Muuttopäivä varmistui

keltainen pallomekko

kietaisumekko

sydän aurinkolasit

Heissan ja terveisiä ensimmäisten muuttolaatikoiden keskeltä! Kuten edellisessä postauksessa hieman kerroin niin muutto tosiaan lähestyy. Saatiin hetki sitten tieto, että asunto on loppuviimeistelyjä vaille valmis ja virallinen muuttopäivä on 1.7. Wippii  Onhan tätä nyt jo ehditty odottaa kauppakirjojen kirjoittamisesta saakka ;-) Oon malttamattomana suunnitellut, mistä aloitan pakkaamaan, missä järjestyksessä etenen ja mihin laitan pakatut muuttolaatikot (voin kertoa, että 50 neliöisessä kaksiossa tulee olemaan ahdasta tulevat viikot). Mutta nyt, kun itse homman saisi aloittaa niin pää lyö tyhjää. Tein kuitenkin ratkaisun, että aloitan kivoimmista jutuista niin motivaatio säilyy yllä. Haha!

IDKUVA

olkilaukku

mekko raskaus

Dress* Vero Moda/House of Brandon | Bag Mango | Shoes H&M | Sunnies* HERE

Suurimmat sekä painavimmat jutut jäävät Tatulle ja mä pyrin mahani kanssa pakkaamaan pienet kevyet asiat. Ja tietysti oman jaksamisen mukaan, laatikko päivässä olisi ihanteellinen tavoite. Mä lukeudun niihin ihmisiin, jotka rakastaa muuttoa! Ehkä suurin syy on se, että samalla tulee käytyä tavarat läpi ja pääsee aloittamaan järjestelyn puhtaalta pöydältä. Puhumattakaan sisustamisesta – mun sisäinen sisustushullu on herännyt jo aikoja sitten ja suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Verkkokauppoja ja Pinterestiä on tullut selailtua nyt joka ilta. En malta odottaa, että pääsen jakamaan teillekin kuvia uudesta kodista!

Muutama sananen tästä asusta, jossa esiintyy videollakin näkynyt pilkullinen kietaisumekko – täydellinen ja huoleton kesämekko niin raskaana kuin raskauden jälkeen. Yhdistin sen muutamiin uusiin suosikkeihin, kuten olkilaukkuun, eurolla alesta (!) löytyneihin kenkiin sekä sydämen muotoisiin arskoihin.

Mitäs te pidätte asusta? Entä joko odotatte tulevia postauksia uudesta kodista?

16 Responses to “Muuttopäivä varmistui”

 1. Avatar Anna sanoo:

  Täällä kans yks muutto hullu! Ihme pakko mennä sekaan kaikkien muuttoohin kun se on niin hauskaa! Ihana kun on tavallaan uus alku ja saa käydä tavarat kunnolla läpi ja nähä mitä puuttuu. Niin rentouttavaa:D tosin huvinsa kullakin;)

  • Saija Saija sanoo:

   Jee!! Onneksi löytyy muitakin muuttohulluja etten ole ainoa :D Se on kyllä oikeasti niin kivaa. Tiedän monia, jotka jopa vihaa muuttoa ja tekisi mieli sanoa, että mä voin tulla hoitamaan muutot teidän puolesta. Haha, on kyllä ihan paras rentoutuskeino käydä tavaroita läpi :p

 2. Avatar Ella sanoo:

  Aivan super ihana ja kesäinen mekko!

  • Saija Saija sanoo:

   Hei tosi kiva kuulla, että sä pidät tästä mekosta! Oon sun kanssa niin samaa mieltä siitä :)

 3. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Mä tykkään kans muuttaa! Varsinkin se tavaroiden purkamisvaihe on parasta ja niin rentouttavaa :D Kaunis asu ja sulle sopii keltainen väri ihan super hyvin <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oon niin samaa mieltä sun kanssa!! Tuo on just ihan parasta :D En malta odottaa, että pääsen muutossa tuohon vaiheeseen, haha. Kiitos ihanainen sanoistasi – keltainen on kyllä yksi mun suosikkiväri tällä hetkellä :)<3

 4. Avatar Hemppe sanoo:

  Mekin muutetaan 1.7. uuteen asuntoon, tosin tällä hetkellä vielä vuokra-asunto kyseessä. Täällä on jo kovaa vauhtia pakkailtu kamppeita kasaan, tässä on ollut myös hyvä syy heittää vanhaa roinaa menemään! :D Salaa nautin tästä muuttamisesta siis.. Tsemppiä muuttoon teille, ihana tuo sinun mekko <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oi onpa sattuma, että muutetaan juuri samana päivänä :) Onnea uudesta kodista jo etukäteen! Sanos muuta, ihan paras syy käydä tavarat läpi ja karsia turhat pois. Tämä on kuin uuden alku, jos näin voi sanoa. Kiva kuulla, että tämä mekko on sun mieleen. Tykkään itsekin siitä ihan älyttömästi <3

 5. Avatar Anna sanoo:

  Ite taas vihaan muuttoa Pari viikkoa sitten oli siskon muutto ja siinä rappusia kolmannesta kerroksesta edes takas ravatessa mietin, että ei ihan heti uudestaan oli vielä kauhea helle!

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä! Harmi kuulla, että sä et pidä muutosta! Mutta ihan ymmärrettävää ettei siitä kovin paljoa nauti helteellä. Varsinkaan, jos täytyy kantaa paljon rappusissa :s

 6. Avatar Cami sanoo:

  Mä kuvittelin ennen muuttoa, että tykkäisin jotenkin siitä hommasta, mutta nyt vaan toivon ettei mun tarvis muuttaa enää ikinä :D Mä nautin kyllä siitä tavaroiden läpikäymisestä ja teinkin sitä jo monta kuukautta ja moneen kertaan ennen muuttoa. Silti muutossa oli liikaa kaikkea roskaa vielä tallessa, vaikka olin mukamas käynyt kaiken läpi. Oi kyllä, odotan malttamattomana kuvia uudesta kodista ja mulle saa kyllä laittaa heti kuvia kun niitä on vain saatavilla ;) <3

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :D Se on kyllä kiva, että sait käytyä kaikki tavarat läpi ennen muuttoa niin helpotti varmasti hommaa. Mäki yritän käydä mahdollisimman hyvin niin ei tulisi jätettyä mitään mitä ei tarvi uudessa kodissa. Voi vitsit, kun kiva kuulla sun jo odottavan kuvia sieltä! Odotan itsekin niin innoissani, että pääsen näkemään sen täysin valmiina. Joo mä voin laittaa heti, kun saan otettua niitä ;) <3

 7. Avatar Essi sanoo:

  Tuo mekko näyttää olevan verkkokaupasta loppu, niin minkä merkkinen se onkaan (vero moda tai vila kenties?), niin voisi käydä katsomassa jos kivijalkaliikkeissä vielä löytyisi :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi, että niin näyttääkin :/ Mutta se on tosiaan Vero Modan oma! Mä pidän peukut pystyssä, että löydät sellaisen vielä – kannattaa myös tarkkailla noita sivuja, jos sinne ilmestyisi lisää kokoja :)

 8. Avatar Helmi sanoo:

  Hei mulla olis yks postausehdotus!
  Oon itse etsimässä itselleni kelloa nyt ja oliskin kiva saada kelloinspiraatiota esim. kelloesittelyn kautta :-)

  Kivaa loppuraskautta ja onnea muuton kanssa!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Helmi toiveesta, mä kirjailen tämän itselleni ylös ja laitan toteutukseen :) Kiitos myös toivotuksista <3

Kommentoi