BABY STUFF: Emmaljunga Duo Mondial

emmaljunga duo mondial

Seuraavana vauvajuttujen esittelyssä olisi vuorossa pikkuisen kulkuväline eli vaunut! Ollaan ostettu nämä jo hyvissä ajoin, mutta ne ovat tähän asti olleet säilytyksessä Tatun porukoilla ihan vaan sen vuoksi, kun meillä ei kaksiossa ollut näille oikeastansa ollenkaan minkäänlaista paikkaa :D Nyt ollaan saatu ne tänne uuteen asuntoon odottamaan pian saapuvaa kaveria ja ajattelin heti tulla esittelemään ne  

Aloitettiin oikeastansa heti plussaamisen jälkeen puhumaan vaunuista ja kävi ilmi, että molemmilla oli heti samanlainen maku niiden suhteen! Käytiin pyörähtämässä lastentarvikeliikkeessä ja oikeastaan molempien mieltymykset vain vahvistuivat. Ei mennyt kauaa, kun sain eräältä tutulta viestin että heidän perheessä olisi myynnissä uudenveroiset Emmaljungan valkoiset nahkaiset vaunut, jos ollaan kiinnostuneita. Ja kuinkas sattuikaan, ne olivat juuri sellaiset mitä oltiin ajateltu! Ei siis tarvinnut kahta kertaa miettiä, että lähdetäänkö katsomaan niitä ja niin siinä sitten kävi, että ne lähti myös mukaan.

emmaljunga valkoiset nahkavaunut

emmaljunga nahkavaunut

Vaunut ovat siis Emmaljungan Duo Mondial-malliset yhdistelmät eli nämä menevät syntymästä noin kolmeen ikävuoteen saakka, kun vaunukopan saa vaihdettua käännettävään ratasistuimeen. Vaunun kopassa on ilmastoitu, Thermobase -makuuosa sekä Hi Pro -päänsuojus. Ja tarvittaessa se menee vauvalla myös varapetinä! Runkona näissä on musta City-niminen versio.

Tykkään älyttömästi valkoisesta nahasta, tikkikuvioinnista ja ylipäätänsä siitä, miltä vaunut tuntuvat käytössä. Ollaan jo pari kertaa käyty ”testailemassa” näitä ja ai vitsit, että odotan jo ihan oikeita vaunulenkkejä pikkuisen kanssa.

emmaljunga vaunut

IDKUVA

Mitäs te pidätte näistä? Entä onko teillä kenties kokemuksia Emmaljungan vaunuista?

20 Responses to “BABY STUFF: Emmaljunga Duo Mondial”

 1. Avatar Annika sanoo:

  Kivannäköiset!! Tsemppiä loppuraskauteen! On sen verran kokemusta, että oon pikkusiskon kans käyny kävelyllä emmaljungan rattailla Ne on ollu kyllä hyvät mun mielestä. Joskus, jos ite tartten tulevaisuudessa, nii hommaan varmaan samanmerkkiset.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva nähdä, että sä Annika pidät näistä :) Ja kiitos paljon! Ei enää kauaa, aivan alkaa jännittämään nämä viimeiset viikot. Mukava kuulla, että sulla on hyviä kokemuksia näistä. Uskallan jo lämpimästi suositella tulevaisuuden varalle, sen verran hyviltä nämä ovat tuntuneet ”testikäytössä” :’)

 2. Avatar Tiia sanoo:

  Meillä samanlaiset vaunut, runko vain hieman erilainen. Oon kyllä tykännyt, kevyet työntää kaikenlaisella maastolla! Meillä monet kauhisteli miksi valkoiset kun likaantuu äkkiä, mutta nämä on kyllä niin helppo pitää puhtaana valkoiset kangasvaunut olis eri juttu.. Kuinka paljon vaunuista maksoit?

  Mulla olis sulle myös postaustoive! Oot tehnyt eri vuosien asuista postauksia ja ollut kiva nähdä miten paljon tyylisi on muuttunut. Tee samalla idealla sisustuksesta! Selasin sun vanhimpia sisustuspostauksia, mistä huomaa selkeästi kuinka tyyli on muuttunut on muuten kiva, kun et poista vanhoja julkaisuja! Monet niitä poistelee, kun ”hävettää” vanhat tekstit, mutta mun mielestä niistä on kiva katsoa kuinka paljon on kehittynyt bloggaajana!

  Huh, tulipa paljon asiaa ihanaa loppuodotusta, pian on maailman tärkein nyytti sylissä! ❤️

  • Saija Saija sanoo:

   Hei mahtavaa, että siellä on kans samanlaiset vaunut :) Ja mä kans huomasin, että tosi hyvät työntää eri maastossa kun käytiin koeajelulla. Joo meillä kans jotkut tutut kauhisteli valkoisia vaunuja, mutta oltiin kuultu näiden puhdistettavuudesta niin paljon hyvää palautetta, että uskallettiin helposti ostaa. Näistä tulee varmasti pidettyä paremmin jopa huolta kuin mustista vaunuista. Me maksettiin näistä 600€. Voi vitsit, kiitos postausideasta! Tämä oli tosi mielenkiintoinen idea, nimittäin sisustustyyli on muuttunut viime vuosien aikana älyttömästi. Mukava kuulla, että pidät siitä etten poista vanhoja kirjoituksia. Mä oon ajatellut asian kans niin, että ne ovat ihana oma muistonsa ja niistä voi itsekin katsoa, miten sitä on kehittynyt tai miten esimerkiksi blogimaailma on muuttunut. Kiitos vielä ja niinpä, ei mene enää kauaa <3 :)

 3. Avatar - sanoo:

  vau miten hienot! meidän pienelle hommattiin valkoiset emmaljungan super vikingit ennen syntymää, mutta jo kuukauden käytön jälkeen halusin vaihtaa. Loistavat kärryt, mutta niiden kasauskoko oli mahdottoman iso, vaikka meillä on farmari vaihdoin britax smileihin. Ehdottomasti olisin pitänyt super vikingit jos emme olisi reissailleet niin paljon sukulaisiin ym.
  Meillä oli kääntyvät etupyörät oli molemmissa kärryissä ja ne on ihan parhaat. Lenkkeilyssä toi teidän runko on varmasti mahtava. Onneksi emmaljungassa on helppo vaihtaa vaikka pelkkä runko toiseen, jos siltä alkaa tuntumaan Tsemppiä synnytykseen ja loppuraskauteen, en malta odottaa tulevia vauva-postauksia❤️

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :s Harmi, että sä koit kasauskoon liian isoksi… Saa nähdä käykö meillä samoin, mutta toki me ei niin paljon reissata että ihan joka välissä tarvisi olla laittamassa kasaan. Lenkkeillessä tai mitä tässä nyt on tullut testailtua niin nämä vaikuttaa just hyviltä! Niinpä, onneksi löytyy runkovaihtoehtoja jos tulee tunne, ettei tämä olekaan mieluinen. Kiitos sulle paljon kommentistasi ja niin ihana kuulla, että tulevat vauvapostaukset ovat näin odotettuja :) Odotan kyllä itsekin jo, että pääsen kirjoittelemaan pikkuisesta lisää <3

 4. Avatar Ss sanoo:

  Tosi kauniit! Millaisen turvaistuimen olet (jos olet jo hankkinut) :) ? Mutta onko noi kuinka helppo puhdistaa tai tarttuuko kura ja lika miten helposti valkoinen olis nii kiva väri vaunuissa mutta en tiä uskaltaako ostaa jos ei saa helposti puhtaaksi

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että pidät näistä :) Meillä on turvakaukalona Britaxin oma. Ja näiden valkoisten nahkavaunujen helppoa hoitoa on ainakin älyttömän moni kehunut! Lika näkyy herkemmin, mutta myös lähtee pois näppärästi pyyhkimällä. Mä uskon myös, että näistä tulee taas pidettyäkin parempaa huolta kuin esimerkiksi mustista vaunuista, joita tuskin putsaisi edes niin ahkerasti :)

 5. Avatar Laura sanoo:

  Nuo on aivan ihanan näköset vaunut! Mun kummitytön vaunut taitaa olla tismalleen samanlaiset, ja niitä oon välillä päässyt työntelemään. Sen kokemuksen pohjalta tykkäsin noista paljon, myös talvikäytössä lumisilla teillä. En yhtään ihmettele, että nuo on niin suositut vaunut.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti :) Kuulostaa kivalta! Mä oon kans kuullut, että näillä on todella hyvä mennä erilaisessa maastossa, jopa lumella. Odotan kyllä niin innolla, että pääsen tekemään kunnon vaunulenkkejä ja testailemaan kunnolla. Mä en myöskään ihmettele suosiota jo näiden parin testikerran jälkeen :)

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  En ymmärrä kun kaikki ostetaan nykyään uutena.. Kierrätys kunniaan!

  • Saija Saija sanoo:

   Tarkoitatko nyt näitä vaunuja vai ylipäätänsä? Koska näitä ei ole ostettu uutena :)

 7. Avatar Juju sanoo:

  Meillä oli noi vaunut esikoisella ja koin itse vähän liian isoiksi ja kömpelöiksi. Veivät paljon tilaa autossa ja aina sai varoa autoon laittaessa ja pois ottaessa ettei valkoinen tekonahka likaannu pahasti. Ennen esim kauppakeskukseen lähtöä kun otin pois autosta piti syynätä parkkihallissa ettei ole pahoja tahroja autosta. Ratasosa on myös mielestäni vähän huono kun siinä ainakin meidän taaperolla oli huono istua eikä niissä viihtynyt. Kauniithan nuo ovat mutta ainakin meillä ei oikein toimineet niinkuin olisin toivonut.

  • Saija Saija sanoo:

   Voi eikä :< Onpa harmi, että sä koit ne liian isoiksi ja kömpleöiksi. Saa nähdä kuinka meillä sitten käy, kun vaunut pääsevät kunnolla käyttöön mutta toivon todella, että nämä kestävät käytössä ja että taaperoiässä pieni viihtyy niissä. Mutta ei sitä koskaan tiedä kuinka käy. Kiitos, kun kerroit omat kokemuksesi - näitä on todella mielenkiintoista lukea :)

 8. Avatar Pipa sanoo:

  Ihanat!!
  Meillä on myös käytössä Emmaljungat. Todella laadukkaat ja hyvät käytössä. Vaunukopalle iso plussa siitä että on niin tilava ja lämmin. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mahtavaa, että sulla on hyviä kokemuksia Emmaljungan vaunuista! Nämä vaikuttaa kyllä nopealla testailulla jo todella laadukkailta. Ja se on kyllä plussaa, että vaunukoppa on tilava niin pikkuinen viihtyy :)

 9. Avatar Inka sanoo:

  Ihan sairaan mageet vaunut!

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä Inka pidät näistä! Oon kyllä itsekin niin tyytyväinen meidän valintaan :)

 10. Avatar Maria sanoo:

  Todella ihanat, ja on myös fantastiset työntää! Useammat ihmiset joilla on auto, hankkivat jossain vaihessa pienet autorattaat sen lisäksi. Jos ostaa semmoiset mikä saa makuasentoon, niin voi melkein heti laittaa vauva sinne, vaikkapa unipesään tai pehmeän kantokassiin, rattaisiin. Niin me tehtiin. Isot kunnolliset Emmaljungat kotona, ja kevyet rattaaat autossa. Tulet huomamaan. Tsemppia synnytyksessä!!

  • Saija Saija sanoo:

   Joo se voi olla, että me kans hommataan – se jää nähtäväksi :) Näiden kanssa tulee varmasti liikuttua paljon ainakin eri maastoissa. Kiva kuulla, että sä kans pidät näistä! Mä huomasin myös, että on todella hyvät työntää. Odotankin jo innolla, että pääsee pikkuisen kanssa vaunulenkeille. Kiitos sulle Maria :) xx

Kommentoi