Kotia valmiimmaksi uusilla yksityiskohdilla

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Kaiken tämän raskaus- ja vauvahömpötyksen keskellä hieman varjoon on jäänyt meidän uusi koti, josta riittäisi paljon kerrottavaa ja näytettävää! Toki valmista täällä ei tule olemaan varmaan vielä pitkiin pitkiin aikoihin, mutta koko ajan mennään parempaan suuntaan ;-) Oon viime aikoina klikkaillut kotiin niin muutamat uudet huonekalut kuin sisustusesineet. Vaikka isot huonekalut ovat merkittävässä roolissa kodin valmistumisen suhteen niin silti koen, että pienistä esineistä ja yksityiskohdista muodostuu se kodikkuus. Yhteistyössä Desenion kanssa pääsin päivittelemään meidän kodin taulukokoelmaa mieleiseksi ja ajattelin nyt jakaa lopputuloksen teidän kanssa. Deseniolla on alkamassa ”Big Summer Sale” ja postauksen lopussa on teille alennuskoodi, jolla pääsette alehintaan shoppailemaan jo etukäteen!

Mä oon käyttänyt Desenion julisteita sisustuksessa nyt jo useamman vuoden, nimittäin heidän tuotteilla tuli sisustettua jo edellistä asuntoa useampaan otteeseen. Tykkään siitä, miten julistetauluilla saa vaihdettua nopeasti ja näppärästi uutta ilmettä kotiin. Eikä aina tarvitse uusia edes kehyksiä vaan riittää pelkkä julisteiden vaihto.

ikea sohva

Olohuoneeseen halusin kaksi keskenään yhteen sopivaa isoa taulua, tauluseinän sijaan. Mun mielestä valkoinen iso seinä kaipasi jotain kontrastia, joten seinälle päätyivät mustavalkoiset näyttävät julisteet. Ei olla vielä päätetty millaisia tekstiilejä yhdistellään meidän uuden sohvan kanssa, mutta todennäköisesti jotain mustavalkoista ja siinä tapauksessa nämä julisteet sopivat just eikä melkein tähän tilaan.

chihuahua pk

desenio

Julisteet nimeltä: POSITANO & NOW SQUARE

desenio julistetaulut

Juliste nimeltä: GO BACK TO BED

Desenion sivuille on joka kerta kiva mennä, kun sieltä löytyy lähes aina uutuusjulisteita upeilla kuoseilla ja eri väreillä. Oon myös melko varma, että valikoima on juuri sellainen mistä löytyy jokaiseen sisustusmakuun sopivia malleja! Tämä tekstijuliste löytyi juurikin tuolta uutuuspuolelta ja ajattelin sen sopivan täydellisesti yöpöydälle. Mun tilaamien pöytien toimitus on vain valitettavasti viivästynyt, joten juliste saa hetken aikaa koristaa olohuoneen hyllykköä.

lastenhuone julisteet

Mulla on ollut jo kauan ennen muuttoa selkeä visio lastenhuoneen sisustuksesta, muun muassa liittyen tapettiin, värimaailmaan, pieniin yksityiskohtiin jne. Tulen esittelemään lopputuloksen heti, kun siellä on täysin valmista! Suunniteltuun lopputulokseen kuului myös lastenaiheisten julisteiden käyttö yksityiskohtina, kuten tässä talohyllyssä. Mun mielestä tämä lasten maailmankartta ja pieni norsu on niin suloisia ♥ Vielä täytyisi löytää mukaan jotain vaaleansinisiä koriste-esineitä/leluja.

lastenkalusteet

Julisteet nimeltä: KIDS WORLD MAP & LITTLE ELEPHANT

Sitten lupaamaani alennuskoodiin eli Deseniolla on alkamassa huikea Big Summer Sale! VIP-koodillani “SAIJIS35” saat jo etukäteen huiman alennuksen – kokonaiset 35% kaikista julisteista! Koodi on voimassa 24.-26.7. välillä. Alennus ei koske kehyksiä, mutta tällä kertaa koodi toimii myös Handpicked- ja Collaboration-osioiden julisteisiin, jotka eivät yleensä ole näissä alennuksissa mukana  Eli käykää ihmeessä hyödyntämässä tämä ainutlaatuinen tilaisuus.

Kivoja shoppailuhetkiä ♥ 

8 Comments
 • Avatar
  Milla Sukhimatoilta
  Posted at 17:43h, 24 heinäkuu Vastaa

  Upeat erityisesti nuo lastenhuoneen kuvat – tuo kartta kyllä täytyisi hankkia itsekin, todella kaunis ja hauska yksityiskohta. Teillä on muutenkin todella tyylikäs koti.

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:01h, 24 heinäkuu Vastaa

   Ihana nähdä sun pitävän <3 Odotan kyllä jo innoissani, että koko koti valmistuu! Ja tui kartta on myös mun oma lemppari, niin suloinen yksityiskohta lastenhuoneeseen :)

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 20:15h, 24 heinäkuu Vastaa

  Mistä ootte ostanut teidän uuden sohvan? Se ja kaikki muukin näyttää ihanalta! Innolla odotan lisää postauksia uudesta kodista:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:53h, 24 heinäkuu Vastaa

   Se on ostettu Ikeasta ja on nimeltään muistaakseni Norsborg :) Voin kyllä lämpimästi suositella, niin hyvä istua! Kiitos kovasti Sofia ja mukava kuulla sun odottavan tulevia postauksia meidän kodista <3

 • Avatar
  Laura
  Posted at 12:56h, 27 heinäkuu Vastaa

  Voi vitsi miten ihanalta uusi koti näyttää! Ja täällä myös jännätään, että milloin alkaa somehiljaisuus ja saadaan ihastella vauvan syntymää – paljon onnea synnytykseen Lastenhuoneesta sen verran, että vaikka varmasti olet asiasta tietoinen, niin vauvahan tarvitsee näön kehittymiseen paljon räikeitä värejä, eli ihan valkoisena ei lastenhuonettakaan kannata pitää.

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:22h, 28 heinäkuu Vastaa

   Kiitos paljon Laura :) Toivotaan, että pian! Täällä jo niin kovasti kans odotetaan pikkuisen saapumista, mutta hän vaikuttaa viihtyvän vähän liiankin hyvin masussa :D Joo kyllä oon tietoinen ja kuten kuvaan kirjoitin niin täytyisi löytää lisää vaaleansinisiä yksityiskohtia. Toki sitten vauvan lelut ovat väreineen vielä erikseen :)

   • Avatar
    Sara
    Posted at 19:06h, 29 heinäkuu Vastaa

    Moi! Pakko kommentoida tähän, että varsinkaan ensimmäisinä kuukausina vauva ei välttämättä ”tarvitse” värejä, vaan nimenomaan kontrasteja joihin musta ja valkoinen ovat oikein hyvä. Esimerkiksi nuo teidän sohvatyynyt ovat todennäköisesti pikkumiehen mieleen ensimmäisinä kuukausina Ihan vastasyntyneillä pienillä ei vielä ole varsinaisesti värinäköä, mutta vahvat kontrastit erottuvat.

    Ihana koti teillä! Alekoodin innoittamana lähti muutama juliste tilaukseen!

    • Saija
     Saija
     Posted at 15:16h, 31 heinäkuu Vastaa

     Heippa :) Tämä oli kiva kuulla, en nimittäin ollut tiennyt noista kontrasteista aikaisemmin! Ainoastaan sen, ettei värinäköä ihan pienellä ole. Tätä onkin hyvä hyödyntää, kun hänelle on todella kontrastinen leikkimatto hankittuna ja oon ajatellut lisätä siihen hieman värillisiä leluja. Mutta hyvä tietää, että ensimmäisinä kuukausina niitä ei tarvita. Kiitos sulle paljon Sara kommentista ja mahtavaa, että löysit julisteita :) xx

Post A Comment