MYYTIIN MEIDÄN KOTI JA OSTETTIIN UUSI!

IDKUVA

KYLLÄ, luit oikein otsikon  Nyt, kun kaikki on mustaa valkoisella-periaatteella virallista niin voin vihdoin paljastaa täälläkin, mitä jännittäviä juttuja viime kuukausien aikana on tapahtunut. Kuten moni teistä tietää niin siitä on kohta pari vuotta, kun ostettiin nykyinen asunto. Oli sanomattakin selvää, että kaksio jää tulevan pienen lapsen kanssa asuessa pieneksi. Niinpä asiat eteni niin, että laitettiin meidän asunto myyntiin. Reilu kuukauden myynnin, muutaman julkisen ja kahden yksityisnäytön jälkeen asunto meni kaupan! Matkan aikana löytyi muutamakin potentiaalinen vaihtoehto, joista lopulta valinta kohdistui uuteen, heinäkuussa valmistuvaan 80m² neliöön. Asuntonäyttöjä kierrellessä sitä huomasi, miten erilaiselta asunnot voi tuntua. Joistakin tuli heti fiilis, että ei tätä ja sitten taas tästä neliöstä tuli molemmille heti tunne, että tämä se on. Ennen lopullista päätöstä käytiin vielä toisen kerran katsomassa asuntoa ja tunne vain vahvistui, joten kauppakirjat kirjoitettiin eilen. Kilisteltiin sen kunniaksi alkoholittomalla skumpalla, haha.

Meillä kävi vielä tosi hyvä tuuri nykyisen ostajan suhteen, nimittäin hänellä ei ollut huutavaa kiirettä muuton suhteen vaan saadaan rauhassa asua tässä heinäkuun loppuun. Ja mikä parasta niin muuttaa rauhassa heti, kun asunto on valmis. Tulee vain hieman kiireinen heinäkuu, kun laskettu aika osuu samalle ajalle :D

Noh, kohta puhaltaa kerralla uudet tuulet ja päästään aloittamaan elämä uudessa kodissa perheenä.

42 Responses to “MYYTIIN MEIDÄN KOTI JA OSTETTIIN UUSI!”

 1. Avatar Julia P sanoo:

  Ihanaa, mukava että saitte homman hoidettua :)

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Millainen se teidän uusi asunto on? Pääsette kummitustalosta pois :D

  • Saija Saija sanoo:

   Haha joo :-D Rivitaloneliö eli kolme makuuhuonetta, sauna yms. Kerron sit lisää lähempänä ja laitan heti kuvia, kun päästään muuttaan :)

 3. Avatar Marjut sanoo:

  Ihana uutinen, onnea uudesta kodista!! :)

 4. Avatar Annukka sanoo:

  Oi miten ihana uutinen! Paljon onnea!! ❤️

  • Saija Saija sanoo:

   Tuhannet kiitokset tästä :) On kyllä niin kiva päästä muuttamaan <3

 5. Avatar Linda sanoo:

  Harvoin kommentoin tänne, mutta onnea paljon uudesta asunnosta. Odotan innolla sisustus- ja vauvapostauksia uudesta kodista <3

  Isoja juttuja teillä meneillään, nämä ovat juuri niitä saavutuksia ja elämänkäänteitä, jotka muistaa aina :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei tosi kiva, että nyt päätit kirjoittaa :) Jee!! Mahtavaa, että niitä jo odotellaan <3 Oon ihan fiiliksissä, kun pääsee sisustamaan uutta kotia. Sanos muuta, nämä kohokohdat muistaa varmasti aina :) xx

 6. Avatar Hemppe sanoo:

  Oih ihanaa, onneksi olkoon!! Ihan mahtavia uutisia <3 Meillä osuu muutto myös heinäkuun alkuun, eli uudet tuulet puhaltavat täälläkin. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Super paljon kiitoksia <3 Niinkö! Sattuipa sitten hyvin, ihanaa päästä just kesällä muuttamaan. Jotenkin se on niin kivaa aikaa siihen. Paljon onnea myös sinne uuteen kotiin :)

 7. Avatar Mira sanoo:

  Ihanaa, onnea uudesta kodista! :) <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon, vitsit miten hyvälle tuulelle näistä teidän toivotuksista tulee :) ♥

 8. Avatar Jenni sanoo:

  Oi ihanaa! Onnea uudesta kodista! ♥ On kyllä varmasti ihanaa päästä vauvan kanssa isompaan asuntoon. :) Me tosiaan asutaan kahden taaperon (+lokakuussa syntyvän vauvan) kanssa rivitalokolmiossa ja toistaiseksi mahdutaan, mut haaveillaan kyllä isommasta asunnosta. :D
  Ja otahan sitten rennosti heinäkuussa, ettet kanniskele mitään hirveän painavaa! Hankit tarpeeksi muuttoapua, että sä saat vaan kertoa mihin mikäkin tulee. ;D Oon itsekin muuttanut viimeisillään raskaana, eikä se kyllä mitään kivaa ollut ja oonkin sen jälkeen ajatellut, etten ikinä enää muuta raskaana ollessani! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Jenni <3 On kyllä kiva, kun on heti isompi niin saa järjestellä kaikki tavarat heti ja tehdä vauvalle oman huoneen yms. Oi tehän mahdutte sitten hyvin sinne! Mekin oltaisiin varmaan tässä kaksiossa hetken pärjätty kolmestaan, mutta säilytystilan kanssa olisi tullut ensimmäisenä ongelmia :D Joo en kanniskele, mä nauroin kans samaa että musta tulee sitten muuttopomo joka määrää mihin mikäkin tulee ja lopulta ei osaa edes päättää :-D Voin vaan kuvitella ettei se ole helppoa... Mäki oon sellainen, että tykkään itse tehdä kaikki niin inhottavaa vaan käskyttää muita, kun ei itse voi :D

 9. Avatar Anna sanoo:

  Jee tästä seuraa lisää sisutusjuttuja!! ;D ootteko koskaan miettiny omakotitaloon muuttamista vai ootteki aina halua asua rivarissa? Miksi just valmistuva asunto ku nehän on paljon kalliimpia kuin edes pari vuotta asutut? Onnnea asuntoon!!

  • Saija Saija sanoo:

   Joo todellakin ja paljon :p Kyllä sitä on mietitty, mutta halutaan mahdollisesti tulevaisuudessa rakentaa omakotitalo ja ei lähdetä nyt siihen rumbaan ennen vauvan tuloa :D Mutta tulevaisuudessa kyllä. Ja joo onhan ne kalliimpia, mutta tämä oli niin mieluisa ja meidän molempien mielestä just täydellinen niin haluttiin ehdottomasti tämä! Kiitos :)

 10. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Paljon onnea uudesta asunnosta! <3 En malta odottaa jo uuden asunnon kuvia :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ihanainen <3 Hihi, odotan jo itsekin että pääsen esittelemään kuvia siitä :p Teidän täytyy tulla sitten myös käymään siellä!

 11. Avatar Laura sanoo:

  Ihana kuulla, onnea uuteen kotiin! :)

 12. Avatar Karoliina sanoo:

  Onneksi olkoon! <3

 13. Avatar Nimetön sanoo:

  Sähän oot pitänyt blogia bloggerissa? Jäikö sulle kuvien ja tekstin väliin rakoja? Tiedätkö, miten ne saa pois?

  • Saija Saija sanoo:

   Joo oon pitänyt :) Kyllä jäi, mutta en valitettavasti nyt muista miten ne sai pois. Jos en ihan väärässä ole niin muistaakseni jotenkin mallia vaihtamalla ongelma korjaantui :o

 14. Avatar Anniina sanoo:

  Onnea uudesta kodista♥ Sisustusjuttuja odotellessa :P

  • Saija Saija sanoo:

   Super paljon kiitoksia Anniina toivotuksista ♥ Jee! Mahtavaa, että niitä odotellaan jo – oon itsekin niin innoissani, että pääsen toteuttamaan eri sisustusjuttuja :p

 15. Avatar Nina sanoo:

  Oikein lämpimät onnittelut teille uudesta kodista ja kaikkea hyvää tulevaan kesään! ♥ En malta odottaa uusia sisustuspostauksia. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Nina kauniista sanoistasi ♥ Huippua, että odotatte jo sisustuspostauksia! Oon niin innoissani niitä toteuttelemassa heti, kun päästään muuttamaan :)

 16. Avatar Maria sanoo:

  Mikä onkaan ihanampaa kuin aloittaa uudessa kodissa pikku nyytin kanssa, :) paljon onnea täältäkin.!kolmesta makkarista minäkin haaveilen. muutto rumba tuntuisi kyllä hieman hurjalta samaan aikaan kun sitä on niin kiinni vauvassa ja kaikki uutta ja ihmeellistä.

  • Saija Saija sanoo:

   Oon niin samaa mieltä :) Ihana päästä aloittamaan uudessa kodissa, uudella kokoonpanolla <3 Joo onhan se aika hurjaa, varsinkin jos se täytyy tehdä silloin kun vauva on tullut jo ulos. Mutta onneksi saa pikkuhiljaa muuttaa :)

 17. Avatar Susan sanoo:

  Onneksi olkoon! Ihana lukea tällaisia iloisia uutisia. Uudet tuulet puhaltaa!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hurjasti :) Niin puhaltaa! Tänä vuonna on kyllä tiedossa elämässä paljon uusia ja jännittäviä juttuja :p

 18. Avatar Nimetön sanoo:

  Muistelen, että puhuit joskus blogissasi käyttäväsi OGX kuivaöljyjä. Tiedätkö tuosta sea mineral moisture kuivaöljystä, kosteuttaako se hiuksia ja ootko huomannut millasia vaikutuksia sen käytöllä? Uskaltaako sitä suihkia miten runsaasti että ei tule rasvaista lookkia? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on tälläkin hetkellä käytössä ja oon testannut heiltä paria eri versiota :) Joo kosteuttaa, kaikki öljyt on ollut tosi hyvin hoitavia! Mä en kovin runsaasti uskalla koskaan laittaa öljyä, mutta teen niin että hieron öljyä ensin käsissä ja sen jälkeen levitän tasaisesti hiuksiin. Näin ei tule ainakaan laitettua liikaa :)

 19. Avatar Taina LS sanoo:

  Hei, upea uutinen, kyllä uudet tuulet puhaltaa nyt, onnea

 20. Avatar Ansku k sanoo:

  Onnea uuteen kotiin!:)

 21. Avatar x sanoo:

  Oi paljon onnea!
  Postaustoive! Olis kiva nähdä sunkin tekevän tämä 7 syntiä -postaus :)
  https://nouw.com/ihanaista/empty-7-syntiani-33706660

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon <3 Oi onpas kiva postausidea! Mä laitan tämän toteutuslistalle :)

Kommentoi