May favorites 2018

Kuten ehkä osa saattoi huomata niin en listannut huhtikuulta ollenkaan sen erityisempiä suosikkeja. Joka kuukaudelta ei aina löydy vinkattavaa, kun tulee käytettyä tutuksi ja turvalliseksi koettuja tuotteita. Sen sijaan toukokuulta löytyi yksi jos toinenkin suosittelun ansainnut tuote tai mainitsemisen arvoinen asia eli eiköhän kurkata, mitä ne on:

IDKUVA

Puhelimen kuoret* – iDeal of Sweden

Monille on varmaan käynyt ilmi, että mun ehdottomia suosikkeja puhelimen kuorissa ovat kaikki iDeal of Swedenin mallit – heillä on niin upeita kuoseja, sävyjä ja laatu on aina vastannut odotuksia. Heiltä on tullut uusi mallisto, joka on suunniteltu yhdessä ruotsalaisen Hannaliciouksen kanssa ja katsokaa, miten kaunis tämä korallin sävyinen kuori on! Saatte heidän koko valikoimasta -20 % pois koodilla ”SAIJIS”.

luontokuvat

Toukokuun upea sää

Tuntuu kuin oltaisiin saatu yksi kesäkuukausi lisää, kun toukokuu oli niin mieletön säiden puolesta. Harvoin sitä saa ensimmäiset rusketusajat näin ajoissa! Musta kuoriutuu joka vuosi näihin aikoihin kunnon luontokuvaaja, sitä haluaisi aina olla kuvaamassa jokaista söpöä kukkaa ja kasvia, haha.

makia t-paidat

T-paidat – Makia/House of Brandon

En malta odottaa, että päästään muuttamaan uuteen kotiin ja pääsen laittamaan pikkumiehen huoneen sekä vaatekaapin valmiiksi. Suunnittelin laittavani vaatteet kokojärjestykseen niin se helpottaa sitten jatkossa – näitä suloisia minivaatteita on niin kiva hypistellä! Ollaan saatu vaikka mitä ihania lahjoja vaatevaraston täydennykseksi, kuten nämä Makian coolit t-paidat House of Brandonilta. Vaikka halutaan pukea poitsu myös väreihin niin onhan nämä mustavalkoiset vaatteet nyt niin tyylikkäitä!

lemon juice tuotteet

Jalkojenhoito

Oon viime kuulla hoitanut jalkojani enemmän kuin varmaan viime vuonna yhteensä :D Nyt joka viikottaiseen hoitorituaaliin kuuluu jalkakylpy, kuorinta + rasvaus. Voisi sanoa, että tästä on tullut pieni luksus arkeen. Ja varsinkin nyt, kun raskaana jalat tuntuu väsymän normaalia enemmän.

raitapaidat

Kesävaatteet ( x 100) (Pusero täältä | Shortsit Gina Tricot | Laukku Chloé)

Upeista säistä seurasi myös se, että sai kaivaa kaikki kesävaatteet esille. Oon todella hyvin saanut käytettyä koko raskauden ajan omia yläosia ja mekkoja. Alaosistakin osa on mahtunut päälle, mikä on tosi hyvä ettei ole tarvinnut uusia koko vaatevarastoa.

vichy slow age

Vichyn Slow Âge-tuotteet

Vichy on lanseerannut uuden tuotesarjan, jota oon nyt hetken testaillut. Slow Âge on suunniteltu hidastamaan varhaisia ikääntymisen merkkejä yön aikana. Tuotesarjasta mulla on testissä kevyt päivävoide, silmänympärysvoide sekä täyteläinen yövoide. Jälkimmäinen näistä toimii tarvittaessa myös kasvonaamiona! Oon tykännyt näiden koostumuksesta ja sellaisesta hengittävästä tunteesta, mikä käytön jälkeen on kasvoilla.

vohvelihetki

Ulkona syöminen

Viime kuulla tuli syötyä ehkä jopa liiankin paljon (ainakin lompakon kannalta) ulkona, mutta se on vaan niin kiva treffata kavereita kahvin tai lounaan merkeissä. Tässä näkyy mun överi vohveliannos, josta löytyi vohvelin lisäksi niin hilloa, kermavaahtoa, jätskiä kuin strösseliä. Voin kertoa, että makenhimosta ei tämän jälkeen ollut tietoakaan, heh…

Mitäs piditte näistä kertyneistä erilaisista suosikeista?

10 Responses to “May favorites 2018”

 1. Tällaisena 110 prosenttisena kesäihmisenä ei mikään ihme, että innostuin noista kaikista kesään liittyvistä jutuista (vaatteet, sää ja ulkona syöminen). Saatiin upein toukokuu ikinä ja varsinkin pitkän talven jälkeen se auttoi lataamaan akut taas täyteen. Ihan parasta! ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että sieltä löytyy toinen kesäihminen <3 Kesä on vain niin kivaa aikaa! Ja just kaikki vaatteet, sää, ulkona syöminen yms. on ihan parhaita juttuja tässä vuodenajassa. Sanos muuta, nyt on akut ladattu "viralliseen" kesään :p

 2. Cami sanoo:

  Hyvä, jos jalkojen rasvailusta on tullut sulle rituaali, kun se kerran osittain löytyi pahelistalta ;) <3 Mäkin oon nyt muistanut pitää kesäsääristä huolta ihan eri tavalla, kun jalat on koko ajan esillä, kiitos vain aivan ihanan toukokuun <3 Rusketusrajat on jo melkoiset ja oonkin päässyt tekemään pari päivää etätöitäkin meidän omalla terassilla :) Nyt on vain koko ajan paniikki päällä, että loppuiko kesän kauniit päivät jo tähän ja on jatkuvasti hinku tehdä jotain :S

  • Saija Saija sanoo:

   Niinpä! Vielä, kun rituaalin saisi kohdistettua muuhun kroppaan mutta edelleen se jää rasvaamatta :D Toukokuun upeat säät ovat kyllä suurin motivaatio jalkojen hoitoon! Oi etätöiden tekeminen omalla terassilla kuulostaa hyvältä – siinä saa vähän niin kuin kaupanpäällisenä rusketusrajat. Toivotaan, että ihanat kesäpäivät palaavat takaisin mahdollisimman pian :) <3

 3. Inka sanoo:

  Oi vitsi oli kivoja juttuja ja siis noi kuoret on kyllä niin kivoja!

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että pidit näistä jutuista! Nuo kuoret ovat kyllä niin kivoja, heidän valikoimastaan voisi ottaa vaikka kaikki :)

 4. Jessika sanoo:

  Koska te nyt muutittekaan uuteen kotiin ja koska on LA? :)

  Oot kyllä superonnekas että oot pystynyt käyttämään omia vaatteita läpi raskauden!

  • Saija Saija sanoo:

   Saatiin juuri viime viikolla vahvistus, että virallinen muuttopäivä on 1.7 :) Kirjoittelen aiheesta vielä lisää omassa postauksessa. Ja laskettuaika on 20.7. Joo oon kyllä niin tyytyväinen, ettei ole tarvinnut hankkia kovin paljoa raskausvaatteita :)

 5. Annika sanoo:

  Kivoja juttuja!:)

Kommentoi