Muuttopäivä varmistui

keltainen pallomekko

kietaisumekko

sydän aurinkolasit

Heissan ja terveisiä ensimmäisten muuttolaatikoiden keskeltä! Kuten edellisessä postauksessa hieman kerroin niin muutto tosiaan lähestyy. Saatiin hetki sitten tieto, että asunto on loppuviimeistelyjä vaille valmis ja virallinen muuttopäivä on 1.7. Wippii  Onhan tätä nyt jo ehditty odottaa kauppakirjojen kirjoittamisesta saakka ;-) Oon malttamattomana suunnitellut, mistä aloitan pakkaamaan, missä järjestyksessä etenen ja mihin laitan pakatut muuttolaatikot (voin kertoa, että 50 neliöisessä kaksiossa tulee olemaan ahdasta tulevat viikot). Mutta nyt, kun itse homman saisi aloittaa niin pää lyö tyhjää. Tein kuitenkin ratkaisun, että aloitan kivoimmista jutuista niin motivaatio säilyy yllä. Haha!

IDKUVA

olkilaukku

mekko raskaus

Dress* Vero Moda/House of Brandon | Bag Mango | Shoes H&M | Sunnies* HERE

Suurimmat sekä painavimmat jutut jäävät Tatulle ja mä pyrin mahani kanssa pakkaamaan pienet kevyet asiat. Ja tietysti oman jaksamisen mukaan, laatikko päivässä olisi ihanteellinen tavoite. Mä lukeudun niihin ihmisiin, jotka rakastaa muuttoa! Ehkä suurin syy on se, että samalla tulee käytyä tavarat läpi ja pääsee aloittamaan järjestelyn puhtaalta pöydältä. Puhumattakaan sisustamisesta – mun sisäinen sisustushullu on herännyt jo aikoja sitten ja suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Verkkokauppoja ja Pinterestiä on tullut selailtua nyt joka ilta. En malta odottaa, että pääsen jakamaan teillekin kuvia uudesta kodista!

Muutama sananen tästä asusta, jossa esiintyy videollakin näkynyt pilkullinen kietaisumekko – täydellinen ja huoleton kesämekko niin raskaana kuin raskauden jälkeen. Yhdistin sen muutamiin uusiin suosikkeihin, kuten olkilaukkuun, eurolla alesta (!) löytyneihin kenkiin sekä sydämen muotoisiin arskoihin.

Mitäs te pidätte asusta? Entä joko odotatte tulevia postauksia uudesta kodista?

16 Comments
 • Avatar
  Anna
  Posted at 22:56h, 14 kesäkuun Vastaa

  Täällä kans yks muutto hullu! Ihme pakko mennä sekaan kaikkien muuttoohin kun se on niin hauskaa! Ihana kun on tavallaan uus alku ja saa käydä tavarat kunnolla läpi ja nähä mitä puuttuu. Niin rentouttavaa:D tosin huvinsa kullakin;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:27h, 15 kesäkuun Vastaa

   Jee!! Onneksi löytyy muitakin muuttohulluja etten ole ainoa :D Se on kyllä oikeasti niin kivaa. Tiedän monia, jotka jopa vihaa muuttoa ja tekisi mieli sanoa, että mä voin tulla hoitamaan muutot teidän puolesta. Haha, on kyllä ihan paras rentoutuskeino käydä tavaroita läpi :p

 • Avatar
  Ella
  Posted at 23:25h, 14 kesäkuun Vastaa

  Aivan super ihana ja kesäinen mekko!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:26h, 15 kesäkuun Vastaa

   Hei tosi kiva kuulla, että sä pidät tästä mekosta! Oon sun kanssa niin samaa mieltä siitä :)

 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 10:52h, 15 kesäkuun Vastaa

  Mä tykkään kans muuttaa! Varsinkin se tavaroiden purkamisvaihe on parasta ja niin rentouttavaa :D Kaunis asu ja sulle sopii keltainen väri ihan super hyvin <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:50h, 16 kesäkuun Vastaa

   Oon niin samaa mieltä sun kanssa!! Tuo on just ihan parasta :D En malta odottaa, että pääsen muutossa tuohon vaiheeseen, haha. Kiitos ihanainen sanoistasi – keltainen on kyllä yksi mun suosikkiväri tällä hetkellä :)<3

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 17:22h, 15 kesäkuun Vastaa

  Mekin muutetaan 1.7. uuteen asuntoon, tosin tällä hetkellä vielä vuokra-asunto kyseessä. Täällä on jo kovaa vauhtia pakkailtu kamppeita kasaan, tässä on ollut myös hyvä syy heittää vanhaa roinaa menemään! :D Salaa nautin tästä muuttamisesta siis.. Tsemppiä muuttoon teille, ihana tuo sinun mekko <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:09h, 16 kesäkuun Vastaa

   Oi onpa sattuma, että muutetaan juuri samana päivänä :) Onnea uudesta kodista jo etukäteen! Sanos muuta, ihan paras syy käydä tavarat läpi ja karsia turhat pois. Tämä on kuin uuden alku, jos näin voi sanoa. Kiva kuulla, että tämä mekko on sun mieleen. Tykkään itsekin siitä ihan älyttömästi <3

 • Avatar
  Anna
  Posted at 17:24h, 15 kesäkuun Vastaa

  Ite taas vihaan muuttoa Pari viikkoa sitten oli siskon muutto ja siinä rappusia kolmannesta kerroksesta edes takas ravatessa mietin, että ei ihan heti uudestaan oli vielä kauhea helle!

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:03h, 16 kesäkuun Vastaa

   Eikä! Harmi kuulla, että sä et pidä muutosta! Mutta ihan ymmärrettävää ettei siitä kovin paljoa nauti helteellä. Varsinkaan, jos täytyy kantaa paljon rappusissa :s

 • Avatar
  Cami
  Posted at 22:04h, 15 kesäkuun Vastaa

  Mä kuvittelin ennen muuttoa, että tykkäisin jotenkin siitä hommasta, mutta nyt vaan toivon ettei mun tarvis muuttaa enää ikinä :D Mä nautin kyllä siitä tavaroiden läpikäymisestä ja teinkin sitä jo monta kuukautta ja moneen kertaan ennen muuttoa. Silti muutossa oli liikaa kaikkea roskaa vielä tallessa, vaikka olin mukamas käynyt kaiken läpi. Oi kyllä, odotan malttamattomana kuvia uudesta kodista ja mulle saa kyllä laittaa heti kuvia kun niitä on vain saatavilla ;) <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:52h, 16 kesäkuun Vastaa

   Eikä :D Se on kyllä kiva, että sait käytyä kaikki tavarat läpi ennen muuttoa niin helpotti varmasti hommaa. Mäki yritän käydä mahdollisimman hyvin niin ei tulisi jätettyä mitään mitä ei tarvi uudessa kodissa. Voi vitsit, kun kiva kuulla sun jo odottavan kuvia sieltä! Odotan itsekin niin innoissani, että pääsen näkemään sen täysin valmiina. Joo mä voin laittaa heti, kun saan otettua niitä ;) <3

 • Avatar
  Essi
  Posted at 19:22h, 16 kesäkuun Vastaa

  Tuo mekko näyttää olevan verkkokaupasta loppu, niin minkä merkkinen se onkaan (vero moda tai vila kenties?), niin voisi käydä katsomassa jos kivijalkaliikkeissä vielä löytyisi :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:21h, 17 kesäkuun Vastaa

   Voi, että niin näyttääkin :/ Mutta se on tosiaan Vero Modan oma! Mä pidän peukut pystyssä, että löydät sellaisen vielä – kannattaa myös tarkkailla noita sivuja, jos sinne ilmestyisi lisää kokoja :)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 16:19h, 18 kesäkuun Vastaa

  Hei mulla olis yks postausehdotus!
  Oon itse etsimässä itselleni kelloa nyt ja oliskin kiva saada kelloinspiraatiota esim. kelloesittelyn kautta :-)

  Kivaa loppuraskautta ja onnea muuton kanssa!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:55h, 19 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon Helmi toiveesta, mä kirjailen tämän itselleni ylös ja laitan toteutukseen :) Kiitos myös toivotuksista <3

Post A Comment