Kesäpäivien random puuhailuja

Näihin hellepäiviin on mahtunut jos jonkinlaista tekemistä! Yllättävän hyvin oon jaksanut ja saanut asioita äitiyslomalla aikaiseksi, tästä kuumuudesta huolimatta. Mä innostuin pitkästä aikaa listaamaan näin randomisti erilaisia tekemisiä, joita näihin kesäpäiviin on mahtunut:

Nimittäin viime aikoina on muun muassa tullut kierreltyä autokauppoja (uuden osto on edessä lähipäivinä) | vietettyä laatuaikaa Tatun kanssa hänen ollessa nyt kesälomalla | sisustettua kotia ja selailtua niin Pinterestiä kuin eri verkkokauppoja joka ilta | treffattua Miraa puistossa isojen jätskipallojen herkuttelun merkeissä | käytyä ensimmäistä kertaa katsomassa livenä jalkapalloa stadionilla…

aurinkosuoja

… nautittua tästä helteestä niin rannalla, puistossa kuin omalla terassilla. Ostin myös pitkästä aikaa uusia lehtiä luettavaksi, mutta vielä ainakaan en ole ehtinyt niihin kunnolla paneutua. Haha!

IDKUVA

Mekko* – täältä

… räpsittyä materiaalia blogia ja Instagramia varten varastoon. Päivittelen varmasti vauvakuulumisia myös reaaliajassa sitten, kun on niiden aika mutta haluan tehdä sisältöä myös hieman valmiiksi.

suomalaiset mansikat

… syötyä aivan liian monta litraa tuoreita mansikoita niin aamu- kuin välipalana. Okei, ei näitä ehkä voi syödä liikaa ja sitä paitsi kesä on kerran vuodessa, joten eiköhän nautita tästä herkusta niin kauan kuin sitä riittää.

pippi vaatteet

Pitkä body* täältä | Lyhyt body* täältä

… pestyä pienen pientä pyykkiä. Kaikki pitäisi olla valmiina pikkuisen saapumiseen. Oon ihan hullaantunut kaikista eläinkuoseista, kuten näistä norsuista, pandoista tai leijonista. Lastenvaatteet on vaan niin suloisia!

liljakimppu

… ostettua kotiin kauniita kukkakimppuja ♥ Mun on aina ollut vaikea päättää sellaista tiettyä omaa lempikukkaa (koska tykkään kaikista), mutta nämä liljat ovat kyllä erityisen kivannäköisiä.

paese kulmatuotteet

… testailtua uusia kulmatuotteita. Sain hetki sitten pr-lahjana testiin Paese-merkin uutuusmeikkejä ja niistä ensimmäisenä kokeiluun lähti kulmakynä sekä kulmille tarkoitettu pomade-väri. Jos kiinnostuitte niin tätä meikkisarjaa myydään muun muassa Hehkun-liikkeissä!

*tuote saatu


4 Comments
 • Avatar
  Dadada
  Posted at 05:48h, 24 heinäkuun Vastaa

  Anteeks mut mua hämmens toi ”pitkä body” eikö se oo yöpuku?

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:00h, 24 heinäkuun Vastaa

   Joo on yöpuku ja sellaisena sitä käytetään, mutta se on tuolla verkkokaupassa nimellä body niin sen takia laitoin tuon ”nimen” :)

 • Avatar
  Nea
  Posted at 16:40h, 30 heinäkuun Vastaa

  Mun aiempi kommentti ei vissiin tullut? :o

  Kyselin vain, että onko nuo kulmatuotteet hyviä :) en ole ennen kuullut tuosta merkistä.
  Ja ois kiva jos voisit tehä pitkästä aikaa jostain tuotteesta (esim. Kosmetiikkatuotteesta) tuotearvostelun! Sellaisen mitä joskus ennen, missä on plussat ja miinukset :) huippua ois, jos se postaus ei olis yhteistyöpostaus! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:43h, 31 heinäkuun Vastaa

   Ei ole tullut :o Hyvä, kun laitoit uudelleen! Oli tosi hyviä, yllätyin positiivisesti :) Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa noihin vaikka Hehkun liikkeessä. Tuollaisia tuotearvosteluja tuli tosiaan tehtyä ennen enemmän, mutta ne sitten jossain välissä jäivät. Katsotaan, jos tulisi joku hyvä tuote vastaan, josta en ole täällä aikaisemmin vinkannut. Kiitos ideasta :)!

Post A Comment