Alkukesän asusaldo

Holaa! Mä kirjoittelen teille tällä hetkellä auton kyydistä, saatiin nimittäin extemporeen idea lähteä Ikeaan shoppailemaan tarvittavia juttuja uuteen kotiin. Meidän juhannus on pitänyt sisällään muutenkin erilaisia ”tehdäänkö nyt tätä ja tätä”-tyyppisiä ideoita. Perjantaina käytiin kaveripariskunnan kanssa ulkona syömässä ja eilen illalla lähdettiin pyörähtämään Ähtärissä katsomassa muita kavereita heidän vuokraamallaan mökillä. Tänä vuonna tällainen jussi! Toivottavasti siellä on kaikilla ollut myös onnistunut keskikesän juhla ♥ 

Mä huomasin, että edellisestä asukoosteesta on vierähtänyt aivan liian pitkä aika niin päätin tehdä tällaisen päivitetyn version samantien. Jätin pois kaikki keväiset (eli ne missä oli lunta näkyvissä) pois ja keskityin alkukesän lookkeihin! Tein näistä myös pari huomiota;

A) Keltainen on näköjään mulle ”se juttu” tällä hetkellä. Vähintään joka toisessa asussa on ollut kyseistä väriä jossain muodossa.

B) Oon ollut jopa yllättävän monipuolinen käyttäjä kenkien suhteen. Aluksi olin varma, että raskaana turvaudun niihin mitkä sattuu mennä jalkaan mutta nyt on tullut kyllä käytettyä koko kenkäkokoelmaa. Syy voi olla siinä, että alaosien kanssa taas on todella rajatut vaihtoehdot mitkä edes mahtuu jalkaan :D

Jos täytyisi oma suosikki valita niin sanoisin, että 1 tai 3. Mitkä asut nousevat sun suosikiksi?

IDKUVA

1. Kahta punaisen sävyä yhdessä (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

gaalalookki

2. Keltainen gaalalookki (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

farkkutakit naiset

3. Kesän lempparitakki (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

keltainen laukku

4. Pilkkuja ja korkoja (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

keltainen kietaisumekko

5. Kesän trendiasusteet samassa asussa (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

pinkki bleiseri

6. Mustavalkoisen piristystä pinkillä (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)

adidas hupparit

7. Rentojen päivien asukokonaisuus (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä)


20 Comments
 • Avatar
  Oona
  Posted at 15:48h, 24 kesäkuun Vastaa

  Numero kakkonen on kyllä ehdottomasti mun suosikki, tuo mekko on niin ihana!

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:36h, 24 kesäkuun Vastaa

   Kiva kuulla, että löysit heti oman erityisen suosikkisi :) Tuo mekko on kyllä ollut todella hyvä ostos <3

 • Avatar
  Ppinja
  Posted at 19:09h, 24 kesäkuun Vastaa

  Itseasissa mun suosikiks nousee samat mitkä sulla! :D Etenkin toi ykkönen pukee sua niin hyvin ettei mitään rajaa! Harvoin tykkään ite noin värikkäästä asusta mut toi on aivan ihana <3 Niin kauniisti istuu vauvamasun päälle!

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:00h, 25 kesäkuun Vastaa

   Niinkö! Olipas sattumaa, että löydettiin samat suosikit :) Ja kiitos tuhannesti, tällainen palaute oli erittäin kiva kuulla <3 Mä itsekin tykkään tuosta värikombosta ja kuten sanoit niin vauvamasu tulee ihanasti esille :)

 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 13:02h, 25 kesäkuun Vastaa

  2 & 5 on mun suosikit :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:54h, 25 kesäkuun Vastaa

   Hei mahtavaa, että sä Inka löysit parikin eri lempparia :) xx

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 13:53h, 25 kesäkuun Vastaa

  1 ja 3 on mun lemppareita, mutta kaikki asut on upeita!:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:55h, 25 kesäkuun Vastaa

   Kiitos Ansku, kun kerroit omat suosikkisi – tuo ykkönen on selvästi eniten tykätyin :)!

 • Avatar
  -mimmu
  Posted at 10:20h, 26 kesäkuun Vastaa

  Sanoisin että 6 ja 7!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:16h, 28 kesäkuun Vastaa

   Oi tosi kiva, että bongasit omat suosikkisi – kiitos kommentistasi! :)

 • Avatar
  Kat
  Posted at 11:17h, 26 kesäkuun Vastaa

  4& 5 on mun suosikit :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:16h, 28 kesäkuun Vastaa

   Ilo kuulla, että löysit kaksikin eri suosikkia näistä asuista :)

 • Avatar
  Taina
  Posted at 22:57h, 26 kesäkuun Vastaa

  2 on mun suosikki :)
  mikä sävy sulla pidennyksissä? Kutreja kaipaileva pohtii myös klipsien tilaamista, niin ikävä pidempää ponnaria :(

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:14h, 28 kesäkuun Vastaa

   Kiitos Taina, kun kerroit oman suosikkisi :) Mulla on sävynä musta! Mä kans aloin ikävöimään niin pitkää ponnaria kuin luottokiharoita, joten päätin tilata klipsit. Enkä voisi olla tyytyväisempi, nyt saa taas tehdä hiuksiin ihan minkä kampauksen vaan eli suosittelen kyllä lämpimästi :)

 • Avatar
  Taina
  Posted at 22:43h, 28 kesäkuun Vastaa

  Kyllä nuo varmasti täytyy laittaa tilaukseen :) Minkälaiset klipsit sinulla on käytössä, onko paljon leveitä osioita? Riittääköhän 50g ponnarikampaukseen? Ei tarvitse olla överituuhea kuitenkaan. Suositteletko jotain verkkokauppaa tilaukseen? Toiveena postaus klipsipidennyksistä ja niiden käytöstä. Ihanaa kesää ja onnea vielä odotukseen!

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:28h, 07 heinäkuun Vastaa

   Suosittelen lämpimästi :) Mä tilasin kokopään pidennykset ja käytän niistä noin puolia aina kerralla päässä. Mutta uskon, että tyo 50g riittää oikein hyvin olematta överi. Mä tilasin pidennykset Dreamhair-nimisestä verkkokaupasta ja se oli ainakin todella näppärä toimituksineen sekä maksusysteemeineen. Kiitos hirmu paljon Taina ja ihanaa kesää myös sulle :) xx

 • Avatar
  SanniiJuliaa
  Posted at 21:30h, 29 kesäkuun Vastaa

  Haha, rakastan sun blogia ja luen lähes kaikki postaukset kerralla oitkän lukutauon jälkeen ja kommentoin kuitenkin joka postaukseen!

  Sulla on niiin ihana tyyli, rakastan sun asujen raikkautta ja värikkyyttä, sekä sun kykyä pukea erilaista printtiä, väriä ja materiaalia toistensa kanssa! Aika perus shortsi-huppari asukin näyttää sun päällä siltä, kuin olisit tullut suoraan punaiselta matolta! :-D

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:53h, 11 heinäkuun Vastaa

   Suuren suuret kiitokset sulle aivan ihanasta kommentista <3 Tässä menee aivan sanattomaksi! Kiva kuulla, että luet kerralla ja kommentoit - arvostan sitä paljon :) Ja et tiedäkään, kuinka kiva saada asuista tällaista palautetta. Tämä nimittäin motivoi suunnattomasti kuvailemaan lisää erilaisia asuja. Niin niitä perusasuja kuin vähän erikoisempiakin :) xx

 • Avatar
  Kiia Innanmaa
  Posted at 17:31h, 09 heinäkuun Vastaa

  Ihania asuja kaikki! Sun tyyli on jotenkin tosi samanlainen kun oma, niin näihin on kaikkiin helppo ihastua! Rakastan erityisesti kaikkia keltaisia ja vaaleanpunaisia juttuja neutraalien värien lisäksi :)

  Suosikkiasu näistä on kuitenkin ehdottomasti numero 5, toi keltainen mekko on vaan niin kaunis!

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:25h, 13 heinäkuun Vastaa

   Kiitos paljon Kiia ihanasta kommentista :) Niin kiva nähdä, että meidän tyyli on samanlainen. Keltainen ja vaaleanpunainen on itselläkin niitä ehdottomia lempparisävyjä tällä hetkellä. Ja hei mahtavaa, että löysit oman suosikkisi – tuo numero vitosen mekko on osoittautunut ihan parhaaksi ostokseksi <3

Post A Comment