Heat wave & due date

IDKUVA

olkilaukut

kietaisumekko

kukkamekot

punainen kukkamekko

kukkamekot vero moda

Dress* House of Brandon | Bag Gina Tricot | Shoes H&M | Watch* Daniel Wellington

Huh, mistä helleaallosta ollaan saatu nauttia tämä kulunut viikko. Mieletöntä, että saatiin näin hyvä kesä muutaman huonon jälkeen! Vaikka rakastan lämpöä niin täällä Suomessa kuin ulkomailla niin täytyy sanoa, että tässä loppuraskaudessa se aiheuttaa omat haasteensa. Muutama päivä tuli hengailtua kotona vain pelkissä alusvaatteissa. Onneksi ollaan saatu meille tuuletin, joka viilentää edes vähän sisäilmaa ja helpottaa varsinkin öitä.

Raskaudesta puheen ollen, tänään olisi laskettu aika! Eikä enää mitään merkkiäkään siitä, että pikkuinen olisi tulossa. Noh, mutta synnytys varmaan käynnistyy sitten yhtäkkiä kun on sen aika. Nyt mä suuntaan viimeiselle äitiysneuvolan käynnille, kivaa päivää ja viikonloppua sinne 


8 Responses to “Heat wave & due date”

 1. Avatar Heidi sanoo:

  Ihanaa, tsemppiä! Täällä vielä 2 kk odotusta edessä! Vähän alkaa jo jännittää.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon ja samoin myös sinne! Vitsit ei sielläkään enää mene kauaa, kun on pikkuinen sylissä :p

 2. Avatar Annika sanoo:

  Oi jännää! Onnea loppukoitokseen! Pian saatte oman nyytin kainaloon♡ Se on maailman ihmeellisin tunne♡

  • Saija Saija sanoo:

   Suuret kiitokset Annika :) Niin saadaan, en malta odottaa sitä hetkeä – sen muistaa varmasti koko loppuelämän <3

 3. Avatar Kiia Innanmaa sanoo:

  Mulla on tehnyt tiukkaa selvitä tän helleaallon kanssa (täällä myös hengailtu ihan vaan alusvaatteilla kotona), vaikka en edes ole raskaan :D Voin siis vain kuvitella, että on voinut olla aika rankkaa sullekin :D

  Tsemppiä vielä loppuraskauteen, kyllä sieltä ihana pieni vielä ulos tulee ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Joo nyt on kyllä ollut sellaisetkin hellepäivät, että en ihmettele yhtään :/ Ja nyt raskaana tuntuu, että helleaalto tuntuu entistä rankemmalta, kun on tämä oma patteri mukana mitä kantaa :D Kiitos paljon tsempeistä Kiia <3 xx

 4. Avatar Jessica sanoo:

  Oi apua kuinka jännää, tsemppiä viimeisiin hetkiin ja tulevaan koitokseen <3

Kommentoi