Vaatekaapin kesäuutuudet 2018

Hei tyypit, mitäs teidän sunnuntaihin kuuluu? Täällä ollaan nukuttu pitkät yöunet, laitettu kotia taas vähän valmiimmaksi sekä saatu vierailulle tulevia isovanhempia molempien puolelta ♥ Ja mikä varmasti eniten kiinnostaa tässä vaiheessa niin kyllä, edelleen oon yhtenä palana :D Viime yönä oli taas menkkamaista jomotusta reilun tunnin verran, mutta siinä kaikki. Tatu veikkasi, että ensi yönä tulisi lähtö, mutta se jää nähtäväksi!

Ajattelin näin sunnuntain kunniaksi tulla toteuttamaan perinteisen ostosten esittelyn. Vaikka oon nauttinut täysillä sekä raskaana olemisesta kuin kasvavasta masusta niin täytyy silti paljastaa, että salaa oon viime viikot jo odottanut oman vaatekaapin sataprosenttista käyttöönottoa. Tänä kesänä nimittäin esimerkiksi shortsien ja hameiden käyttö on jäänyt todella minimiin. Mutta onneksi niitä ehtii kyllä käyttää tulevina vuosina :) Tässä nyt kuitenkin mun vaatekaapin viimeisimmät uutuudet:

fila t-paita

T-paita Fila (alessa!) | Pusero Tommy Hilfiger

Ensimmäisenä kaksi kunnon kesävaatetta eli rentoa t-paitaa sattumalta saman sävyisillä yksityiskohdilla. Vasemmalla puolella näkyy Filan lyhyempää mallia oleva versio, jossa on pieniä logokuvioita ympäriinsä. Toinen pusero puolestansa on Tommy Hilfigerin kesän mallistoa. Pohdin kauan, että otanko tämän valkoisena vai tummansinisenä – molemmat näytti niin kivoilta! Päädyin kuitenkin valkoiseen, koska se näyttää raikkaammalta esim. vaaleansinisten farkkushortsien kanssa.

kukkamekko

Kukkamekko – Gina Tricot

Toisena musta kukkakuvioilla varustettu mekko, jonka myyntiin tuloa olin jo hetken odottanut. Mä näin tämän Gina Tricotin sivuilla ”tulossa”-kohdassa ja painoin siihen seurannan päälle. Mulle tuli heti sähköpostia, kun se oli saapunut saataville ja pääsin klikkailemaan sen ostoskoriin. Onneksi olin tehnyt näin, koska mekko oli jo tuolloin lähes loppuunmyyty!! Tykkään niin paljon vyötäröllä olevasta kiristyskohdasta ja totta kai myös kuosista. Hintaa oli 29,95€.

olkilaukut

Olkilaukku – Gina Tricot | Musta pikkulaukku – House of Brandon (alessa!)

Sitten kesän laukkuhankintoihin, jotka eivät ole mitään erityisiä kalliita designer laukkuja vaan melko edullisia. Nämä keskenään hyvin erilaiset laukut ovat ovat myös aivan eri tilanteisiin, nimittäin olkilaukku on kulkenut mukana niin rannalla kuin kaupassa ja pikkulaukku puolestansa on päässyt jo yksiin kesäjuhliin.

off shoulder puserot

Raitapusero* – House of Brandon (loppuunmyyty) | Punainen neule – Gina Tricot (alessa!)

Tämäb mustavalkoisen off shoulder-puseron perään kyseltiin paljon täällä postauksessa ja ajattelin nyt vielä esitellä sen teille paremmin. Kyseessä on todella pehmeää materiaalia oleva pusero, joka ei ole olkapäiltä yhtään niin ahdistavan tuntuinen kuin osa tämän mallisista puseroista. Vieressä on punainen ohut neule, jossa on leveät hihat. Tämä simppeli pusero on kesän yksi alelöydöistä!

hiuspannat

Hiuspanta – H&M

Listasin nämä erilaiset pantamaiset ”hiushuivit” erääseen IN & OUT-postaukseen ja hyvin pian sen jälkeen laitoin tilaukseen tällaisen vaaleanpunaisen version. Huivissa on valkoisella paisley-kuosia ja se on hieman silkkiä muistuttavaa materiaalia. Eikä tämä ollut ollenkaan pahan hintainen, olisiko ollut jotain 6€ tai 7€!

vero moda bleiserit

Bleiseri – kirpputori (Vero Moda)

Sitten mun ehkä erääseen parhaaseen kirppislöytöön, joka on tämä upea mustavalkoinen bleiseri. Tämä oli aivan uusi, nimittäin hintalappu roikkui siinä ostohetkellä vielä kiinni. Ja mikä parasta niin olin jotain tämän tapaista bleiseriä etsinyt, mutta tuloksetta. Parhaimmat löydöt tekee, kun lopettaa etsimisen vai mitä ;-) Hintaa tälle jäi 4,25€.

neulemekko

Neulemekko* – House of Brandon (alessa!)

Ettei esittelyt olisi vain liian kesäisiä niin kyllä mukaan mahtuu myös yksi hankinta tulevalle syksylle, nimittäin tämä suloinen vaaleanpunainen neulemekko. Moni varmasti muistaakin, että satun omistamaan tämän saman mekon harmaana. Se on yksi ylivoimainen suosikkimekkoni, joten halusin sen ehdottomasti kokoelmaan myös tämän värisenä.

IDKUVA

Pusero – Gina Tricot

Viimeisenä aivan ihana pusero Gina Tricotista! Ihastuin tähän välittömästi, koska a) sen hihoissa on todella kauniit yksityiskohdat, jotka tuo siihen vähän jotain extraa ja b) se on mun lempivärissä, haha. Ei mutta oikeasti en taida omistaa lainkaan tämän sävyistä puseroa, ainoastaan yhden collegen. Kohta suureen rooliin pääsevät toki erilaiset imetyspuserot, mutta tätä ei vaan voinut jättää tilaamatta.

Miltäs nämä uudet hankinnat näyttävät? Mikä on erityisesti sun mieleen?

12 Responses to “Vaatekaapin kesäuutuudet 2018”

 1. Avatar A sanoo:

  Hei! Aivan ihania vaatteita, varsinkin tuo neulemekko ! Kyselisin muutamia raskauteen liittyviä kysymyksiä, jos ovat liian henkilökohtaisia niin voit jättää vastaamatta:) onko sulle tullut yhtään raskausarpia kun yhdessäkään vatsalihas aa ei niitä näy ainakaan (onnekas olet) entä onko painoa kertynyt paljon raskauden aikana sillä ei ainakaa näytä että olisi tullut lainkaan :o!! Entä oletko ajatellut imettää lasta pelkästään vai käytätkö myös korviketta :)? Ihania viimeisiä raskauspäiviä teille! Toivottavasti saatte pian nähdä pikkuisen, sillä se on ihanaa nähdä hänet ensimmäistä kertaa kun on monesti pelkästään kuvitellut minkä näköinen uusi tulokas on !!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon A :) Mukava nähdä, että neulemekko on sun mieleen! Ei ole liian henkilökohtaisia, ehdottomasti saa kysyä. Ei ole tullut yhtäkään arpea, ainakaan vielä. Toki niitä voi sitten ilmestyä synnytyksen jälkeen :) Juuri perjantaina neuvolakäynnillä katsottiin, että painoa tuli raskauden aikana yhteensä 12 kiloa eli ei mitenkään älyttömästi. Kiva kuulla, jos näyttää siltä ettei olisi tullut lainkaan :D Merkittävin paino taitaa olla itse maha, heh. Mutta kyllä muutoksia näkyy myös esimerkiksi reisissä ja tissit on selvästi aiempaa ”turvonneemmat”. Ja oon ajatellut pelkästään imettää, toivottavasti se lähtee heti alusta saakka hyvin käyntiin. Vähän jännittää, kun oon lukenut kaikkia kauhutarinoita, mitä ei olisi saanut :D Kiitos hirmuisesti ja toivotaan – mä nimittäin odotan juuri eniten tuota hetkeä. Se on varmasti ikimuistoinen <3

 2. Avatar A sanoo:

  Oho, sattui tulemaan automaattikirjoitus mutta ymmärsit siis varmaan että tarkoitin vatsakuvassa eikä vatsalihas :D mutta kiitos vastauksista ! Voin kertoa että tuo raskausajan ” ylimääräinen paino” jää aika pitkälti sairaalaan ja katoaa ihan viikoissa kun ylimääräiset nesteet lähtee :) näin siis ainakin itsellä kävi :) ja toivottavasti imetys lähtee hyvin käyntiin, turhaa lukee kauhutarinoita ja stressaa itseään sillä:) itsekin tässä 3kk aikana kun esikoispoikamme syntyi niin voin sanoa että olen varmaan kuluttanut Googlen haut loppuun :D synnytys alkaa juuri silloin kun sitä vähiten odottaa,näin siis kävi meillä kun poika syntyi 40+3 :) kaikkea hyvää sinne ja toivottavasti kaikki menee hyvin :) itsellä synnytys kesti 21h ja aika loppu oli kun hän viimein päätti syntyä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo ymmärsin hyvin mitä tarkoitit :D Joo näin mä vähän oon lukenut ja ilmeisesti myös itse imetys saa joillakin nesteet liikkeelle. Mutta oon suunnitellut etten ota mitään stressiä painosta yms. Mä oon kans jo googlettanut vaikka mitä ja oon varma, että sitten kun pieni syntyy niin googlettelen jokaisen jutun, haha. Täytyy vaan ylittää vältellä ne pahimmat kauhutarinat. Moni on sanonut tuota, että synnytys lähtee käyntiin silloin, kun sitä vähiten odottaa! Kiitos sulle tsempeistä :)

 3. Avatar A sanoo:

  Vielä sitä tulin lisäämään että synnyin toukokuun alussa samassa sairaalassa kuin sinä ja oli aivan mielettömät kätilöt jotka tekivät synnytyksestä ihan parhaan kokemuksen! He on siinä auttamassa ja tukemassa :-) itsellä synnytys oli siis merkattu lappuun 21h mutta itse kun laskin ihan ensimmäisistä supistuksia niin synnytys kesti 38h :D toivottavasti pääset vähemmällä !

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit, tämä oli erittäin kiva kuulla :) Nimittäin se henkilökunta vaikuttaa niin paljon varmasti myös synnytyksen yleisfiilikseen. Ohoh tuo 38h kuulostaa melko pitkältä! Saa nähdä meneekö mulla yhtä kauan :-D

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Toi gina tricotin kukka musta kukkamekko oli tosi kiva!!

 5. Avatar Karoliina sanoo:

  Hei, kysyisin sulta kirja suosituksii, mitä oot ite lukenu ja mitä tykänny niistä:) Nyt parhaimmalle kesän ajalle tekis mieli käydä lainailee kirjoja mut ite niin vähän lukenu ylipäänsä mitään etten oikein tiedä. Jotai kevyttä hömppää näin kesän aikana ois tosi jees!

  P.s. Aivan ihania löytöjä olet tehnyt:) Toi ginan kukkamekko ja rantakassi ovat aika täydellisiä! Ihanaa viimeistä raskausaikaa ja paljon tsemppiä:)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi näitä on paljon :) Mutta kesäksi parasta kunnon hömppää on Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävä-kirja! Luin sen viime vuonna Kyproksen reissulla ja oli ainakin altaalle ihan parasta viihdettä. Toinen hyvä on Dimily-trilogia, johon kuuluu monta eri osaa. Sitten kolmas ehdotus on Zoe Sugg-nimisen kirjailin Girl Online, joka kertoo blogia kirjoittavasta Pennystä. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua! Kiitos hirmu paljon Karoliina sun kommentista ja tsempeistä :) xx

 6. Avatar Annika sanoo:

  Ihania ostoksia!

Kommentoi