Kesäinen 23h miniristeily

viking grace

victorias secret viking line

risteily turusta

IDKUVA

Viikonlopun univelkojen saldo nollattu, pari laukkua purettu ja seuraavaksi kuvamatskujen pariin! Moni Instagramissa (@saijis) seuraava saattoikin jo huomata, että lähdettiin viikonloppuna pienelle risteilylle mun suosikkilaivalle eli Viking Gracelle  Tämä oli tällainen pieni miniloma kesän alkuun ja samalla myös viimeinen reissu ”pidemmälle” ennen tulevan pienokaisen syntymistä. Kieltämättä pari kertaa jännitys nousi, kun aloin vilkkaan mielikuvituksen johdosta miettiä synnytyksen mahdollista käynnistymistä laivalla. Haha! Onneksi osasin siitä huolimatta rentoutua ja nauttia risteilystä, koska kaikki meni paremmin kuin hyvin.

viking grace club vogue

viking grace laiva

victor & rolf

pekonisalaatti resepti

Risteilyn aikana tuli muun muassa tehtyä muutamia tarpeellisia ostoksia laivan tax freessä sekä Victoria’s Secret myymälässä, katseltua niin upeaa auringonlaskua kuin nautittua lämmöstä laivan kannella, pyörähdettyä lauantaina olleissa ysäribileissä, joissa esiintyi muun muassa Waldo’s People, pelailtua pelikoneita, jotka valitettavasti vain söivät kolikot sekä herkuteltua hyvällä ruualla ja alkoholittomalla drinkillä. Varattiin tällä kertaa tavallisen buffetaamiaisen sijaan premium-aamiainen, jossa parasta oli nimellä varattu pöytä. Yleensä laivan aamiaisella saa taistella tyhjistä pöydistä, joten tämä oli luksusta! Enkä laittanut pahakseni myös laajempaa valikoimaa ja kahvin tarjoilua pöytiin.

la bruket

victorias secret viking grace

Dress* House of Brandon | Bag Louis Vuitton | Watch Cluse

chanel meikit

viking grace kahvilat

Tältä näytti ja kuulosti meidän miniristeily tiivistettynä – ensi kerralla tulevaisuudessa mukana onkin sitten myös pikkumies! Seuraavat viikot menevätkin rauhassa odotellessa ja muuttolaatikoita pikkuhiljaa pakatessa, mutta kirjoittelen tästä aiheesta lisää myöhemmin. Nyt toivotan sinne ruudun toiselle puolelle kaikille tasapuolisesti hyvää yötä, xx.

Mitäs piditte tällaisesta postauksesta? Entä tykkäättekö te käydä risteilemässä?

10 Responses to “Kesäinen 23h miniristeily”

 1. Avatar SanniSofia sanoo:

  Voi vitsit miten kivalta teidän reissu vaikutti! Ja en kestä noita viimeisen kuvan kakkupaloja, yksi tännekin kiitos! :D Mä olen myös menossa perjantaina Gracelle risteilemään, joten olis ihan superia saada postausta myös sun tax free -ostoksista :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oli kyllä todella onnistunut reissu :) Ja kakku – nam!! Oi onpa kiva, että sä oot kans menossa sinne. Grace on niin viihtyisä laiva, että teille tulee varmasti onnistunut risteily <3 Mä en valitettavasti ostanut kuin muutaman kosmetiikkatuotteen, joten niistä ei ihan omaa esittelyä saa... Mutta näytän ne varmasti osana tulevia kosmetiikkapostauksia :)

 2. Ihania matkakuvia! Ehdottomasti pitää päästä taas laivalle :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi vitsit, kiitti sulle paljon! Ja suosittelen lämpimästi – pienet risteilyt piristää :)

 3. Avatar Kia sanoo:

  En ole risteilyihmisiä, ellei sitten puhuta esim. Karibian risteilystä. Olen käynyt kerran Tallinnan päiväristeilyllä ja kerran lapsena sellaisella 23h risteilyllä. Nyt ollaan kuitenkin miehen ja silloin 9 kk vauvamme kanssa lähdössä Tukholmaan elokuussa. Olen aika innoissani kun päästään kokemaan se yhdessä perheenä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ooh Karibian risteilylle olisi unelma päästä joskus <3 Onpa kiva, että ootte lähdössä tuollaiselle Tukholman risteilylle! Siitä tulee varmasti onnistunut perhereissu :) Odotan jo itsekin niin innoissani, että päästään tulevan pienokaisen kanssa ensimmäiselle risteilylle. Ihanaa reissua teille jo näin etukäteen :) xx

 4. Avatar Inka sanoo:

  Tämmöset postaukset on tosi kivoja ja risteily on kyllä niin kivaa että haluisin kyllä tänä kesänä lähtä laivalle! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla tällaisten postausten olevan sun mieleen :) Ja kuulostaa tosi hyvältä idealta! Risteilyt on kyllä ihana tapa viettää kesäpäiviä <3

 5. Avatar Veera sanoo:

  millaista kokoa tuo mekko on? Ajattelin tilata itselleni myös kun on niin ihanan näköinen, mutta koko mietityttää :) onko siis normaalia väljempi/pienempi koko?

  • Saija Saija sanoo:

   Mulla on koko S, mutta käytän normaalisti XS ja vaikka oon raskaana niin sanoisin tuon olevan melko tiukkaa mallia että jos miettii kahden koon välillä niin kannattaa ottaa isompi :)!

Kommentoi