Mun valinta kesälaukuksi

Pyysin muutama viikko sitten teiltä apua kesälaukun valinnassa. Olin iskenyt silmäni erilaisiin olkilaukkuihin, jollaisen halusin ehdottomasti saada osaksi mun laukkukokoelmaa! Löysin netistä neljä keskenään erilaista mallia, joista saitte äänestää oman suosikkinne. Teidän laittamista äänistä ja perusteluista oli suunnaton apu valinnassa, kiitos siitä Ja nyt varmasti haluatte nähdä, että mihin mä päädyin? Ti, ti, dii mun valinta oli:

olkilaukku mango

olkilaukku pyöreä

olkilaukku

Tämä pyöreä kaunokainen, joka taisi saada eniten tai ainakin toiseksi eniten ääniä myös teiltä. Tulin siihen tulokseen, että crossbodylle on tässä elämäntilanteessa enemmän käyttöä kuin sellaiselle, jossa on vain kaksi pientä kantokahvaa. Ja koska etsinnässä oli nimenomaan kesälaukku niin värinä nimenomaan itse olki on kaikista raikkain sekä soveltuvin tähän vuodenaikaan. Niinpä laitoin Mangon sivuilta tilaukseen tämän yksilön, jossa on nahkainen hihna + kantokahva ja sisällä kankainen vuori. Hintaa laukulla oli 49,99€.

IDKUVA

keltainen mekko

olkilaukku

Mun mielestä valinta ei olisi voinut paremmin nappiin mennä – tämä näyttää ihan täydelliseltä kesämekkojen kanssa! Ja sisälle mahtuu juuri tarpeellinen + hieman ylimääräistä tavaraa, jota naisten laukuista sattuu aina jostain kumman syystä löytyä ;-)

Mitäs te sanotte kyseisestä laukusta? Oliko oikea vai aivan täysin väärä valinta?

22 Responses to “Mun valinta kesälaukuksi”

 1. Avatar Inka sanoo:

  Tosi magee laukku kesäksi ja siis ois kyllä kiva itelläki tommonen!

  • Saija Saija sanoo:

   Hei onpas kiva nähdä sun pitävän tästä! Tämä oli munkin mielestä ehdottomasti paras valinta :)

 2. Avatar IinaS sanoo:

  Siis toi on niin söpö! <3

 3. Avatar Laura sanoo:

  Tosi kiva laukku! Pakko kysyä, että kun se on tuon mallinen, niin tuleeko laukun avatessa tavarat helposti ulos vai voiko sitä availla ilman pelkoa kaiken pudottamisesta? Tuollaisen voisi laittaa itsekin harkintaan, sen verran silmää miellyttävä laukku! :)

  Oon löytänyt sun blogin jokin aika sitten, ja tästä on hiljalleen kehkeytynyt yksi mun lemppariblogeista! Tunnelma on niin ihanan positiivinen, kirjotat hyvin, kuvat on isoja ja visuaalisia, ja sun raskautta on ollut kiva seurata! Lisäksi se, että ollaan saman ikäisiä ja asun ”naapuri”kaupungissa Vaasassa vaikuttaa ehkä asiaan. :D Kiitos kun piristät meidän päiviä blogillasi! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että tämä laukku miellyttää sun silmää :) Mä oo kantanut täällä aika pieniä tavaroita, kuten puhelinta, lompakkoa yms. ja ne ei ole ainakaan tullut ulos. Mutta voisin kuvitella, että joku isompi ja kevyempi juttu voisi jopa lentää täältä :D Tietysti, mitä enemmän siinä on painoa niin sitä paremmin tavarat siellä pysyy. Olipas ihana palaute, niin piristävää kuulla tällaista <3 Näin positiivinen palaute nostattaa kyllä suuren hymyn huulille. Ja hei tosi kiva, että oot noinkin läheltä! Mun tulee aina silloin tällöin käytyä Vaasassa - se on viihtyisä kaupunki. Kiitos vielä sun sanoista ja kommentista Laura :) <3

 4. No on kyllä tosi nätti! Itsekin oon haaveillut tänä kesänä näistä korilaukuista <3

  • Saija Saija sanoo:

   Mahtavaa, että laukku on myös sun mieleen :) Tällaiset laukut ovat kyllä kesäksi niin täydellisiä! Suosittelen lämpimästi jo näin muutaman käyttökerran jälkeen <3

 5. Avatar Cami sanoo:

  Just oikea valinta! Crossbody on aika must vauvan kanssa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Jee!! Ilo kuulla valinnan olleen oikea, crossbodyt tulee varmasti olemaan aktiivisessa käytössä vauvan kanssa liikkuessa :)

 6. Avatar Tiia sanoo:

  Ompas söpö laukku! Mun sisko nauro mulle viime vklp yo-juhlissa, kun mun pikkulaukusta löyty puhelin, tuttipullo, korvikemaito ja harso, hah! Ootas vaan niin pian sunkin laukut täyttää vauvan kamat ja omat ”tarpeelliset” jutut jää pois :D

  Koska on tulossa lisää vauvapostauksia?<3

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi sitä tämä kyllä on :) Eikä!! Haha voin vaan kuvitella :D Mä uskon kans, että mun laukusta löytyy yhtä jos toista vauvatavaraa. Oon varmaan juuri sellainen, että kannan mielummin liikaa kuin liian vähän tavaraa mukana. Oon alkanut jo näpyttelemään raskaus -ja vauvakuulumisia, joten postaus tulee hyvinkin pian <3 :)

 7. Avatar Oona sanoo:

  Tuo laukku on kyllä niin nätti! En aluksi lämmennyt näille yhtään mutta hetken selailtuani päädyin siihen, että tarvitsen itsekin samanlaisen..

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva nähdä Oona myös sun pitävän tästä laukusta :) Ja ylipäätänsä lämmenneen näille! Voin suositella kyllä jo muutaman käyttökerran jälkeen – tulee olemaan ihan paras kesälaukku <3

 8. Avatar Taru sanoo:

  Ihan täydellinen kesälaukku! <3 Tuo raidallinen sisuskin on niin söpö!

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on kyllä kokonaisuudessaan niin upea laukku <3 Sepä! Kiva, että sisustaan on myös panostettu :)

 9. Avatar Hemppe sanoo:

  Ihana laukku, valinta osui ehdottomasti oikeaan! ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Oi hyvä juttu!! Oon kyllä niin samaa mieltä, tätä parempaa kesälaukkua tuskin edes löytyisi :) <3

 10. Avatar Henna sanoo:

  Oi, nappi valinta! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hienoa, että näin moni on ollut tätä mieltä! Uskon itsekin, että tämä oli paras valinta :)

 11. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan ihana tuo laukku <3 ja tuo mekko, upee Saija!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ihana Emilia piristävästä kommentista <3 Tuo mekko on ihan yksi kesän lemppareista! Lisäilen siitä pian parempia asukuvia tänne :)

Kommentoi