Mustavalkoinen ruokailutila

Kaupallinen yhteistyö: Veken Kaluste/tuolit saatu

Heissan  Nyt voisi olla aika siirtyä vauvakuplasta hetkeksi muihin aiheisiin ja teiltä saamien kommenttien perusteella uskallan väittää tämän aihealueen juttujen olevan jo erittäin tervetulleita. Nimittäin nyt on aika puhua meidän uudesta kodista! Ollaan asuttu tässä nyt reilu kuukausi ja sinä aikana pikkuhiljaa laitettu paikkoja kuntoon. Vielä on paljon tehtävää edessä, kuten mun vaatehuone-tyyppisen ratkaisun toteutus, vauvan huoneen tehosteseinän tapetointi ja muutamien huonekaluostoksien tekeminen. Mutta ai vitsit, että mä tykkään tästä kodista jo nyt ihan älyttömästi! 

veken kaluste

mustavalkoinen tuoli

Ensimmäinen valmistunut paikka täällä on ollut meidän keittiö tai ehkä paremminkin sanottuna meidän ruokailutila, jos tätä voi siksi kutsua. Edellisessä asunnossa meillä oli pyöreä neljän hengen ruokailuryhmä, joka toimi siellä täydellisesti. Nyt, kun neliöitä on enemmän niin haluttiin myös isompi ruokapöytä ja siihen kuusi tuolia. Tulevaisuudessa pöydän päähän tulee vielä pikkuisen syöttötuoli!

Meillä on onneksi Tatun kanssa melko samanlainen sisustusmaku. Lukuisten huonekaluliikkeiden kiertelyn, verkkokauppojen selailun ja inspiskuvien etsimisten jälkeen tiedettiin, millaista pöytää lähdetään tilaan etsimään. Sellainen löytyi melko nopeasti ja onnistuttiin nappaamaan se vielä hyvällä alennuksella. Kun pöytä oli laitettu tilaukseen niin alkoi ruokatuolien metsästys. Mulla oli selkeä idea niistä, mutta tämän kyseisen tuolimallin kohdalla meidän sisustusmaku ei täsmännyt :D Onneksi kuitenkin lopulta löydettiin molempia miellyttävät tuolit, jotka on osoittautunut vielä paremmaksi vaihtoehdoksi kuin alunperin suunnittelemani. Hyvä ettei Tatu ihan kaikkiin mun ideoihin suostu, haha.

valaisin

zara kuppituoli veken kaluste

Päätettiin toteuttaa blogiyhteistyötä Veken Kaluste-nimisen verkkokaupan kanssa meidän uuden kodin tiimoilta. Oon monesti käynyt vierailulla heidän sivuillaan, koska mun mielestä siellä olevat tuotteet on trendikkäästi ”tätä päivää” ja samalla silti ajattomia. Tämä jälkimmäinen varsinkin haluttiin huomioida kalustevalinnoissa, koska en missään nimessä halua olla ostamassa uusia huonekaluja taas hetken päästä…

mustavalkoiset tuolit

kukkakimput kotiinkuljetus

Veken sivuilta tuli bongailtua muutamatkin erilaiset ruokapöydäntuolit, jotka sopisivat niin uuden pöydän kanssa yhteen kuin ylipäätänsä meidän kotiin. Ainoat kriteerit olivat, että niissä on pehmuste valmiina ja että ne ovat joko mustat tai valkoiset. Muutamien potentiaalisten vaihtoehtojen joukosta päädyttiin lopulta tähän Zara kuppituoli-nimiseen malliin. Ja mikä parasta niin näissä yhdistyy nämä kriteereinä olleet molemmat värit!

valkoinen hylly

zara kuppituoli

Ruokaryhmän yläpuolelta löytyy mun aarre eli jo vuosia sitten ostamani Yki Nummen Lokki-valaisin, vierestä seinustalta String-hylly muutamien suosikkiastoiden kera ja pöydän päältä ihanalta Indiedaysin porukalta saapunut kukkalähetys poitsun kunniaksi 

Mitäs mieltä te ootte tästä lopputuloksesta?

17 Responses to “Mustavalkoinen ruokailutila”

 1. Avatar Hanna sanoo:

  Muuten hyvä, mutta valaisinta reilusti alaspäin, oikea korkeus pöydän ja lampun alareunan välillä 60cm.

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö? En ole koskaan kuullutkaan tuollaisesta, mutta täytyy kokeilla laskea ja katsoa miltä näyttää. Veikkaan, että tämä valaisin ei näytä hyvältä niin alhaalla :/

   • Avatar Ida sanoo:

    Haha mun mielestä valaisin näyttää juuri hyvältä ja eikö yleensäkin sisusteta oman maun mukaan ja kukin tyylillään? aivan älyttömän ihanat tuolit

  • Avatar Jenna sanoo:

   Moi! Olin tulossa kommentoimaan samaa, minustakin näyttäisi paremmalta, jos valaisin olisi vähän alempana :) ihanan näköinen koti teillä! Odotan kyllä innolla lisää postauksia kodista

   • Saija Saija sanoo:

    Voi vitsit, nyt on kyllä pakko kokeilla laskea sitä :D Kiitos sulle paljon Jenna! Mukava kuulla, että kotipostaukset ovat tervetulleita :)

  • Avatar Janni sanoo:

   Kiinnitin samaan asiaan huomiota :) Kokeile hieman laskea lokkia! Kaunis ruokailutila teillä <3

 2. Avatar Pia sanoo:

  Eiköhän oikea korkeus ole se mikä asukkaiden silmää eniten miellyttää :)

 3. Avatar Sari sanoo:

  Sama fiilis mulla heti että kaikki muu ok, mutta valaisin aivan liian korkealla! Pöydän ääressä istuessakin parempi tunnelma kun valaisin alempana eikä anna liian ylhäältä vain haljua yleisvaloa.

  • Saija Saija sanoo:

   Me kokeiltiin muuttaa valaisimen korkeutta alemmaksi ja olitte oikeassa! Se on selvästi paremman näköinen eli kiitos vinkeistä :)

 4. Avatar Olivia sanoo:

  Tosi kaunis väritys ja muutenkin nätti sisustus, mutta ootteko ajatelleet laittaa mattoa ruokapöydän alle? Poistaisi vähän ”kolkkoutta” ainakin omasta mielestä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia Olivia :) Ei olla pöydän alle sitä koskaan ajateltu, mutta mahdollisesti pöydän ja saarekkeen väliin tulee joku matto. Vielä ei vaan ole löytynyt sopivaa :)

 5. Kyllä se taitaa olla just niin että vähän alaspäin tuossa ruokapöydällä sitä rohkeasti, jotta lamppu on kauniisti esillä. Todella ihania huonekaluja, nuo tuolit meiltäkin pitäisi omasta mielestäni vaihtaa kokonaan ruokapöytään. Pitää katsoa löytyisikö mitään meille :)

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Mistä pöytä on? :) Hienot on!

 7. Avatar Nimetön sanoo:

  Kiitos vastauksesta :)

 8. […] tuolien selailujen jälkeen päädyttiin Hayn Hee-baarituoleihin. Ne sopii hyvin niin meidän muuhun ruokailuryhmään kuin koko asuntoon. Ja ne on ihan mielettömän tukevat istua, vaikka ulkonäöstä saattaa luulla […]

Kommentoi