IN & OUT // Täydellisyyttä hipova IG stroy, samettirahit…

Tänään vuorossa olisi yksi vuodesta toiseen blogini suosituimpien postauksien joukkoon lukeutuva listaus eli uusi katsaus IN & OUT-kohtiin. Näin kesäisin ilmestyy aina lukuisia eri trendejä, joista riittäisi listattavaa vaikka loputtomiin! Halusin kuitenkin valikoida mukaan omasta mielestä ne parhaiten tähän tällä kertaa sopivat, joten kurkistetaan mitä mä oon löytänyt:

IDKUVA

Nappimekot

Tänä kesänä on tullut ihastuttua lukuisiin erilaisiin mekkoihin, joista halusin nostaa esille ainakin nämä suloiset nappimekot Näinkin yksinkertainen mekko voi näyttää kivalta, kun yksityiskohta on tarkkaan mietitty! Mä en ole tällaista hommannut, koska todennäköisesti raskausmallia ei löytyisi, mutta voisin hyvin kuvitella pukeutuvani tällaiseen raskauden jälkeen! Kuva 1 & 2.

samettirahi

Samettirahit

Sisustuskärpänen on iskenyt nyt pahemman kerran päälle ja tällä kertaa mielessä on kymmenien muiden juttujen lisäksi ihanat samettiset rahit. Oon metsästänyt kissojen ja koirien kanssa tällaista mustana tai edes valkoisena, mutta ne tuntuvat olevan kiven alla… Mallilla ei sisänsä ole väliä, joten jos tiedät mistä tämän sävyinen samettirahi voisi löytyä niin huikkaa kommenttiboksiin :) Kuva 1 & 2.

gucci aurinkolasit

Neliöt aurinkolasit

Nyt iskee myös erilaiset mustat neliöt aurinkolasit. Omistan yhdet halvat melkein neliön malliset arskat ja oon tykännyt käyttää niitä älyttömästi jo pari vuotta, mutta valitettavasti ne näyttävät rikkimenemisen merkkejä. Oon kovasti katsellut Guccin neliöitä laseja, mutta nekin tuntuvat olevan loppuunmyyty joka paikasta. Saa nähdä, jääkö niiden löytyminen vain haaveeksi, mutta jokatapauksessa tässä on tämän hetken paras aurinkolasimalli! Kuva 1 & 2.

vaaleat farkut

Pyllystä revityt farkut

Myönnän, että jossain festareilla nämä voisi toimia oikeastansa tosi hyvinkin… Mutta arkipukeutumisessa sanon, että nou nou. Farkut farkkuina ja shortsit shortseina, mutta molemmista pyllyn vilauttelu on ainakin itsellä sellainen, mitä ei tulisi ihan ensimmäisenä tehtyä :D Kuva 1 & 2.

ig stories

Liian täydelliset ig-storyt

Nyt on tullut suosioon tapa muokata Instagramin storyt erikseen eri ohjelmissa ja tämä on mun mielestä kiva juttu, jota tulee itsekin käytettyä storyja tehdessä.  Antavathan muokkaukset storyille visuaalisemman ilmeen! Mutta oon sitä mieltä, että liika on liikaa silloin, kun jokainen storyyn päätyvä kuva on hiottu niin filtteriä, kehyksiä ja fonttia myöden. Pelkään, että se sellainen aitous katoaa koko hommasta! Mun mielestä täydellinen kombo tähän on, että osaa voi muokata mutta osa on hyvä pitää ”naturellina”. Kuva 1 & 2.

ruutuhame

Ruutuhameet

Joita mun lapsuudessa kutsuttiin rallihameina, haha. Kyllä, oon omistanut tällaisen ja jopa käyttänyt sitä tosi paljon. Se oli kuuminta muotia joskus ala-asteen aikoina! Nyt tämä muoti on palannut takaisin ja näitä ruutuhameita on tullut vastaan jo muutamissakin eri verkkokaupoissa. Mulla on kuitenkin aivan liian hyvin muistissa nuoruuden käyttämiset, joten skippaan nämä tällä kertaa! Kuva 1 & 2.

Mitäs mieltä te ootte näistä mun listaamista kohdista? Ootteko samoilla vai kenties eri linjoilla?

36 Responses to “IN & OUT // Täydellisyyttä hipova IG stroy, samettirahit…”

 1. Leila sanoo:

  Jotexilla on ainakin jotain sametti raheja, itse tilasin nuden sieltä!

  • Saija Saija sanoo:

   Katsoin sieltä, mutta ei näytä olevan yhtäkään mustaa tai valkoista :( Kiitos kuitenkin vinkistä! Nude on varmasti myös kaunis :)

 2. emma sanoo:

  oon niiin samaa mieltä noiden ig-storyjen kanssa – aitous pitää säilyttää! <3 jaksan ennemmin katella omien kavereiden aitoja ja muokkaamattomia storyja kuin huippubloggaajien storyja. visuaalisuus on kivaa, mutta mun mielestä on jo mautonta jos jokainen story on tarkkaan laadittu (etenkin jos niitä on monia peräkkäin).
  vielä noista neliskulmaisista aurinkolaseista; omistin aikoinaan neliskulmaset silmälasit ja traumathan niistä jäi joten noi arskat saa mun puolesta jäädä kauppoihin :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva nähdä, että ollaan tästä aiheesta samaa mieltä :) Se on totta, että visuaalisuus on kivaa ja tykkään itsekin tehdä sisältöä, mihin panostan mutta unohtamatta kuitenkaan sitä aitoutta. Mun mielestä sellainen hyvä yhdistelmä on panostaa Instagramin feediin todella tarkasti ja pitää sitten storyt rennompina, mutta toki tämä on niin makuasia. Eikä! Haha se on yleensä niin, että minkä aikoinaan omistaa niin sitä ei halua enää pukea päällensä :-D

 3. Sini sanoo:

  Huh noi pepusta revityt farkut ovat kyllä aikamoiset ja varmasti ne olisivat vähän epämukavatkin D:

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin :o Huh huh! Ajattelisi, että noiden kanssa olisi inhottava jopa kävellä :D

 4. Nimetön sanoo:

  Mistä tuo mekko on? :)

 5. Hh sanoo:

  Itse tilasin alkukesästä Ellokselta pisa-nimisen mustan samettirahin jossa on painonappeja kannessa. Näyttää kuitenkin olevan loppu, mutta tuliskohan varastolle lisää jos kysyis?

  • Saija Saija sanoo:

   Oi se näyttää upealta, kiitos paljon vinkistä!! Mä voisin kokeilla laittaa sinne viestiä, toivotaan niitä saapuvan vielä lisää varastoon :)

 6. Jem sanoo:

  https://www.sunglasses-shop.fi/gucci/gg0141s

  Tuolla näyttäis ainakin olevan noita laseja. En tosin oo varma, onko ihan täysin samat, mitkä tuossa kuvassa.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos sulle hirmuisesti vinkistä :) Tuolla näyttäisi olevan vaikka mitä malleja jäljellä Guccilta! Muutamatkin erilaiset neliöt, joten varmasti löytyy sopivat. Täytyy heti tutkia lisää :p

 7. Taru sanoo:

  AmandaB:llä näyttäisi vielä olevan:)
  http://www.amandabshop.com/shop/product?q=11158

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit, kiitos paljon Taru! Tuo näyttäisi olevan juuri sopivan kokoinenkin :)

 8. Taru sanoo:

  Nuo isot Guccin lasit olis ihan täydelliset! Ne sopisi niin kivasti siistimpien asujen kanssa! :)
  Nuo rallihameet jää mullakin kauppaan, tuo ralliruutukuosi ei iske lainkaan! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo on aivan totta :) Ovat kyllä niin kauniit ja ajattomat lasit! Neliö malli on siitä kiva, että se näyttää hyvältä monilla eri kasvonpiirteillä. Haha eikö olekin aika överi kuosi – mäkin skippaan suosiolla :-D

 9. Nimetön sanoo:

  Menee kyllä itelläki samoihin lokeroihin nuo! Ja siis itteeki on alkanu ärsyttää tuo kun kaikki ig storytkin pitää silotella niin viimesen päälle. Mutta ei kyllä todellakaan kaikki tee tätä, mutta suurin osa ja niitä ei enää oo kovin hauska kattoo, kuin ennen kun kaikki ei ollut niin siloteltua matskua. Tietysti tykkään perus ig kuvissa jos on muokattu ja näin, kun niistäkin saa paljo inspistä ja niitän muutenki kiva kattoo. Mutta mun mielestä ig stooreissa menee jo raja, tietty niitä voi vähän muokata, mutta niistä menee maku jos nekin on niin siloteltuja. (Tässä pikku avautuminen )

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö! Onpas mukava nähdä, että näin monen kanssa menee mielipiteet yhteen :) Joo oon sun kanssa täysin samaa mieltä. Mun mielestä on kans ok, että osa on sitä ns. siloteltua matskua ja osa sitten sitä täysin aitoa. Normaaleissa ig-kuvissa siloteltu ja muokattu teema toimii, kun niistä moni saa inpistä. Kiitos sulle, kun kerroit oman näkemyksesi tähän :)

 10. Jessika sanoo:

  Aika samaa mieltä kaikesta, tosin noi nappimekot ei kyllä inspaa :D Noi insta-storyt.. ai että. Siis itsekkin pidän visualisuudesta, mutta kun mun mielestä jo feedit on jollain ihan tyhmiä kun ei ole ensinkään puhelimella otettuja kuvia, mikä mun mielestä kuitenkin päätarkoitus jakaa siellä elämästä räpsittyjä puhelimella otettuja kuvia, niin noi storyt menee kyllä yli kun kaikki pitää olla niin tarkkaan mietitty. Mulla lähtenyt monet seurattavat pois seurattavista koska en jaksa sitä liikaa täydellisyyttä feedissä ja storyissa..

  Asiasta kukkaruukkuun! Onko jo sairaalakassi pakattu? :) Olisi tälläinen välipostaustoive nyt ennen syntymää, sairaalakassin sisältö

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo nähdä meidän olevan lähes kaikista samaa mieltä :) Joo ehdottomasti visuaalisuus on kivaa, mutta silläkin on rajansa. Mä ymmärrän hyvin sun pointin. Onhan se vähän niin, että se alkuperäinen tarkoitus on kadonnut koko sovelluksesta. Mä tykkään siitä, että feedit ovat kivannäköisiä, oli kuvat sitten otettu puhelimella tai kameralla. Ja jos ottaa kameralla niin sitten storyt voisivat olla kivana vastapainona ei niin siloteltuja :) Joo on pakattu! Voisin tehdä, jos vaan ehdin ennen lähtöä. Nyt on nimittäin ollut sellaisia tuntemuksia, että pian voi alkaa tapahtua :p

 11. Minttu MAMI GO GO sanoo:

  Hei pakko kommentoida, ostin kuukausi sitten tuon kuvan valkoisen pellavamekon ja menee kivasti myös näin viimeisillään raskaana! :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi niinkö <3 Voi vitsit, pitäiskö sittenkin harkita jo nyt sen ostamista jos menee myös masun kanssa! Kiitos sulle vinkistä :p

 12. Nina sanoo:

  Vepsäläiseltäkin saa tilaamalla useita erilaisia raheja samettikankaalla :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö! Kävin siellä hetki sitten, mutta en huomannut katsella ollenkaan raheja! Kiitti vinkistä, täytyy tutustua heidän valikoimaan :)

 13. Kaisa sanoo:

  Hei! Eksyin sun blogiin, kun googletin Rodos aiheisia postauksia. Olen viikon päästä kaverini kanssa lähdössä sinne ja me menemme näköjään juuri samaan hotelliin missä tekin olette olleet. Voitko kertoa hotellista jotain, millainen se oli?:) Ja tietysti jos on jotain vinkkejä rodokselle, olisi kiva kuulla! Postauksesi olen aiheeseen liittyen lukenut ja ihanalta näyttää:)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei aivan ensimmäisenä ihanaa reissua teille <3 Rodos on ihan paras paikka! Pakko kehua hotellin sijaintia, sitä parempaa ei olisi voinut toivoa. Vieressä oli kahvilat, ruokapaikat ja kirjaimellisesti kulman takana Sephora yms. muut must liikkeet. Hotelli on melko pieni, mutta se on ymmärrettävää kun on täysin keskeisellä sijannilla :) Allasalue on myös melko pieni, joten jos sieltä haluaa aurinkotuolin itsellensä niin kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Ainoa huono asia hotellissa oli hissi, joka oli todella pieni ja se alkoi ahdistamaan mua, joten käytettiin aina portaita. Loppuviikosta siihen tuli myös joku vika, joten senkään vuoksi sitä ei olisi voinut käyttää. Mutta voi olla, että hissi on näin parin vuoden jälkeen jo vaihtunut. Kaikin puolin hyvä hotelli, jossa varmasti viihdytte :)!

 14. Maj sanoo:

  Nämä on niiin mun suosikkeja nää In&Out postaukset! Mä oon nii samaa mieltä noista farkuista, aivan kauheita… Mutta kai ne ihmisten mielestä muotia on kun Kylie Jenner niitä käyttelee.

  • Saija Saija sanoo:

   Tiedätkö, että tämä oli erityisen kiva kuulla <3 Mä nimittäin tykkään itsekin näistä postauksista erityisen paljon! Niin se voi olla, usein suurimmat muotitrendit lähtevät liikkeelle juuri häneltä :)

 15. x sanoo:

  Oon samaa mieltä kaikesta, mutta varsinkin noi ig storyt on alkanu ärsyttää! En tykkää yhtään niistä kehyksistä yms liioista efekteistä, menee vähän yli kun nimenomaan pitäisi olla suoraan sinne kuvattuja suht rentoja otoksia, tuntuu vähän idea katoavan ja musta kuvassa/videossa on meneillään ihan liikaa jos on eri fontteja/värejä ja kehykset…

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo kuulla meidän olevan samaa mieltä näistä kaikista kohdista :) Joo oon samaa mieltä! Mun mielestä se sellainen aito rentous on hyvä säilyttää, vaikka kuinka haluaakin panostaa niihin. Ja se on kyllä liikaa, jos jokaisessa on eri fontit, eri kehykset, eri värit… Siihen muokkaamiseen menee varmasti myös tuhottomasti aikaa :o

 16. Kiia Innanmaa sanoo:

  Hyvä postaus, monesta kohdasta oon samaa mieltä! Tosin noi in jutut oli kaikki sellaisia, joita vastaan mulla ei ole mitään, mutta ei juurikaan kyllä puolestakaan. Out -jutuista tohon Instagram kohtaan voin kyllä samaistua. Oon hirmu visuaalinen tyyppi ja toisaalta rakastan niitä superkauniita, visuaalisia storyja ja joskus itsekin muokkaan niitä aika paljon. Kuitenkin ehkä enemmän tykkään siitä realismista, mikä storyssa on.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia paljon Kiia :) Mahtavaa nähdä, että näin moni on mun kanssa samoilla linjoilla noiden Instagramin storyjen suhteen. Mä kans tykkään visuaalisuudesta ja sellaisesta näyttävästä lopputuloksesta, joka on seuraajien mieleen mutta kyllä mukana täytyy olla myös aitoutta. Epäilen, että sellaista liian siloteltua materiaalia ei loppujen lopuksi edes kauaa jaksaisi seurata :s

 17. hanna sanoo:

  Ai että samaistun tohon rallihameasiaan! Tuli itekin käytettyä aikoinaan ihan liikaa kaikkea missä oli tätä ralliruutua joten se on ollu pakko haudata :D

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Saija Saija sanoo:

   Haha onneksi en ole ainoa :D Se oli kiva kuosi silloin, nyt ei. Hassua, miten monia sellaisia juttuja välttelee mitä on aikaisemmin tullut käytettyä paljon :-D

Kommentoi