Raskauden aiheuttamattamat muutokset hiuksissa

[mittaustagi]Advertisement

Kaupallinen yhteistyö: Biorion

briorin tuotteet

keltainen kukkamekko

Valehtelisin, jos väittäisin ettei raskaus olisi tuonut mukanaan erilaisia muutoksia mun kroppaan. Niin pieniä kuin suuria, niin hyvä kuin huonoja. Ensimmäisenä positiivisista jutuista tulee mieleen kynsien hurjan nopea kasvutahti, ihon sileys (ympäri kroppaa) sekä parantunut vastustuskyky. Yhdeksän kuukauden aikana saapuneita ei niin toivottuja muutoksia näkyy eniten hiuksissa. Raskauden puolivälistä saakka muutokset ovat olleet selkeästi havaittavissa ja huomion on tehnyt myös niin mun läheiset kuin kampaaja.

briorin apteekki

luonnonkukat

Mun hiustenlaatu on selkeästi heittänyt kuperkeikkaa ja muuttunut aivan erilaiseksi kuin aikaisemmin. Raskauteen saakka hius on ollut terveen kiiltävä, mutta kuitenkin hieman mattamainen – minkä ansiosta niitä on ollut suht koht helppo laittaa. Nyt pinta on todella, todella ”liukas” ja siitä huolimatta jostain kohdista se saattaa muuttua todella pörröiseksi. Radikaaleimmat muutokset ovat kuitenkin havaittavissa hiustenlähdössä. Mun tummia hiuksia on aina saanut bongailla lattialta, mutta nyt Tatun sanoen hiuksia löytyy kuulemma joka paikasta muualtakin :D

Sain joku reilu kuukausi sitten testiin Orion Pharmalta uutuustuotteen, joka on kuin tehty helpottamaan tätä ja monta muuta mahdollista hiusongelmaa. Kyseessä on Biorion hiuspohjalle tarkoitettu hoitoneste, joka stimuloi hiuspohjaa. Nesteessä on kasviperäinen aktiiviaineyhdiste, joka yhdessä kofeiinin ja B3-vitamiinin avulla hidasta hiusten ennenaikaista irtoamista sekä edistää uusien kasvua. Hoitoneste pyrkii stimuloimaan kasvuvaiheessa olevia hiuksia niin ettei ne irtoa kesken kasvukauden pois vaan jatkaa päässä kiinni elinkaarensa loppuun sekä uusien hiusten kasvua niin, että kiertonopeus pysyy mahdollisimman hyvänä. Nämä muutokset eivät tietenkään tapahdu yhdessä yössä vaan pitkällä säännöllisellä käytöllä saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

biorion

hiusneste

Biorion hoitoneste on myös oivallinen apu kuivan päänahkan hoitoon, hiuspohjan virkistämiseen sekä ilmavamman lopputuloksen hakuun. Se sopii päivittäiseen käyttöön niin juuri pestyihin kuin pesemättömiin hiuksiin. Tuote on nokkapullossa, jossa on pieni kierretulppa ja sen ansiosta sitä on näppärä kuljettaa myös mukana! Hoitonestettä viedään nokan avulla suoraan hiuspohjaan, puristetaan kevyesti ja halutessaan vielä hierotaan imeytymisen varmistamiseksi. Tuotetta on saatavilla apteekeista ja se on hintaluokaltaan noin 20€ luokkaa.

IDKUVA

raskausmekkoja

Ootteko te havainneet hiuksissa muutoksia ylipäätänsä tai esimerkiksi juuri raskaana?

10 Comments
 • Aino
  Posted at 16:51h, 30 heinäkuun Vastaa

  Oletko huomannut itse mitään vaikutuksia omissa hiuksissasi tuotteen käytön seurauksena?

  • Saija
   Posted at 14:24h, 31 heinäkuun Vastaa

   Oon huomannut, että vaikka mun päänahka ei olekaan nyt ollut kuiva niin se tuntuu jotenkin miellyttävämmältä ja tämän huomaa nimenomaan hiuksia laittaessa. Innolla odotan tuloksia uusien kasvun suhteen :)!

 • A
  Posted at 09:09h, 31 heinäkuun Vastaa

  Hei, tää ei nyt liity postaukseen, mutta oisko sulla suositella jotain fb- tai nettikirppareita mistä löytäis merkkilaukkuja? :-) Olis Louis Vuittonin Keepall haussa.

  Myös pakko kehua sun blogia, aivan ihana! Oon aivan innoissani seurannut varsinkin tulevaan pienokaiseen liittyviä postauksia <3

  • Saija
   Posted at 14:03h, 31 heinäkuun Vastaa

   Voin lämpimästi suositella Designer Corner ja Louis Vuitton/ Hermes/ Chanel/Gucci Sell/Buy/Trade nimisiä Facebook-ryhmiä :) Kannattaa ehdottomasti laittaa molempiin ostoilmoitukset, jos ei suoraan myyntikansioista löydy sopivaa. Olipas ihana lukea tällainen palaute, tuhannet kiitokset sulle :) Odotan jo niin innolla, että pääsen kirjoittelemaan pienokaisesta lisää <3

 • Miia
  Posted at 21:11h, 31 heinäkuun Vastaa

  Hei! Tiedätkö, pääseekö merkonomin koulutuksella toimistotöihin vai onko yleisempää kaupassa työskentely? Tykkäisin itse tehdä juurikin jotain itsenäistä toimistotyötä, ja siksi kysyn. :)

  • Saija
   Posted at 21:50h, 31 heinäkuun Vastaa

   Kyllä pääsee, riippuen toki millaisiin toimistotöihin :) Mutta tiedän monia, jotka ovat esimerkiksi vakuutusyhtiössä, Kelassa yms. töissä merkonomin tutkinnolla. Kannattaa koulussa erikoistua toimistopuolelle (näin mä tein) ja tehdä harjoittelut kiinnostavissa paikoissa :)

 • Sanni
  Posted at 21:51h, 31 heinäkuun Vastaa

  Siis tulin just viikon lomalta ja olin aivan varma, että teillä on jo pikkuinen sylissä ja oon ’missannut’ sen ja äsken tajusin että teille taitaakin tulla elokuinen lapsi ❤️ onnea ja jaksamista!

  • Saija
   Posted at 21:53h, 31 heinäkuun Vastaa

   Voi olisikin jo täällä :) Mutta meidän pikkuisesta tulee nyt elokuinen! Hän ei selvästikään halua syntyä heinäkuun puolella :D Kiitos paljon Sanni <3 xx

 • Leudita
  Posted at 13:08h, 03 elokuun Vastaa

  Onpa jännä että sulla raskaus vaikuttanu negatiivisesti hiuksiin. Mulla raskausaikana hiukset oli parhaimmillaan ja ne näytti niin hyvältä ja kasvo supernopeasti. Synnytyksen jälkeen mulla hiuksia rupes lähtemään tuppoina varsinki suihkun jälkeen ja kunto on kyllä aivan kamala ja tuntuu et mikään ei auta..

 • Hiusten kasvatusta & kynsien vahvistamista - Saijis
  Posted at 15:16h, 17 helmikuun Vastaa

  […] joka muun muassa stimuloi hiuspohjaa ja edistää hiusten kasvua? Postaus aiheesta löytyy täältä. Oon käyttänyt tuotetta siitä lähtien ja ilokseni sain kuulla, että yhteistyö Biorionin […]

Post A Comment