THROWBACK STYLE: heinäkuu

Heinäkuu on jo hyvässä vauhdissa (apua kesä, älä mene liian nopeasti!), joten nyt on hyvä aika kurkistaa tämän ajanjakson eri asuihin kuuden vuoden ajalta. Kaikkia näitä vuosien lookkeja yhdistää lukuisat tekijät, kuten paljaat sääret, aurinkolasit ja muut kesäasusteet, mutta kyllä niitä eroavaisuuksia taitaa olla silti enemmän :-D

vaaleansiniset farkut

2013. Nämä olivat sitä aikaa, kun asukuvia vielä opeteltiin ottamaan kunnolla… Nimittäin lähes jokainen poseeraus on samantyyppinen eikä varpaat aina mahtunut kuvaan. Mutta itse asusta sen verran, että nykyään en pukisi päälleni mitään kuvassa näkyvää vaatetta. Harvoin näin, mutta nykyään oma tyyli on mennyt sen verran naisellisempaan ja aikuismaisempaan suuntaan ettei tee mieli pukea lol-paitaa päälle.

musta jumpsuit

2014. Mustan jumpsuitin kanssa ei voi mennä vikaan, siitä oon satavarma. Varsinkin, jos siihen yhdistää kultaiset yksityiskohdat! Asusta ei muutenkaan ole huonoa sanottavaa. Mulla on jopa ikävä noita pitsiballeriinoja. Ne oli niiin mukavat jalassa kesäisin.

punainen jumpsuit

2015. Tässä asussa on ehkä hieman jotain liikaa tai sitten asu kaipaisi jotain raikastusta, esimerkiksi valkoisista kengistä. Joku siinä kuitenkin tökkii, mutta ei kuitenkaan niin pahasti ettenkö voisi tällaista kuvitella edelleen käyttäväni. Punainen playsuit-haalari löytyy multa kaapista ja vähän harmittaa, että raskausmahan vuoksi sitä ei ole päässyt tänä kesänä käyttämään. Noh, ensi vuonna taas! Täytyisi muuten alkaa taas käyttämään punaista huulipunaa, nimittäin sehän ei ole yhtään hassumman näköinen näissä kesäkuvissa.

nahkahame asuinspiraatio

2016. Tämä asu on omaan silmään kivannäköinen, mutta ei ehkä enää mua. Jos näin voi siis sanoa! Kaikki asun osat toimii, mutta ei yhdessä. Nyt yhdistelmä on ehkä pikkuisen liian raju arkikäyttöön.

2017. Viime vuoden yksi asuista on samaan aikaan arkinen, huoleton ja silti siinä on ripaus ”juhlavaa” fiilistä. Tässä näkyy sama pusero kuin edellisen vuoden asussa, mutta nyt se on selkeästi hillitymmän näköinen. Mustavalkoisen kaveriksi sopii hyvin punaiset yksityiskohdat!

punainen kukkamekko

2018. Tänä kesänä suuressa roolissa päivittäisissä vaatevalinnoissa on erilaiset mekot. Ne on luonnollisesti helppoja käyttää nyt raskaana, mutta onhan se myös ihan mahtavaa että päästään nauttimaan niistä tässä Suomen kesässä! Viimeisenä päälle valikoitui tämä suloinen punainen kukkamekko, joka on myös samanlainen kietaisumalli kuin näissä asukuvissa näkyvä.

Laittakaa ihmeessä mielipidettä, että mitä pidätte näistä asuista? Entä vuosien tyylimuutoksista?

14 Comments
 • Avatar
  emma
  Posted at 17:29h, 18 heinäkuun Vastaa

  rakastan näitä postauksia, kun muistaa noi 2013 vuoden asut ja miten niistä otti vielä mallia/inspiraatiota omiin asuihin :D vähän hirvittää mutta hyvällä tavalla! ja ihankun toi 2017 asu olisi postattu just hetki sitten, aika menee niiiiin nopsaan!?

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:05h, 19 heinäkuun Vastaa

   Eikä :D Haha, mutta nuo oli sen ajan muotia silloin! Vaikka nyt sitä kauhistuttaa, että mitä ihmettä silloin on oikein ajatellut :-D Sanos muuta, aika menee nykyään ihan älyttömän nopeasti. Tuntuu, että tämä kesäkin on mennyt muutamassa viikossa ”ohi”. Kiitos sulle Emma kommentista ja ihana nähdä, että sä pidät näistä postauksista <3

 • Avatar
  Siiri Kiviharju
  Posted at 18:08h, 18 heinäkuun Vastaa

  Tykkään tosi paljon näistä asukoosteista. Näistä näkee miten tyyli kehittyy! Mun suosikit oli vuoden 2017 piparireunaiset housut ja tämän vuoden asu. Näytät upealta raskaanakin! :)

  https://www.siirikiviharju.com/

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:06h, 19 heinäkuun Vastaa

   Jee, tämä oli niin kiva kuulla :) Nuo viime vuoden piparireunaiset housut ovat kyllä aivan ihanat ja pakko kehua niiden kangasta, joka on siitä hyvä ettei se ryppyynny ollenkaan! Kiitos kivoista sanoistasi :) xx

 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 11:39h, 19 heinäkuun Vastaa

  Apua en kestä tota 2013 asua! :D Loput tänne asti onkin jo sun näköisiä paitsi oot oikeessa ton 2016 asun kanssa, että siinä on jotain mikä ei näytä sulta! Se on paljon enemmän esim mun tyylinen :D <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:22h, 20 heinäkuun Vastaa

   Eikö olekin ihana :D Enää ei kyllä pystyisi käyttää lol-paitaa, haha. Tuo on kyllä aivan totta, kyseinen asu sopisi sulle paremmin kuin mulle :p <3

 • Avatar
  Sara
  Posted at 12:12h, 19 heinäkuun Vastaa

  Mun ehdoton lemppari on tuo 2016, vaikka et sitä kokenutkaan omaksesi. Tosin itsekin pukisin asun päälleni ehkä enemmän johonkin iltamenoihin, kun arkeen. :) tämän vuoden punainen mekko on myös ihana, sopii sinulle tosi hyvin tuon masun kanssa!

  Tsemppiä vielä raskauden viimeisiin hetkiin! Nauti masusta vielä täysillä, sillä sitä tulee ikävä! :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:31h, 20 heinäkuun Vastaa

   Ihana nähdä, että sä pidät tuosta vuoden 2016 asusta :) Joo totta, se on ehkä liian näyttävä arkeen. Kiva, että myös punainen mekko on sun mieleen – tykkään itsekin ihan älyttömästi siitä <3 Ja joo mä nautin, tiedän jo nyt että ikävöin sitä varmasti pian :D

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 16:07h, 19 heinäkuun Vastaa

  Vitsit nää on niin kivoja postauksia, kun minäkin jopa muistan näistä suht koht monia asuja! Eli oon mä aika kauan tätä blogia lueskellut. :D Tuo punainen playsuit-haalari on ihana <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:08h, 20 heinäkuun Vastaa

   Kiitos hirmu paljon :) Oi onpas kiva kuulla sun lukeneen blogia jo kauan! Ja oon sun kanssa niin samaa mieltä tuosta playsuit-haalarista, se on ollut todella hyvä ostos <3

 • Avatar
  Kati
  Posted at 21:38h, 19 heinäkuun Vastaa

  Mistä 2018 mekko on? Saisko jopa tarkan linkin? :) oon ettinyt samanlaista kaikkialta! :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:03h, 20 heinäkuun Vastaa

   Se on House of Brandonilta ja Vero Modan kesän mallistoa :) Mutta valitettavasti näyttäisi olevan loppuunmyyty kaikkialta… Kannattaa kuitenkin käydä vielä liikkeissä pyörähtämässä, jos niissä olisi vielä jäljellä :)!

 • Avatar
  Kiia Innanmaa
  Posted at 13:44h, 20 heinäkuun Vastaa

  Ihania asuja (ainakin loppua kohden, haha) :D Nämä tb style -postaukset on ihan parhaita!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:40h, 20 heinäkuun Vastaa

   Kiitos kovasti Kiia :) Haha, joo nimenomaan loppua kohden! Huippua, että nämä postaukset ovat sun mieleen. Näitä on aina niin kiva myös toteutella <3

Post A Comment