#AIKUISTELUA

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö. OP Nano Kotivakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy

op nano kotivakuutus

Ovi aikuisuuteen tuntuu avautuvan automaattisesti 18-vuotissynttäripäivänä. Kun olet täysi-ikäinen, olet myös tarpeeksi aikuinen huolehtimaan kaikista omista asioista. Näin sitä olettaisi, mutta itsellä se ei ainakaan mennyt niin. Muutettiin Tatun kanssa yhteen ensimmäiseen kotiin heti molempien täytettyä kahdeksantoista. Mä huolehdin suurimmaksi osaksi tarpeellisten ja ei niin tarpeellisten huonekalujen sekä sisustustavaroiden ostosta, vaikka muutossa tulisi tärkeimpänä to do-listalla olla kaikkien käytännön asioiden hoito. Kuten erilaisten liittymien ja kotivakuutuksen ottaminen. Voin kertoa, että siinä meni äkkiä sormi  suuhun, kun joku läheinen kysyi meidän vakuutusasioista. Joita ei käytännössä ollut eli jouduin samantien alkaa soittelemaan vakuutusta meille. Minä, joka en  koskaan edes ole ollut vakuutusyhtiön kanssa tekemisissä. Kaupallisessa yhteistyössä OP Nano Kotivakuutuksen kanssa, kerron miten te voitte päästä helpommalla vakuutuksen hankinnan kanssa kuin mä aikoinaan.

IDKUVA

Vaikka oon jo ollut aikuisuuden iässä reilut kuusi vuotta ja nykyään äiti niin kyllä sitä silti on joissain asioissa edelleen yhtä hukassa kuin nuorena teiniä :D Mutta onneksi vakuutusasiat eivät (enää) kuulu tähän kategoriaan!

Kotivakuutuksen hankkiminen oli meille hetki sitten jälleen ajankohtaista, kun muutettiin tähän uuteen asuntoon. Tällä kertaa se oli hoidettavien juttujen kärkipäässä, koska ensimmäisestä muutosta opin ettei sitä todellakaan kannata unohtaa. Oikeastansa sen tärkeyttä ei voi koskaan korostaa liikaa – sillä kyllähän ne hienot huonekalut ja sisustustavarat tulee olla myös turvattuna. Mä ajattelen vakuutuksista myös niin, että jos sitä ei olisi niin aivan varmasti silloin sattuisi jotain…

op nano

OP Nano Vakuutus on uudenlainen vakuutuspalvelu, jonka suunnittelussa ja rakentamisessa on päällimmäisenä ollut ajatuksena nopeus sekä helppous. Vakuutus soveltuu nykyaikaiseen elämään, se ei sisällä yhtään mitään turhaa vaan kaiken tarpeellisen. Esimerkiksi pitkälti kaiken sen, minkä vuokranantajat vaativat! Voit valita kahdesta eri paketista itsellesi sopivamman: asunto tai asunto + tavarat. OP Nano on helppouden lisäksi myös edullinen valinta, esimerkiksi meidän asuntoon asuntolaajuus on vain 4,01€ kuukaudessa ja osto veloitetaan suoraan maksukortilta.

kotivakuutus

College täältä | Housut täältä (mainoslinkkejä)

Sen hankkimisessa on myös mietitty helppoutta, nimittäin sun ei tarvitse soitella mihinkään numeroihin niin kuin mun täytyi ensimmäisen kodin vakuutusasioissa. OP Nanon saa hankittua näppärästi netistä!

Siihen liittyen mulla onkin teille kiva tarjous, joka kannattaa nyt hyödyntää. Saatte nyt OP Nanon kuukaudeksi testiin täysin ilmaiseksi. Tarjouksen pääsee lunastamaan suoraan TÄSTÄ.


12 Comments
 • Avatar
  Moonika
  Posted at 18:56h, 13 elokuu Vastaa

  Hei! Tätä opn nano vakuutusta oonki miettiny uuteen kotiin, johon muutan ensi kuussa. Kauanko tämä tarjous on voimassa?:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:05h, 13 elokuu Vastaa

   Kiva kuulla, tämä on kyllä todella näppärä vakuutus :) Onnea etukäteen uudesta kodista! Ja mä vielä varmistan, että onko tälle päättymispäivää merkitty mutta en ainakaan etsimisellä löytänyt sellaista eli on varmasti pidempään voimassa. Mutta palailen vielä tähän, kun saan varmuuden asiaan :)!

 • Avatar
  Cami
  Posted at 20:17h, 13 elokuu Vastaa

  Nano onkin harvinaisen tuttu tuote, kun firma on ollut mukana tekemässä toteutusta :D Näppärä konsepti kyllä!

  Ja mitä aikuisuuteen tulee niin vaikka oon 30v, äiti, naimisissa, on asuntolaina yms niin en mä kyllä aina aikuinen ole

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:04h, 16 elokuu Vastaa

   Niinkö! Sehän sattui sitten hyvin :) Meillä kans asuntolaina yms. niin silti ei tunnu olo yhtään ”aikuiselta”. Mä uskon, että ei ihminen voi koskaan olla liian aikuinen. Eikä missään nimessä tarvitsekaan vaan joissain asioissa se on just hyvä ettei ole :p

 • Avatar
  Sade
  Posted at 21:25h, 13 elokuu Vastaa

  Jos ottaa Nanolta matkavakuutuksen, niin lentoturva ei ole voimassa, jos vaikkapa myöhästyy jatkolennolta, ellei vakuutusta ole laitettu voimaan 7 vrk ennen matkalle lähtöä. Ikäviä kokemuksia tästä…

 • Avatar
  Moikka!
  Posted at 23:20h, 13 elokuu Vastaa

  Äitiys sopii sulle! Jotenki tuli hyvä mieli, kun näki ton ensimmäisen kuvan :) välillä eksyn tänne ja hyvä mieli tulee!

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:18h, 14 elokuu Vastaa

   Miten ihanasti sanottu, tämä lämmitti kyllä mieltä todella paljon! Kiitos :) xx

 • Avatar
  Wija
  Posted at 08:32h, 14 elokuu Vastaa

  Miten pitkään tämä on voimassa?

 • Avatar
  xod
  Posted at 12:58h, 15 elokuu Vastaa

  Miten teillä on noin halpa :D Itse asun yksiössä ja sain tuolla laskurilla 8,82 €/kk

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:59h, 16 elokuu Vastaa

   Meillä tuon hintainen on siis asuntolaajuus. Laskutko sillä vai myös niin, että on tavarat mukana :)?

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 18:51h, 15 elokuu Vastaa

  Hieman tutkailtuani tätä vakuutusta, itse en ottaisi. ”Huoneiston osien enimmäiskorvaus on 25 000 euroa. Kun vakuutat myös tavarat, enimmäiskorvaus on yhteinen asunnolle ja tavaroille.” Tämän hetkisessä vakuutuksessani itse huoneiston ja irtaimen arvo on laskettu huomattavasti korkeammaksi ja esim mittavan tulipalon sattuessa tuo 25000 ei todellakaan korvaisi kaikkea. Vuokra-asuntoon varmaan ihan hyvä, kun asunnon omistajalla on kuitenkin oma vakuutuksensa itse asunnon osalta, mutta itse omistusasujana, kun on asunnossa valtava omaisuus kiinni haluan vaikuttaa siihen, minkä summan edestä vakuutus korvaa omaisuuttani, vaikkakin maksaisin siitä vuosittain hieman enemmän.

  En toki ole varma, onko tähän Nanoonkin mahdollista saada korkeammat korvaussummat konttorilla asioidessa.:)

 • Kooste kesän viimeisistä - Saijis Kooste kesän viimeisistä
  Posted at 10:32h, 03 syyskuu Vastaa

  […] 2. Astetta rennompi asu (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Post A Comment