THROWBACK STYLE: huhtikuu

Hei ja myöhäistä sunnuntai-iltaa Täällä on perinteinen Selviytyjät-katsomo käynnissä, ison hedelmäkulhon kanssa. Mulla on kuitenkin niin paljon hommia koneella hoidettavana, että pyrin tässä toisella silmällä katsomaan telkkariin ja toisella koneelle :D Tulin julkaisemaan uuden TB style-postauksen, jossa päästään kurkistamaan huhtikuun asuihin kuuden vuoden ajalta, iiks!!

mustat leggingsit

2013. Mun suuri leggingssivillitys oli huipussaan tuolloin! Ihan sama, minkä paidan halusin pukea päälle niin aina jalkaan pääsi leggarit. Oh my, mutta se oli sen ajan trendiä. Valkoinen hieman läpikuultava pusero on niin kivannäköinen, että aloin heti pohtimaan mihin oon sen ”hukannut”.

IMG_0474w

2014. Camokuosi – muistatteko? Tämä trendi vei mut mennessään, nimittäin multa löytyi samaa kuosia niin huiveista, puseroista kuin jopa housuista. Haha! Valkoiset Palladium-kengät löytyvät multa edelleen ja niitä tuli käytettyä pari kertaa syksyllä. Täytyy ottaa ne taas käyttöön nyt keväällä, kun kadut ovat kuivanut.

aurinkolasit

2015. Asu, missä mikään ei miellytä mun silmää enää… Okei, ehkä musta trenssi toimii aina mutta muut asun osat ei. Ainakaan yhdessä! Mä kaipaisin tähän nykyään jotain ryhtiä, esimerkiksi kireämmän puseron tai farkut.

IDKUVA

2016. Muutaman vuoden takaa simppeli arkiasu, johon voisin kuvitella pukeutuvani edelleen. Kyseiset housut löytyvät multa kaapista ja pääsääntöisesti niitä on tullut käytettyä juuri valkoisten neuleiden kanssa. Jotenkin oliivinvihreä ja valkoinen toimii raikkaasti yhdessä.

2017. Viime vuonna tähän aikaan oli paljon sateisia päiviä, joten asutkin olivat sen mukaisia. Hunterin kumpparit ovat aivan loistavat, kun ne on samaan aikaan naiselliset ja hyödylliset. Niin kivannäköiset jopa hameen kanssa. Tästä asusta ei siis ole muuta kuin hyvää sanottavaa!

vaaleanpunainen farkkutakki

2018. Ja tässä uusin asu, lähes reaaliajassa! Nimittäin nämä kuvat on räpsitty tänään ennen kuin lähdettiin molempien porukoille kylään. Kuvassa näkyy farkkutakki, josta puhuin edellisessä postauksessa. Niin ihanaa, että pärjää ulkona Sen kaveriksi tietysti mammafarkut, kuvioitu simppeli pusero sekä uudet Puman tennarit, jotka pääsivät tänään ensimmäistä kertaa käyttöön. Tästä lookista tulossa lisää kuvia ja tietoa myöhemmin.

Osa asioista toistuu tyylissä edelleen ja osa taas on muuttunut radikaalistikin vai mitä mieltä ootte näistä vuosien muutoksista?

10 Comments
 • Avatar
  Mira
  Posted at 22:43h, 22 huhtikuun Vastaa

  Ihana sinä! <3 Mä jotenkin tykästyin erityisesti oliivinvihreän ja valkoisen raikkaaseen yhdistelmään, tyylikkääseen saapas-lookkiin ja mites tuo viimeinen lookki tältä päivältä; niin ihanan tyylikäs!

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:57h, 22 huhtikuun Vastaa

   Voi kiitos ihanainen <3 Mukava kuulla, että oliivinvihreän ja valkoisen yhdistelmä on sun mieleen! Se on kyllä jotenkin kivan keväinen värikombo, jota tulisi käyttää tulevaisuudessa enemmänkin :)

 • Avatar
  Suusuli
  Posted at 07:38h, 23 huhtikuun Vastaa

  Hauska kun selaa kännykällä niin katsoin vaan että ekassa kuvassa sulla on farkut tai jotkut mustat housut mut ei sit ollutkaan :D

  Lemppari on kyl viime vuoden,käytän itsekin paljon samantyylistä luukkia :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:57h, 23 huhtikuun Vastaa

   Haha eikä :D Parempi toki jos ne näyttää farkkuilta tai ylipäätänsä housuilta, haha! Mukava kuulla, että viime vuoden asu on sub mieleen eniten :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 09:11h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ihana asu <3 Mikä valkoinen pusero sulla on viimeisimmässä kuvassa?

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:06h, 23 huhtikuun Vastaa

   Kiitos kovasti <3 Se on uusi ja Onlyn oma, löytyy muun muassa täältä. Niin ihanan pehmeää materiaalia, että suosittelen lämpimästi :)!

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 14:19h, 23 huhtikuun Vastaa

  https://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/ylaosat/tunikat/roxy-tunika/prod799359357.html

  Hei! Ajattelin tulla kysymään sulta, että mitä mieltä olet, onko kyseinen tunika liian lyhyt pidettäväksi legginsien kanssa, jos itsellä on pituutta 170 cm? Tämän paidan kokonaispituus on siis 78 cm.

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:36h, 23 huhtikuun Vastaa

   Mä epäilen, että on liian lyhyt :/ Mallilla se näyttää ainakin siltä, että täytyy olla housut. Eri asia, jos otat koon tai pari isomman niin sitten saattaa olla just sopiva leggareihin :)!

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 04:24h, 30 huhtikuun Vastaa

  Eksyin piiitkästä aikaa sun blogiin ja yllätyin suuresti, kun näin sun ihanan vauvamasun!! Oon aina pitänyt sua todella lämpimän oloisena ihmisenä ja en vaan kertakaikkiaan voinu sille mitään, että leveä hymy nousi mun kasvoille kun aloin ajattelemaan sua äitinä. Paljon onnea teidän perheelle ja voimia loppu raskauteen <3 Pakko taas muistaa useemmin kurkkia tänne sun hyvänmielen blogiin :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:52h, 01 toukokuun Vastaa

   Voi ei ihana sinä <3 Tulipas hyvä mieli sun kommentista! Et tiedäkään, miten iloiseksi tällaiset sanat tekee, varsinkin juuri tästä aiheesta. Kiitos hirmuisesti <3 Ja hei ihan mahtavaa, että eksyit tänne pitkästä aikaa - käy ihmeessä kurkkimassa useammin :)

Post A Comment