ensimmäisiltä päiviltä. Miten kiva sitten hänen ollessa vanhempi palata näihin muistoihin!

Tehty viime hetken huonemuutoksia: vaihdettiin vauvan huone toiseen makkariin ja tällä viikolla Tatu kävi kaverinsa kanssa Ikeasta hakemassa sinne lipaston. Myös kauan odotettu tapetti saapui, joten enää mun täytyy odotella, että joku laittaa sen seinään ;-)

IDKUVA

*saatu


14 Comments
 • Avatar
  Jenni S. | big mamas home
  Posted at 18:42h, 19 elokuu Vastaa

  Nuo ekat viikot ovat kyllä niin parhaita. Mikään ei voita aikaa sen pienen vastasyntyneen kanssa. On se niin spesiaalia. ❤ Toki arki vähän isompien lasten kanssa on myös ihanaa.

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:40h, 19 elokuu Vastaa

   On kyllä ollut aivan ihanaa aikaa <3 Tästä täytyy nyt nauttia täysillä, kun nämä pikkuiset kasvavat niin nopeasti. Parasta on se, kun arki on sellaista mistä nauttii :)

 • Avatar
  Maj
  Posted at 21:26h, 19 elokuu Vastaa

  Aivan ihana ❤️ Hän muistuttaa sinua todella paljon!

  • Saija
   Saija
   Posted at 03:24h, 20 elokuu Vastaa

   Eikö olekin <3 Niin tekee! Todella moni on sanonut samaa ja itsekin huomaan yhtäläisyyksiä ainakin nenässä :)

 • Avatar
  Anni
  Posted at 22:42h, 19 elokuu Vastaa

  Aivan ihania kuvia, onnea vielä koko perheelle!<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 03:23h, 20 elokuu Vastaa

   Voi paljon kiitoksia sulle Anni meiltä kaikilta <3 xx

 • Avatar
  Saijjjja
  Posted at 23:11h, 19 elokuu Vastaa

  Uusi auto? Kiinnostaapa tietää, millaiseen päädyitte! :)
  Onnea, rakkautta ja jaksamista vauva-arkeen <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 03:28h, 20 elokuu Vastaa

   Joo ostettiin valkoinen Volkswagen Passat farmari :) Nyt vauvan tulon myötä tuli tarvetta isommalle autolle. Kiitos hirmu paljon sulle tästä kommentista <3

 • Avatar
  Ida
  Posted at 10:16h, 20 elokuu Vastaa

  Onnea teille! Teidän vauva on kyllä niin suloinen, toki oon sitä mieltä että kaikki vauvat on söpöjä, mutta teidän vauva on jotenkin vielä erityisen kaunis :). Olisi kiva lukea postaus siitä miten raskaus, synnytys, imetys jne. on vaikuttanut sun kroppaan, mitä muutoksia on tapahtunut ja onko kaikki tämä vaikuttanut sun itsetuntoon/kehonkuvaan jollain lailla :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:03h, 20 elokuu Vastaa

   Kiitos paljon Ida meidän molempien puolesta :) Aww ihanasti sanottu! Pikkumiehen puolesta myös kiitos <3 Tämä sun ehdottama postausidea kuulostaa hyvältä. Tähän asiaan liittyen riittäisi kyllä kerrottavaa. Mä laitan tämän sun idean ylös ja laitan toteutukseen :)

 • Avatar
  S
  Posted at 02:31h, 21 elokuu Vastaa

  Siis aivan ihanat noi vauvakuvauksen mustavalkoiset pehmolelut, pakko udella mistä ne on? Veljenpojalle super ihana lahjaidea!

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:27h, 21 elokuu Vastaa

   Ne tulivat suoraan valokuvausfirmalta, joten valitettavasti en osaa sanoa mistä ne on :/ Voisin kyllä kans ottaa mielelläni meidän pikkuiselle ne – oli ne niin suloisia :)!

 • Avatar
  Cami
  Posted at 21:16h, 22 elokuu Vastaa

  Siis voi apua, onko mun ja Even tuosta ajasta jo kohta 1,5 vuotta! Edelleen tuntuu niin kuin se olisi ollut eilen. Tulkaahan pian Helsinkiin vierailulle, niin voidaan pitää ekat mammatreffit <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:38h, 23 elokuu Vastaa

   Siis vitsit, miten nopeasti aika menee :o Tuntuu, että nämä ensimmäiset viikotkin on mennyt jollain pikakelauksella. Joo ehdottomasti, en malta odottaa mammatreffejä <3

Post A Comment