7 syntiäni-haaste

riippukeinut

Sain hetki sitten eräältä lukijaltani mielenkiintoiseen haasteen, joka on pyörinyt muutamissa eri blogeissa. Ja koska mä tunnetusti rakastan toteuttaa näitä niin päätin ottaa sen nyt toteutettavaksi  

Herkuttelusyntini…

Korvapuustit (tai mitkä vain kaneliset pullat). Voi apua, miten voisinkaan vetää näitä koko mahan täydeltä. Mun suurin heikkous on mennä kavereiden kanssa kahvilaan, tilata joku erikoiskahvi ja siihen kylkeen aina jos vain on tarjolla niin ottaa korvapuusti. Nam ja vielä kerran nam!

Ihonhoitosyntini…

Vartalonrasvaus – voisi jopa kysyä, että mitä se on? Mä en koskaan mene nukkumaan rasvaamatta kasvojani, mutta laiminlyön aina kropan. Vasta sitten, kun oikeasti p-a-k-k-o niin saan itseäni niskasta kiinni. Nyt oon yrittänyt edes raskausmahaa rasvailla säännöllisesti sille tarkoitetulla voiteella ja toivon, että innostus rasvailun suhteen jäisi päälle raskaudenkin jälkeen.

gucci aurinkolasit

valkoinen t-paita

Siivoussyntini…

Tavaroiden siirtely. Oon suorastaan nero löytämään tavaroille uuden paikan, jossa ne eivät ole tiellä. Tatu vihaa tätä tapaa, mutta mun mielestä on helpompi löytää siinä tilanteessa joku väliaikainen säilytyspaikka koko tavarakasalle kuin alkaa etsimään jokaiselle omaa paikkaa.

Hiussyntini…

Se, etten osaa laittaa hiuksiani erikoisemmin juhliin. Aina tulee päädyttyä vain perus kihartamiseen, vaikka todellisuudessa hiuksiin saisi kyllä tehtyä jos minkälaisia kampauksia. Täytyisi opetella edes yksi luottokampaus, jota voisi käyttää juhlavemmissa tilanteissa.

Ystävyyssyntini…

Oon kiireessä huono itse ehdottamaan näkemistä. Usein uppoudun kiireiseen arkeen ja omiin tekemisiin niin, että sellaiset extempore-näkemisen jää. Tykkään enemmän nähdä sitten suunnitellusti. Mutta onneksi nyt kiire on helpottanut ja ehtii ennen vauvan tuloa treffaamaan kaikkia monen monta kertaa 

kimono naiset

IDKUVA

Kimono* House of Brandon  | Shirt* House of Brandon | Sunnies Gucci

Pukeutumissyntini…

Silloin, kun mulla on monta tai edes kaksi vapaata putkeen ilman mitään erityisiä suunnitelmia niin kuljen samoissa vaatteissa. Ei siinä, kyllähän kotona hengailussa voikin käyttää samoja vaatteita mutta mulla on tapana käydä niillä kaupassa yms. Sitä laiskistuu heti pukeutumisen suhteen, kun ei ole mitään erikoista menoa.

Parisuhdesyntini…

Varmaan se, että saatan yhteisellä ajalla käyttää liikaa puhelinta. Mulle tulee kaikki sähköpostit suoraan puhelimeen, joten ajatuksissaan sitä ajautuu aina hoitamaan blogijuttuja vaikka pitäisi keskittyä siihen tilanteeseen. Tämä toki koskee kaikkia tilanteita, aina välillä tekisi hyvää muistaa sulkea puhelin.


12 Responses to “7 syntiäni-haaste”

 1. Avatar Hanna sanoo:

  Hei missä käyt ottaa ja huoltaa sun pidennykset? Kun itelle pitäs hommata Seinäjoella pidennykset mut sjoki ei oo tuttu paikka nii jos voisit suositella:)

  • Saija Saija sanoo:

   Mä kävin ottamassa ripset Beauty Shine-nimisessä paikassa, mutta nykyään sitä ei enää ole vaan siellä työskennellyt Iida Ali-Rantala tekee ripsiä kotona :) Hänelle voi ainakin Facebookissa laittaa viestiä. Suosittelen lämpimästi! Lisäksi mun yksi tuttu käy Hair & Beauty Spa-nimisessä paikassa, joka on kuulemma myös tosi hyvä :)

 2. Avatar Miljaana sanoo:

  Milloin tulee lisää vauva-aiheisia postauksia (vauvan hankinnat, vauvan huone)?

  • Saija Saija sanoo:

   Oi miten kiva nähdä niidean kiinnostavan sua :) Ajattelin ensi viikolla kirjoitella raskauskuulumisia, mutta myös hankinnoista on tulossa pian lisää postauksia. Vauvan huoneesta tulee, kun päästään muuttamaan uuteen kotiin ja sisustamaan sitä :)

 3. Avatar Anne sanoo:

  Mistä sun insta storyssa näkyvä hupparimekko on? :) se näyttää ihanalta!

  • Saija Saija sanoo:

   Se on Gantin mekko ja saatu Tatulta synttärilahjaksi, mutta käsittääkseni se on tilattu Zalandolta :) Se on kyllä aivan ihana päällä <3

 4. Avatar Cami sanoo:

  Mä syyllistyn myös pariin samaan syntiin; vartalo jää AINA rasvaamatta, vaikka tiedän kuinka hyvää se tekisi. Kännykkä on myös ihan liiaksi kädessä ja siitä tavasta täytyy päästä eroon. TÄytyy pistää myös omassa blogissa tämä haaste toteutukseen :)

  Kauniina olet näissä kuvissa ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Onneksi en ole ainoa, jolla on samat synnit :D Siis en käsitä mikä siinä vartalon rasvauksessa on niin työlästä. Onko se siinä, kun siihen menee kaueamman aikaa kuin kasvojen rasvaukseen vai mikä… Mutta tässä tai oikeastansa näissä kaikissa voisi parantaa tapojaan! Hei laita ihmeessä, mä lukisin enemmän kuin mielelläni sun vastaukset :) Voi kiitos sanoistasi <3 xx

 5. Avatar Neea sanoo:

  Aiheesta poiketen onko sulle tullut mitään raskaushimoja? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ei ole mitään sellaista mahdotonta ”pakko saada-ruokaa”, mutta vesimelonia oon syönyt normaalia enemmän ja sitä tekee usein mieli :)

 6. Avatar Eeva sanoo:

  Oi alko tekee mieli korvapuusteja :P Ja täällä sama ihon rasvauksen kanssa.. kasvot menee ihan automaattisesti, mutta vartalo.. se on mulla ehkä kerran viikossa tapahtuva prosessi :’D

  • Saija Saija sanoo:

   Sama!! Nyt, kun saisi yhden tuoreen korvapuustin :p Haha <3 Ihanaa, etten ole ainoa vartalon rasvausta laiminlyövä. Voi, kun sitä saisi tehtyä sen edes kerran viikossa... Mulla saattaa pahimmassa tapauksessa mennä muutamakin viikko ilman :-D

Kommentoi