Kesäisten uutuuksien esittely videolla

Pieni ylläri teille, nimittäin julkaisin reilun vuoden hiljaiselon jälkeen Youtubeen videon! Toivottavasti pidätte Mulla on tällä hetkellä motivaatio videoiden suhteen aivan erilainen kuin aikaisemmin, joten haluaisin mielelläni alkaa toteuttamaan näitä enemmän. Ajattelin, että voisin kuvailla jonkun raskauteen tai tulevaan vauvaan liittyvän videon eli jos teillä on jotain toiveita tai ideoita sen suhteen niin kertokaa ihmeessä. Ja muistakaa laittaa mun kanava tilaukseen ;-)

Videolla näkyvät tuotteet:

Kukkamekko – BikBok
Kukkapusero – Gina Tricot
Keltaiset korkkarit – H&M
Hapsukorvikset – H&M
Vyölaukku – Vagabond/Junkyard
Karvasandaalit – Adidas/Junkyard
Sandaalit – Fila
Kukkakimono – Vero Moda
Raitamekko – Vila
Raitapusero – Noisy May
Raitahame – Noisy May
Pilkkumekko – Vero Moda

Mikä näistä uutuuksista on teidän suosikki?

(mainoslinkkejä)


29 Responses to “Kesäisten uutuuksien esittely videolla”

 1. Eeva sanoo:

  Koita olla vähemmän kriittinen, vaikka se on omankin kokemuksen mukaan paljon helpommin sanottu kuin tehty! :-) Nimittäin sun videot on tosi kivoja ja mukava katsoa. Saan aina inspistä omaan tyyliin ja pukeutumiseen :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten ihana kuulla tämä, kiitos paljon Eeva sanoistasi :) Täytyy kyllä opetella luopumaan sellaisesta turhasta kriittisyydestä. Sitä vaan katsoo omaa ”kädenjälkeä” suurennuslasin kanssa, mutta onneksi tiedostan tämän itse niin on helpompi päästä eroon siitä :)

 2. Anna sanoo:

  Apua en kestä! Oot niin symppiseksen oloinen!!

 3. Lilja sanoo:

  Kaikki sisustusvideot ois ihan sika kivoja! Myös joku my day tai joku vlogi ois iha jees:)

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo kuulla, että sua kiinnostaa ne :) Vitsit sieltä uudelta asunnolta saisi kyllä kuvattua kivasti niitäkin! Täällä alkaa pian pakkailut niin ei pääse enää sisustamaan. Ja my day-tyyppistä vlogia voisi kans joskus kokeilla, kiitos näistä toiveista :) xx

 4. Marjut sanoo:

  Olipa kiva nähdä sulta video pitkästä aikaa! osaat olla kyllä tosi luonnollinen ja oma itses kameran edessä :) Ihania kesäjuttuja oot löytänyt! Mua jäi kiinnostamaan erityisesti tuo Noisy Mayn paita-hame-setti! Tsemppiä loppuraskauteen :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit, kiitos Marjut :) Ja niin piristävää nähdä sun olevan tuota mieltä! Vielä on paljon harjoiteltavaa, mutta pikkuhiljaa sitä varmasti oppii. Tuo raitainen setti on ehkä munkin lemppari näistä kaikista – niin raikas kesään <3

 5. Janina sanoo:

  Ihana video ja sinä <3

 6. Mira sanoo:

  Vauvaan ja raskauteen liittyviä videoita! :) Ne kiinnostaa, koska itsekin odotan ensimmäistä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä sun kiinnostuneen vauvaan ja raskauteen liittyvistä videoista :) Mielelläni kuvailisin sellaisia! Kiva kuulla, että siellä on samat ajat edessä – kivaa odotusaikaa sinne <3

 7. Roosa sanoo:

  Ihana ihana ostosten esittely, ehdottomasti jatkoon nää videot! Suosikki oli ehkäpä toi simppeli Vilan pinkki-valko raidallinen t-paita mekko, koska sellainen löytyy myös mun ostoslistalta!

  • Saija Saija sanoo:

   Aww kiitos Roosa <3 Tulipas hyvä mieli sun kommentista! Ja huippua, että videot ovat tulevaisuudessa tervetulleita. Tuosta Vilan raitamekosta on muodostunut myös mun suuri suosikki, oon käyttänyt sitä taukoamatta saapumisen jälkeen. Nuo on niin käteviä kesällä :)!

 8. Pauliina O. sanoo:

  Kyseenalaistatko sä koskaan sun kulutustottumuksia? Tuntuu et harva se kuukausi postaat, kuinka oot ostanut taas kasan uusia vaatteita ja minusta se määrä tuntuu tosi hurjalta. Tuleeko sun käytettyä kaikkia vaatteitasi enemmän kuin kerran tai kaksi? En halua mitenkään tuomita, mutta kiinnostaa, että ajetteletko tätä asiaa ikinä tältä kantilta vai onko se vaan kivaa saada aina lisää ja lisää tavaraa. Eikö mielummin ostaisi samalla rahalla yhden kestävän vaatekappaleen, josta olisi iloa moneksi vuodeksi? :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä mä kiinnitän shoppailuihin huomiota yhä enemmän ja enemmän :) Ja pyrin siihen, etten tee mitään hutiostoksia enkä itse asiassa ole sellaisia tehnytkään ikuisuuksiin. Kaikki vaatteet pääsevät käyttöön useammankin kerran, esimerkiksi tässä videolla näkyvä raita -ja pallomekko ovat olleet käytössä jo monesti. Tykkään kyllä panostaa ja ostaa laadukkaita vaatekappaleita, joista on ilo vuosiksi mutta sitten on erilaiset trendijutut, joihin taas en halua panostaa niin paljoa :)

 9. Sini sanoo:

  Voi vitsi, ootpa ihanan oloinen tyyppi tälleen videolla! Puhut jotenkin tosi kivasti ja sun juttuja jaksais kuunnella vaikka kuinka kauan :-D
  Lemppareita oli kyllä noi kesäsandaalit, pakko heti metsästää itsellekin tollaset nettikauppojen syövereistä.

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö :D Voi ei, ootpas ihana <3 Tällainen palaute motivoi suunnattomasti tulevien videoiden suhteen. Kiva kuulla, että kesäsandaalit ovat eniten sun mieleen! Voin lämpimästi suositella tuollaisia, niin helppoja kesäkenkiä :)

 10. C sanoo:

  Olipa kiva nähdä, että sulta oli tullut pitkästä aikaa videota! Toivon ehdottomasti lisää videoita. Raskausvideota jään odottelemaan, mielenkiintoista kuulla aina kaikkea siihen liittyvää kun on itselle niin kaukainen ajatus vielä.

  • Saija Saija sanoo:

   Piristävää nähdä näin paljon hyvää palautetta :) Kiitos hurjan paljon! Ja hienoa, että raskausvideot olisivat tervetulleita. Olisi niin kiva kuvailla aiheesta jotain. Täytyy keksiä, mitä siihen liittyvää kuvailisin ja suunnitella joku sopiva toteutustapa :)

 11. Nanna sanoo:

  Olisi kiva nähdä videolla esittelyä vauvan tarvikkeista tai tehdä joku muu vauva-aiheinen video vaikkapa Tatun kanssa! Myös postaus babyshowereista olisi kiva nähdä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei kiitos Nanna ideoista ja toiveista <3 Jotain tuollaista videota voisin kehitellä! Epäilen ettei Tatu ole ainakaan vielä innokas tulemaan videolle mukaan, mutta muuten joku tarvikkeisiin yms. liittyvä video olisi varmasti mielenkiintoinen :)

 12. Anni sanoo:

  Aivan ihana video, kiva etttä oot alkanut tekemään näitä!

  • Saija Saija sanoo:

   Super isot kiitokset sulle Anni!! Ette tiedäkään, miten hyvälle tuulelle näistä kommenteista tulee :)

 13. Jasmin sanoo:

  Olipa ihana video ja tosi kivoja juttuja oot löytänyt! Miun suosikki oli ehottomasti toi BikBokin vaaleanpunainen mekko punaisella kuosilla, ihailin sitä jo niissä aiemmissa asukuvissa. :) Kivaa alkavaa viikkoa! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti paljon Jasmin sun sanoista :) Olipas piristävä kuulla, että video oli sun mieleen <3 Tuo BikBokin vaaleanpunainen mekko on kyllä upea - niin monikäyttöinen ja mukava päällä. Parasta, kun se menee myös raskauden jälkeen :)

 14. Cami sanoo:

  Söpö sinä! :) Hyvin sulta sujuu tää videoidenkin tekeminen, niin koita vähentää itsekritiikkiä, vaikka ymmärränkin sen täysin.

  Heh älä nyt loukkaannu, mutta mulla tuli tuosta keltaisesta mekosta mieleen synnärillä käytetty sairaalavaate :D Ei siis muutoin, kuin värinsä puolesta. On muuten ihan saman värinen! Toivon ettet saa just sitä väriä käyttöön niin pystyisit käyttämään tuota sun mekkoa xD Ihanaa loppuodotusta <3

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi kiitos :)<3 Joo täytyy kyllä yrittää vähentää! Sitä vaan aina haluaa olla paras kaikessa mitä tekee, mikä on välillä hyvä ja välillä huono juttu. Haha mitä ihmettä :D En edes tiennyt, että niitä on myös tuon värisiä. Toivottavasti ei tule just tuota :D

 15. […] sananen tästä asusta, jossa esiintyy videollakin näkynyt pilkullinen kietaisumekko – täydellinen ja huoleton kesämekko niin raskaana kuin […]

Kommentoi