BABY STUFF: clothes + other little things

Oon näin sunnuntain kunniaksi pitkästä aikaa vauva-asioilla liikkeellä  Kuten aikaisemmin suunnittelin niin halusin luoda tänne blogiin pienen postaussarjan jutuista, joita ollaan hankittu vauvalle. Ajattelin, että pienimmistä ostoksista teen kooste-esittelyt ja isommista hankinnoista sitten puolestansa omat juttunsa. Suurin osa on ostettu uutena, mutta oon iloinen että ollaan tehty myös hyviä löytöjä käytettyinä. Kuten täydelliset vaunut! Mutta niistä lisää myöhemmin, nyt kurkistetaan ensimmäisiin vaatehankintoihin + muihin pieniin extrajuttuihin:

H&M lapset

Potkuhousut, pipot & bodyt – H&M

Ihastuin heti näihin suloisiin setteihin, joissa tulee samaa tuotetta aina tummansinisenä + sinivalkoraidallisena. Tilasin verkkokaupasta setit potkuhousuja, pipoja ja bodyja! Näistä saa sitten miksailtua pikkuiselle erilaisia ”asuja”.

vimma

Oon kuullut älyttömästi hyvää palautetta VIMMA-merkin lastenvaatteista, joten odotan innolla niiden käyttöönpääsyä. VIMMAn vaatteet ovat mun silmään juuri sopivan näyttäviä, mutta hillittyjä. Ja mahtavaa tukea näissä suomalaista osaamista. Pikkuiselle on odottamassa myös Pippi-merkin bodyja kahdessa söpössä kuosissa.

newbie

Collegehousut – H&M | Muut – Newbie

Oon huomannut, että Newbien tuotteet miellyttää mun silmää vähän liiankin paljon. Heiltä nimittäin voisi ottaa vaikka mitä ;-) Yksinkertaisia, mutta käytännöllisiä vaatteita ja asusteita. H&M:n tilaukseen pääsi mukaan myös mustat collegehousut, joissa on pieniä valkoisia yksityiskohtia.

little butterfly

Little Butterflyn tuotteet – Raskauskeiju.fi

Sain testiin kauniilla pakkauksilla varustettuja Little Butterflyn tuotteita niin itselle kuin vauvalle. Lahjapakkauksesta löytyi voide, joka on tarkoitettu äideille – raskausvatsan kosteutukseen ja venymisjälkien ehkäisyyn/hoitoon. Sekä vauvalle monikäyttöisen suihkugeelin, joka soveltuu myös shampooksi ja kylpyvaahdoksi. Pieni pyöreä purkki puolestansa on ravitseva ja rauhoittava hoitovoide kuiville ja ärtyneille ihoalueille.

IDKUVA

Muumibody – Keskinen | Keltainen body – Lindex | Raitabody – Ristomatti Ratia

Mustavalkoista ja herkullista keltaisen sävyä! Oon itse niin hurahtanut keltaisiin vaatteisiin, että pitihän sitä samaa sävyä ostaa myös vauvalle. Haha :D Monet meidän hankkimat bodyt on kietaisumallia, koska oon kuullut sen olevan kaikista näppärin.

vimma lastenvaatteet

Lisää VIMMAn ja Pippi-merkin vaatteita, joita löytyy mun suosikkiverkkokaupasta. Vaikka tykkään käydä kaupoissa kiertelemässä ja hiplailemassa lastenvaatteita (kukapa ei tykkäisi ihastella niitä kaikkia pikkuisia juttuja?) niin on kätevää, että vaatteita saa myös klikkailtua kotiin verkkokaupoista.

lastenvaatteet blogi

Yöpuku & sukat – Tommy Hilfiger

Eräällä Helsingin reissulla tuli pyörittyä Stockan lastenostastolla, jossa iskin silmäni ihaniin Tommy Hilfigerin tuotteisiin. Multa ja Tatulta löytyy molemmilta Hilfigerin tuotteita, joten luonnollisesti sitä piti hankkia myös vauvalle. Vaikka kovin montaa kertaa ei saisi kyseiselle osastolle eksyä, nimittäin se ei ole lompakon kannalta hyvä juttu. Heh..

nameit vauvan tuotteet

Harsosetti – Name It | Peitto – Newbie | Tutit – Lindex

Viimeisenä sekalaisia juttuja, kuten tarpeellisia harsoja. Näistä tuntuu olevan saatavilla vaan kokonaan valkoisia malleja, mutta onneksi löytyi myös hieman kuvioituja ja värillisiä versioita. Lindexillä ihastuin tutteihin, joista toisessa lukee ”Hello, I’m new here” 

Mitäs piditte tällaisesta esittelypostauksesta?

*sisältää mainoslinkkejä


30 Comments
 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 22:48h, 06 toukokuun Vastaa

  Ihania ostoksia. Tykkäsin tälläsestä postauksesta:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:23h, 07 toukokuun Vastaa

   Kiitos Ansku! Niin mukava kuulla sun pitävän näistä ostoksista sekä tästä postauksesta :) xx

 • Avatar
  Tytteli99
  Posted at 23:57h, 06 toukokuun Vastaa

  Aivan ihania vaatteita tulevalle vauvelille♡! Hitto mä niin rakastan sun blogia, nää vauva-aiheiset postaukset on kyllä niitä lemppareita! En malta oottaa et pikkunen syntyis jo :D

  Ainut huono puoli sun blogissa on se et oma vauvakuume vaa voimistuu ihan liikaa

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:37h, 07 toukokuun Vastaa

   Voi ihana sinä <3 Tulee niin hyvä mieli, kun kuulee teidän olevan innoissaan kaikista raskaus -ja vauvapostauksista :) Odotellaan kans jo niin innoissaan pikkuisen syntymää, ei siihen ole enää kauaa! Voi toi on muuten hyvin mahdollista näissä postauksissa :D<3

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 00:07h, 07 toukokuun Vastaa

  http://www.tikkunekku.fi/index-fi.html
  Tuolta löytyy paljo erilaisia harsoja :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:05h, 07 toukokuun Vastaa

   Oi kiitti vinkistä, tuolta löytyy näköjään myös muuta kivaa :)

 • Avatar
  Rrrr
  Posted at 07:57h, 07 toukokuun Vastaa

  Mistä tiesit mitä kokoa ostaa? Vauva tulossa myös ja oon miettinyt mistä sen koon tietää

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:02h, 07 toukokuun Vastaa

   Oon ostanut yleisiä kokoja, joita menee vastasyntyneestä eteenpäin. Kuten 56-68cm :)

 • Avatar
  Jasmine
  Posted at 09:19h, 07 toukokuun Vastaa

  Jee vauvajuttuja! Näitä mä odotan kuin kuuta nousevaa! Ehdottomasti lisää ja useammin näitä! ❤️ Iso peukku, että tuet suomalaisia vaatemerkkejä! Gugguu ja metsola on omat lempparit ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:30h, 07 toukokuun Vastaa

   Olipas ilahduttavaa kuulla, että sä odotat näitä ja että nämä ovat tervetulleita useammin <3 Täytyy siis alkaa toteuttamaan tämäntyyppisiä postauksia entistä enemmän :) Joo ehdottomasti haluan tukea suomalaisia merkkejä ja oon kans katsellut Gugguun valikoimaa! Sieltä on löytynyt muutamakin kiva juttu. Tuohon Metsolaan täytyy myös tutustua paremmin :')

 • Avatar
  Nicola
  Posted at 21:11h, 07 toukokuun Vastaa

  Ihania ostoksia olet löytänyt.! :)
  Se on totta, että lapselle on ihanaa ostaa vaatteita sun muuta.
  (Vaikka oma vauvani täyttääki jo tässä kuussa 7v.)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:21h, 08 toukokuun Vastaa

   Ilo nähdä sun pitävän näistä löydöistä :) Kiva kuulla etten ole ainoa, joka ajattelee niin. Lastenvaatteet on niin houkuttelevia ja varmasti iästä riippumatta. Onnittelut sun omalle vauvalle tulevista synttäreistä :)!

 • Avatar
  Mira
  Posted at 21:14h, 07 toukokuun Vastaa

  Miten ihana postaus! <3 Näitä ehrottomasti lisää! Kaikkea ihanaa on jo tulevalle pienokaiselle löydetty ja kaikki näistä niin suloisia! Oma vauvakuume senkuin vaan nousee :')

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:58h, 08 toukokuun Vastaa

   Ooh kiitos ihana kommentistasi <3 Mukava kuulla sun pitävän näistä jutuista. Mä toteutan tällaisia postauksia lisää enemmän kuin mielelläni. Hihi varo vaan, se nousee lisää tulevista jutuista :p

 • Avatar
  Miisa
  Posted at 22:15h, 07 toukokuun Vastaa

  Voi että kuinka ihania ostoksia oot löytänyt! :) Ajattelin huomauttaa vain, että ehkä ei kannata käyttää mitään shampoita/saippuoita alle yksi vuotiaalle, vaikka olisikin vauvalle tarkoitettuja. Ne nimittäin poistavat vauvan oman rasvan ihosta ja siten iho kuivuu ikävästi :/ Ihanaa loppuodotusta <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:13h, 08 toukokuun Vastaa

   Mieltä piristävää nähdä näin monen pitävän näistä löydöistä – oon itsekin niin tyytyväinen näihin :) Hei kiitos vinkistä, tuo on hyvä tietää! Tällaiset vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita <3

 • Avatar
  Inka
  Posted at 00:14h, 08 toukokuun Vastaa

  Tosi ihania vaatteita ja olisi myös tosi ihana kuulla lisää vauvakuulumisia ja myös hänen uusien vaatteiden esittely postauksia!! ❤

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:41h, 08 toukokuun Vastaa

   Isot kiitokset sulle Inka piristävästä kommentista <3 Ja mahtavaa, että vauvakuulumiset + erilaiset esittelyt ovat pidettyjä. Täytyy kirjoitella niitä lisää :)

 • Avatar
  Henna
  Posted at 21:03h, 08 toukokuun Vastaa

  Vinkkinä: vaikka tutit ovat hienoja ja söpöjä, niin kannattaa silti jättää lapsi opettamatta niille, jos vain onnistuu. Palkitsee siinä vaiheessa, kun pitäisi vieroittaa. Tai jos tutti päätyy käyttöön, niin vieroitus ajoissa, niin ei ehdi vaikuttaa purentaan :) Ihanaa vauvantuoksuisen ajan odottamista sulle! Ja pyytäkää osastolla perhehuone, jos vaan on tilaa ja onnistuu (kesällä kovasti tunkua). On ihanaa, että isäkin on mukana heti vauvanhoidossa. P.s. sairaalanmäellä on hyvät ruuat ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:00h, 09 toukokuun Vastaa

   Mä juuri hetki sitten luinkin tästä, tämä on hyödyllinen tieto :) Täytyy pitää mielesssä. Äiti on kertonut kauhutarinoita siitä, miten mä en meinannut millään luopua tutista :D Tuota perhehuonetta voisi yrittää pyytää, oon kans kuullut siellä olevan kesällä paljon tunkua. Ja hei kiva tietää, että siellä on hyvät ruuat. Se on iso plussa :)!

   • Avatar
    Jenni
    Posted at 22:52h, 10 toukokuun Vastaa

    Ja sitten kaikista ”neuvoista ja kommenteista” ei kannata ottaa kaikkea niin tosissaan vaan teette niinkuin itse parhaaksi näette ja mikä teidän perheelle sopii<3 Ei kannata etukäteen ressata esim. tuttiasioita sillä sitäkään ei voi etukäteen päättää;) Ihanaa loppuraskautta!

    • Avatar
     Henna
     Posted at 21:54h, 11 toukokuun Vastaa

     Hammashoitajana tämän vinkin annoin sekä myös äitinä. Lapsi ei oikeasti tarvitse tuttia, jossei häntä siihen opeteta. Imetys kunniaan :)

  • Avatar
   Marianne
   Posted at 16:17h, 11 toukokuun Vastaa

   Pakko kommetoida oma kokemukseni tästä tuttiasiasta. Tutin käytöstä oli ainakin meillä niin paljon apua vauva-aikan esim. Automatkoilla ja nukahtaessa, että se tutista vierottaminen oli kyllä todella pieni vaiva siihen nähden miten monta hetkeä se tutti pelasti/helpotti!

   • Avatar
    Henna
    Posted at 20:27h, 17 toukokuun Vastaa

    Sepä, asia on vanhemmista kiinni :)

 • Avatar
  Suvk
  Posted at 22:49h, 08 toukokuun Vastaa

  Moikka! Tuli vaan mieleen, että ootko ottanu äitiyspakkausta? Jos oot niin siitäkin ainakin itse mielelläni lukisin postausta että mitä kaikkea tämän vuoden pakkauksessa on ja mitä mieltä olet siitä:) Nää vauva postaukset on ihania :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:07h, 09 toukokuun Vastaa

   Joo oon ottanut, se itse asiassa tuli juuri pari päivää sitten postissa :) Siellä on kyllä vaikka mitä tarpeellista! Mielelläni jakaisin siitä lisää, jos vain kiinnostaa. Kiitos sulle kommentistasi :’)

   • Avatar
    E
    Posted at 12:10h, 09 toukokuun Vastaa

    Tee ihmeessä postaus myös äitiyspakkauksesta! :)

    • Saija
     Saija
     Posted at 08:55h, 10 toukokuun Vastaa

     Huippua, että se kiinnostaa – laitetaan toteutukseen :)!

 • Avatar
  Henna-Maria
  Posted at 12:50h, 09 toukokuun Vastaa

  Voih miten ihanaa näitä vauva aiheisia postauksia on lukeakkaan! ❤️
  Vaikka oma lapsiluku onkin täynnä, niin aina se pieni vauvakuume silti nostaa jostain päätään, se tosin taitaa olla monella naisella kroonista….

  Näitä vauvan hoitoon ja tarvikkeisiin liittyviä ohjeita onkin joka lähtöön, puolesta ja vastaan, se saa kyllä ensimmäistä lastaan odottavan äidin pään pyörälle ja aikoinaan herätti itselle kovasti kysymyksiä, että mikä nyt on sitten oikein ja mikä väärin.
  Mutta sinä itse äitinä opit tuntemaan oman lapsesi ja hänen tempperamenttinsa parhaiten. Se mikä sopii toiselle lapselle, ei välttämättä sovi toiselle ollankaan. (Esim. Usein keskustelua herättävät tutin käyttö, perhepeti, kantoliina/reppu, osittaisimetys, korvikkeet ja mitä kaikkea näitä nyt onkaan) :D
  Joten kuuntele vaistojasi ja tee mikä teille sopii parhaiten!
  Paljon asioita joutuu kuitenkin oppimaan yrityksen ja erehdyksen kautta.

  Ihanaa kesän ja vauvan odotusta. Muista ottaa itselle nyt paljon omaa aikaa ja rentoutua! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:51h, 10 toukokuun Vastaa

   Voi kiitos paljon tästä kommentista, tuli niin hyvä mieli sun sanoista <3 Mä uskon kans, että naisten vauvakuume on joku hormonaalinen juttu. Se vain tulee, vaikka ei välttämättä vauva olisi ajankohtainen asia :) Joo tuo on aivan totta! Oon yrittänyt lukea vinkkejä netistä, mutta niitä on joka lähtöön. Ja oon erilaisia tekstejä ja blogeja lueskellessa huomannut juuri sen, että mikä toimii toisella - ei välttämättä toimi taas toisella. Jokainen vauva, kun on erilainen. Mä uskon kans, että parhaimmin oppii kun kokeilee. Kyllä ne omat jutut ja suosikit sitten muotoutuu ajan kanssa. Kiitos ja joo yritän muistan ottaa :) Ihanaa kesän odotusta myös sinne <3

Post A Comment